İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıkacağını unutmayın. Kafanızı netleştirme arayışlarınız kırılmalara neden olabilir. Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılamamalısınız.

Alçak gönüllülüğünüzü bir yerlerde sınırlamanız yararlı olacak. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir.

Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ve gerçekçi beklentilere yönelmeye ihtiyacınız var. Bu konularda şansınıza duyduğunuz aşırı güven, sizi masraflı biri yapıyor. Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir.

İş yaşamınızdaki tokgözlülüğünüzü başka konularda da göstermelisiniz. Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan daha ağır basıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman, zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var.

29 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:06  Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, işlerimizi bir daha kontrol etmeniz ve  düzenlemenizde, dikkat dağınıklığına karşın, tedbirli olmanızda yarar var. Bu enerji, biraz rehavet yaratabilir. Biz bu özelliğini göz önüne alarak hareket edelim. Endişeli olmayın ama mutlaka gerçekçi düşünün. Saat 10:48 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, toplumsal yaşamda karşılaştığımız insanlar ve yakın çevremizle aramızdaki ilişkilerde saygı, sevgi güven üçlüsü oldukça önemlidir. Hayatınızın anlamı ve geleceğiniz, planlarınız anlamında bazen iyimser düşünmekte zorlanabilirsiniz. Saat 15:12 itibariyle sondördün meydana gelecek. Bir yanıyla dış dünyada aktif bir şekilde kendimizi ifade etmek için çaba göstereceğiz. Ancak diğer yandan işlerimizi halletmek pek kolay olmayabilir. Ilımlı davranmamız, insanlarla iyi geçinmemiz gerekiyor. Bu zorunluluk bizi rahatsız edebilir. Saat 21:12 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından bu görünüm son derece yararlıdır. Toplumsal ilişkilerde empati duygusu baş tacımız olmalıdır. Başkasının  yerine koyarak anlamak, dinlemek hali kıymetli olacak. Saat 23:45 Ay-Satürn görünümü,hayatımızla ilgili konularda hassasız. Sorumluluklarımız bir hayli yoğun. Dışarıda ılımlı bir şekilde davranmaya çalışıyoruz. Ancakortaklığı veya ilişkilerimizde şu aralar üzerimizde bir hayli baskı var. Anlayış ve sevgi ihtiyacımız bir hayli yoğun olacak.Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

29 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, olumlu duygular içindesiniz. Sizi mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz. Aşk yaşantınız canlanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu motivasyonlar kuruluyor. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz.

29 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu etkileyebilecek özel ilişkileriniz hakkında kimseyle konuşmamanızda, sırlarınıza sahip çıkmanızda fayda var. Aksi takdirde aslen gelecek vaat eden konularda kayıplar yaşanabilir. Size aşırı para harcatan kişilerden de uzak durmalısınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli ancak dağınık koşullar getirmekte. Sorumluluklarınız olabilir, bununla birlikte, konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

29 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliğin keyifli olduğunu bilen sizler bugün de miskinsiniz. İyi beslenmek size iyi gelecek, kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

29 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalıştığınız yerde ve kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz. Ailevi ve kişisel tercihler arasında kalabilirsiniz.

29 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün akşam saatlerine kadar meslek alanınızla ilgili konularda sezgilerinizin gücü ile başarı sağlamanızın kolaylaşacağı bir gündesiniz.Birlikte hedefler konulabilecek arkadaşlık ilişkilerine başlamak için uygun bir sürece giriyorsunuz. Kendinizden daha deneyimli bir ortağınız veya partneriniz mevcutsa mesleki kazanımlar konusunda destek görebileceksiniz.Genel olarak ise; Ay tüm gün Balık burcunda olacak. Balık burcunun duygulu, romantik, yumuşak atmosferini haftanın bu son gününde dinlenmek rahatlamak, kendi içinize dönmek, sevdiğinizle romantik saatler geçirmek için kullanabilirsiniz. Öğle saatlerinde özellikle Ay ile Venüs arasında kare açı olacağı için, sevdiğinizle veya yakınlarınızla bir arada olmak arzusu artar. Mümkün olduğunca gününüzden keyif almak isteği göze çarpar. Hoşnut kalma çabası ve tatmin olma dürtüsü öne çıkar. Sosyalleşme konuları artar ve belki biraz yeme, içme etkinliklerine katılabilirsiniz. Fakat abartmamaya özen gösterin.Akşam saatlerinde Ay/Neptün kavuşumu nedeniyle duygulu, romantik, sanatçı yanımızı daha fazla açığa çıkarabiliriz. Melankolik ve nostaljik olmak da olasıdır. Müzik, dinlemek, yavaş bir tempoda hareket etmek, hayallere dalmak için çok müsait bir halde, kendi ritminizi kendinizi belirlediğiniz bir akşam geçiriniz. Belki de biraz rahatlamak için iki tek atabilir, içinizdeki romantiği uyandıracak bir şeyler karalayabilirsiniz. Akşam konsere gitmek, romantik komedi filmleri izlemek ya da evde kendinize tatlı bir şeyler yapmak, kendinizi şımartmak içinde destekleyici olacaktır.

29 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 55' 44" R
Ay
Başak
22° 57' 33"
Merkür
Koç
17° 01' 05"
Venüs
Koç
18° 58' 25"
Mars
Balık
22° 11' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 01"
Satürn
Balık
15° 40' 01"
Uranüs
Boğa
21° 47' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 54"
Lilith
Başak
22° 15' 20"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>