İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kısıtlandığını hissediyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Genel anlamda, bugün sizin için her yönden şanslı bir gün olacak: aşk, kariyer, para ve sağlık. Seyahate çıkma planlarınız nihayet gerçekleşebilir ve bir sağlık sorunu için uzun zamandır beklenen çözüme ulaşılabilir. Geleceğiniz konusunda çok hevesli ve iyimser hissediyorsunuz ve normalde aldığınızdan biraz daha fazla risk alacak kadar cesaretli olabilirsiniz. Finansal anlamda ise, altına para yatırın, ne olacağı belli olmaz!

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Yaratıcı bir moddasın. Zihnin ilginç fikirlerle dolup taşıyor. Özellikle görsel imajlar aklında var. Belki bir şirket logosu tasarımı üretebilirsin. Veya grafikle ilgili yeni fikirler elde edebilir ve web siten varsa bunları uygulayabilirsin. Bu vizyonları geldiği gibi yakala. Kullanışlı olabilirler, insanları yaptığın işe çekebilirsin.Toplumsal sorumluluklar bir anda seni vurabilir; herkes bir anda sana ihtiyaç duyabilir. Doğuştan kibar ve sosyal olarak dirayetli biri olarak, hiçbirini geri çeviremeyip hepsinin yardımına koşabilirsin. Fakat bugün kendini anlamak için iyi bir gün değil. O yüzden biraz daha dengeli hissedebilmek için kendine birkaç gün zaman tanı. Sonra insanlara LCV yap. Sadece canı gönülden destek olmak veya vakit geçirmek istediklerinle plan yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde olmak, ailenize yakın olmak, aile bireyleriyle iletişim kurmak, evinizle ilgilenmek bugün size keyif verebilir. Kendinizi ruhen iyi hissedebilirsiniz. Mutfak ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Başak burcunda hareket ediyor. Ay-Uranüs arasındaki güzel açıyla birlikte sabah saatlerinde sürprizlere hazır olun. Evinizle ilgili değişimler için hazırlıklar yapabilirsiniz. Akşam olduğunda Ay ve Neptün arasındaki karşıtlık duygusal hayatınızda sizi karamsarlığa düşürebilir. Geleceğe dair istediklerinizin olmayacağı gibi yersiz endişelere kapılabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısıtlandığını hissediyorsun!Bugün itibariyle problemlerinin yavaş yavaş çözüme kavuştuğunu görebilirsin. Akşam saatlerinde evinde yalnızlığın tadını çıkarmak isterken kendini çevrendeki insanların beklentilerine ayak uydururken bulabilir, özgürlüğünün kısıtlandığını hissedebilirsin. Gün içinde kıskançlık, dedikodu, hasetlik gibi arkadaş arasında sevmediğin içerikte konuşmalar dönebilir. Geçmişte, kırgın olduğun bir arkadaşın seninle iletişime geçmeye çalışabilir. Bağışlamak için duygularında samimi olup olmadığından emin olmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, rutin sağlık kontrolleri için program yapabilirsin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinizi bir kenara bırakarak toplumsal konularla ilgilenmek sizi daha huzurlu hissettirebilir. Pratik çözümler size başarı getirecektir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu altında kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Yakın çevrenizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz. Kendi odak noktanızda kalmaya özen gösterin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda bereketinizin arttığı günler geçirebilirsiniz. Sosyal açıdan oldukça olumlu olacak bu süreçte yeni çevreler edinebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz sakin, yansıtıcı ve ciddisiniz, ama depresif değilsiniz. Sabır ve hassasiyet gerektiren konuları tamamlayın. Duygularınızı sorumlu eylem ile dengeleyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi biraz yalnız hissediyor olabilirsiniz; modunuz düşük olabilir. Ama ümitsizliğe kapılmayın çünkü bugün aşktan yana şansınız açık görünüyor.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün elektrik çarpmalarına dikkat etmelisiniz. Belki de karşılaşacağınız birisi, kalbinizde böyle bir etki bırakabilir. İlk görüşte aşk buna derler. Ama dikkatli olun, bu tarz enerjilerin uzun soluklu olması pek kolay olmaz. Günübirlik birlikteliklere yelken açabilirsiniz. Ayrıca partnerinizle öfkeli bir konuşma yapmaktan kaçının. Hayatın dingin tarafını deneyimlemeye çalışın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinize veya eşinize ayırmak isteyebilirsiniz. Eşiniz ile huzur bulduğunuzu, onun yanında kendinizi güçlü ve güvende hissettiğinizi fark edebilirsiniz. Maddi anlamda kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlar yakalayabilecek potansiyeliniz var. Bunun için yeni arkadaşlıklarınıza olduğundan daha fazla değer vermeniz gerekiyor.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün birçok aktiviteye vakit ayırmak isteyebilirsin ancak sorumlulukların seni engelliyor olabilir. Bir inisiyatif kullanıp ailenle zaman geçirmeyi tercih edebilirsin. Çözmen gereken sorunlar ve önüne gelen fırsatlar hakkında analitik düşünmende fayda var. Hedeflerine ulaşmak için sağlam ilerlemeli ve emin olmadan başlama çizgisini geçmemelisin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>