İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Beklentilerin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 40%

Kendinizi bugün bir sürprize hazırlayın. Bu sürpriz belki kendinizden belki de başka birinden gelecek. Her iki durumda da, akşam saatleri geldiğinde, çifte kumrular ve aşk sarhoşuymuş gibi hissetmeye hazır olun. Bu akşam benliğinizi uçuracak bu hisse kendinizi kaptırın. Biraz eğlenmenizin zamanı geldi, bu yüzden işi bir kenara koyun ve duygularınızın eylemlerinizi etkilemesine izin verin. İyi eğlenceler.

Bugün insanlarla çok fazla etkileşime girebilirsiniz. Telefon görüşmeleri yapmakla, meslektaşlarınızla önemli projeler hakkında sohbet etmekle ve müşterilerle ilgilenmekle meşgul olabilirsiniz. Dudaklarınız yorulacak kadar konuşmakla meşgul olabilirsiniz! Yazma veya e-posta gönderme gibi özel, sessiz işler için muhtemelen en iyi gün değil. Ancak network oluşturma ve pazarlık için harika bir gün.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Bugün birçok feminen enerji tarafından sarılmış olabilirsin. Dişi aile üyelerinle vakit geçirmek isteyebilirsin, annenle, kız kardeşlerinle ya da eltinle birlikte olabilirsin. Ya da gününü romantik partnerine ayırabilir, feminen enerjinin keyfini çıkarabilirsin. Bütün bu anaç ve duygusal enerji sana iyi hissettirecektir. Bazen hislerini içinde tutuyorsun, fakat hayatındaki özel insan seni duygularını paylaşman konusunda cesaretlendiriyor.Başkalarıyla iletişim kurmak bugün sana her zamankinden daha zor gelebilir. Bunun da sebebi, insanların senin derin yapınla nasıl etkileşim kuracaklarını bilememesi. İşleri biraz yavaşlat ve hafiflet. Bir bukalemun gibi çevrene göre şekillenmeye başladığında çok şey öğreneceksin. Hislerin tarafından yönetilmeye kendini teslim etmek yerine biraz daha entelektüel bir yaklaşım geliştirmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir şirketin insan kaynakları bölümünden sorumluysan, işe alım işlemleriyle ilgili meseleleri bir gözden geçirmende fayda var. Bir değişiklik yaparak yetilerini kanıtlamak için önüne koydukları diploma ve ödüller yerine insani faktörlere odaklanmayı dene. İnsanların özgüveniyle birlikte sana verdikleri güveni göz önünde bulundur. Bu bakış açısı düşündüğünden daha verimli olacak.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızda bir bitiş ve başlangıç noktasına gelebilirsiniz. Özel hayatınızdaki bazı ilişkilerde değişimler yaşanacak. Evlilikler adına zorlayıcı bir gün olabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün katılman gereken aktiviteler için hazırlık içerisinde olacaksın. Uzun süreli birlikteliği olan bir İkizler burcuysan, evliliğe yönelik beklentilerin artabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir İkizler burcuysan, özlemini gidermek için gün boyunca telefon görüşmeleri gerçekleştireceksin. Arkadaşlarınla katılacağın davet için hazırlık yapacaksın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı erkek figürleri ile tartışma içerisine girebilirsiniz. Ani gelişen olaylarda sadece karşınızdakini suçlamak sizlere bir kazanç sağlamaz. Objektif bakmaya çalışmalısınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ve evinizi ilgilendiren bir konu üzerinde daha çok durabilirsiniz. Ancak sorumluluklar alanında daha kararlı davranmalısınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle takım çalışmasında bulunduğunuz ya da ortakyürüttüğünüz kişilere karşı daha güler yüzlü olabilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal durumunuzla ilgili güçlü destekler alabilirsiniz, ancak sinir sisteminizin hassas olduğu bir günde bulunuyorsunuz. İkili ilişkilerinizi iyileştirmeniz, varolan ilişkilerde aşk duygusunun ön plana çıkması ve ilişkilerle ilgili spesifik fırsatlara sahip olduğunuz bugün, hayatınızda birçok şeyi yoluna koyabilmeniz için destek alıyor olacaksınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararsızlığınız gelecek planlarınızı olumsuz etkileyecek. Bu nedenle önemli konularda ne yapmanız gerektiği konusunda detaylıca düşünmeniz gerekiyor. Artık kaçacak bir yeriniz kalmadı sevgili İkizler!

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü davranışlar sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması sizi üzebilir. İlişkinizde fikirsel birlikteliğin önemli olduğunu biliyorsunuz. 

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş ve akraba ilişkileriniz ile iletişimleriniz, bugün, sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz ilişkiden sıkılmaya başladıysanız, bu durumu partnerinize bildirmelisiniz. İş yerinizde ortaya çıkardığınız başarılı çalışmalardan dolayı patronunuzdan ve arkadaşlarınızdan takdir toplayacaksınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı davranışlarını ve sözlerini yanlış anlamanız kıskançlık duyguları yaratıyor. Ayrıca bu konuda sizi destekleyenler de var. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve ilişkinizi şekillendirebilecek olayları iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızla ilgili önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak gibi değil. Geleceğe daha güvenli ve iyimser bakmaya çalışın. Finans konularında geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 50' 13" R
Ay
Aslan
21° 23' 32" R
Merkür
Koç
29° 20' 47"
Venüs
Boğa
19° 20' 00"
Mars
Koç
11° 08' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 25"
Satürn
Balık
17° 45' 34"
Uranüs
Boğa
23° 12' 29"
Neptün
Balık
29° 19' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 53"
Lilith
Başak
24° 59' 20"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>