İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Biraz esnek olman gerekebilir! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün gerçek bir yenilik yaşayacaksınız. Belki bir katılmak istediğiniz biraniden size fırsat olarak sunulacak. Kariyeriniz ilerlemeye devam etmeye hazır, bu yüzden kendinizi değişim için ani fırsatlara açık tutun. Ya da aşk hayatınızda, duygularınızla şansınızın güzel bir şekilde bir araya geldiğini görebilirsiniz.

Bugün biraz 'arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Kişisel yaşamında, ikinci en iyiyle yetinemeyeceğin bir dönem. Analitik ve seçici modlarından birinde olacaksın. Kendine uygun, müstakbel bir partner de seçiyor olabilirsin. Fakat kimseyi beğenmiyor; hepsini listenden çıkarıyorsun! Romantizm konusunda biraz hüsrana uğramış olabilirsin fakat cesaretini yitirme. Ortak ilgi alanlarına sahip insanların olduğu sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsin.Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkat çekmek istediğiniz, tutkularınızın güçlü olduğu bir gün olabilir. İçinizden en güzel giysilerinizi giyip sofistike imajınızı vitrinde sergilemek gelebilir. Daima kendinize özgü bir stil anlayışınız olmuştur ve bugün kendinizi ortaya koyma biçiminizle insanların beğenisini toplayabilirsiniz. O eski moda cazibenizi kullanarak flört etmek eğlenceli olabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Terazi burcunda hareket ediyor. Aşk hayatınızın gündeme düşeceği bir gündesiniz. Ay'ın Venüs ile kavuşacağı akşam saatleriyle beraber aşk hayatınızda ayaklarınız yerden kesilebilir. Sevdiğiniz romantik bir sürprizle geri dönebilir. Çocuğunuza da bugün vakit ayırmanız gerekebilir. Sizin desteğinize ihtiyacı olabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz esnek olman gerekebilir! İnsanların sana uymasını beklemek için senin de biraz esnek olman gerekebilir. Katı kuralların sebebi ile eleştirilebilirsin. Atladığın önemli ödemeler bugün önüne gelebilir. Renkli, hareketli ve aynı zamanda bilgili insanların içinde olmakla mutlu oluyorsun. Sevdiklerine ufak tefek hediyeler alabilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki sorumluluklar ve ailenizin bu konuda yönlendirmeleri tartışmalara sebep olabilir. Dengeyi bulmalı ve manipüle edecek konuşmalardan uzak durmalısınız.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya da zaman ayırın.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın en şanslı ve mutlu evrelerinden bir tanesine girmiş bulunmaktasınız. Hem maddi bereketiniz hem manevi istekleriniz gündeme gelebilir

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardından heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmelisiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük bir buluşmaya gidebilirsiniz. Ama modunuz düşük olabilir. Özellikle sevdiklerinizle vakit geçirmek için çok az boş zamanınız olduğundan, neşeli olmaya çalışın.

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısını ister öfke patlamalarıyla geçirebilir isterseniz de duygusal birikimlerinizi sizi anlamakta zorlandığını düşündüğünüz partnerinizle paylaşarak rahatlayabilirsiniz.Yapıcı olmak ve olayların olumlu taraflarını görmek her zaman hayatı kolaylaştırır.

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi isteğiniz doğrultusunda katılacağınız eğitimlimler, mesafeli kaçamaklar, yer değiştirmeler, taşınmalar söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, olan bitenden memnunsunuz ve kendinizi özgürleşmiş hissediyorsunuz. Marjinal duygular hissetmeye müsaitsiniz. Beklenmeyeni kendinizden bekleyebilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün kendini duygusal anlamda ifade etmekte oldukça başarı sağlayabileceğin bir gün olabilir. Hali hazırda hayatına giren yeni şeyler; uzun vade de mantıklı ve olumlu sonuç doğuracaktır. Kalbinin sesini dinlemeli duygularını açığa vurmaktan korkmamalısın. Zamanını ve enerjini bolca kullanabilirsin.

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 41' 14" R
Ay
Başak
01° 58' 02"
Merkür
Boğa
00° 26' 18"
Venüs
Boğa
20° 25' 06"
Mars
Koç
11° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 54"
Satürn
Balık
17° 49' 15"
Uranüs
Boğa
23° 15' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 36"
Lilith
Başak
25° 05' 12"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>