İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinize fazla anlam yüklediğiniz şeklindeki uyarılar çok yerinde. Her şeye hazırlıklı olun. Yeterli verileriniz olmadan, bu ilişkiye çok fazla anlamlar yüklüyor gibisiniz.

Kararlı göründüğünüz konularda bu görüntünüzü etkileyebilecek gelişmeler söz konusu, dikkat edin. Çok önemsediğiniz bir toplu görüşmede çıkarlarınızı koruma mücadelesi vereceksiniz.

Kendinize alçakgönüllülükle belirlediğiniz standart, yeni ilişkilerde iddiasız biri olarak görülmenize neden oluyor. Açgözlülük ve tokgözlülük arasındaki yerinizi yeniden belirlemenizde yarar var.

Duygusal konularda aceleci yargılar ve kararlar içindesiniz. Bu aceleciliğin yol açtığı çözümsüzlükle ilgili, yine de yapabileceğiniz çok şey var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülecek, beklenenden çok fazlasını yapma imkanı yaratacaksınız. Önemsediğiniz bazı kişilerin bazı konulardaki özensiz tavırları, sizi bu ilişkilerde sert tartışmalara sokabilir. Bu akşam belli bir zaman dilimi içinde, kendi içinize kapanıp bunalım takılabilirsiniz. Buna ihtiyacınız var gibi görünüyorsunuz.

26 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 12:27 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz ve kişisel anlamdaki tüm işlerimizi hızlı şekilde yoluna koymaya gayret edeceğiz. Son zamanlarda evimiz içinde eskiye ait mevzular bir hayli etkili olduğu için artık bunları geride bırakmak, rahatlamak, hayatın güzel yanlarının keyfine varmaktan yanayız. Bu görünüm aşk, çocuklar ve günün geri kalanında sizi canlandırıcıdır. Saat 13:26 Ay-Neptün zorlu görünümü, gün içinde, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı davranılmaması gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. İş ve kişisel kararlarınızı bu saatte vermeyiniz. Saat 22:50 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, özel ilişkiinizde ve toplumsal aktivitenizde güven ve cesaret kazandırıcıdır. Gün boyunca kolaylıklar sizinle olsun. Arzu ettiklerinizle karşılaşmanız dileğimle,

26 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli anlaşmaların gündeme geldiği bugünde çocuklarınla ilgili konularda kararlar da alman söz konusu.

26 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir ve görüşlerinizi bugün kendinize saklayın. Her şeyi denemek ve araştırmak duygusu size gerginlik yaratabilir.

26 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcı olduğunuz bir gündesiniz. İşlerinizde yeni başlangıçlar var. Aşkta zor durumlar gündeme gelebilir. Aldanmalar olabilir. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. Kişisel olarak hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var.

26 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz...

26 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardından Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinize güveninizin yüksek olduğu keyifli bir gün sizi bekliyor olabilir. Cesur, gözüpek, iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranmakta kendinizi rahat ve özgür hissedebileceğiniz bir gün olabilir.

26 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız kalmayı istediğiniz bu dönemde özel hayatınızdaki bazı sorumluluklar, özellikle bugün sizi fazlasıyla yorabilir. İçsel stresleriniz artabilir.

26 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Düşünceleriniz son derece düzgün akacak. İsteklerinizin uyandıracağı güç sizi harekete geçirecek. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler daha yoğun olacak.

26 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın.

26 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 24' 18"
Ay
Akrep
14° 58' 30"
Merkür
Koç
26° 05' 03"
Venüs
Balık
20° 39' 39"
Mars
Balık
04° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 58"
Satürn
Balık
13° 12' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 35"
Neptün
Balık
27° 46' 48"
Plüton
Kova
01° 48' 49"
Chiron
Koç
18° 44' 55"
Lilith
Başak
19° 42' 42"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>