İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişkiler ortaya çıkabilir. Aşk yaşamınıza ilişkin bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınızda ihmalkarlıklar olabilir ve bu aranızda çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar önemli olmayacaktır. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda biraz daha hassas ve esnek olmaya çalışmalısınız. Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İş yaşamınızda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

Maddi konularda çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz ve genelde gelişmeler beklentilerinizle uyuşmayacaktır. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak. Kolay kabullenen biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir.

3 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 07:14 Venüs-Neptün zorlu görünümü, dış dünyada kendinizi  sunuş biçiminiz, kabul ettirmeniz, hataya düşmeden doğru kararlar verebilmeniz anlamında dikkatli olmanız ve  bastığınız yeri bilmeniz gerektiğinin işaretidir. Eğer mesleki anlamda doyuma ulaşmak, zirveye ulaşmak istiyorsanızseçimlerinizde yeteneklerinizi ve tecrübenizi mutlaka gözden geçiriniz. Günün akımlarını ve gelecekteki gelişmeleri takip ediniz. Acele kararlar vermeden önce iyice düşününüz. Saat 09:12 Ay-Pluto görünüm etkisinde, sevilmek, sevmek, güven içinde yaşamak isteriz. Saat 09:37 Güneş-Satürn karşıtlığı, yakın çevremizde bulunan insanlardan, birlikte olduğumuz kişiye kadar her insanla, farklı görüşte olsalar da, tartışmadan, güven duygumuzu yitirmeden konuşmaya özen gösterelim. Mali konular üzerinde ortaklarımızla veya eşimizle aramızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Meselelere karşılıklı güzel bir niyetle, sorumluluk çerçevesinde bakarsak, anlaşmamız mümkün olur. Saat 09:54  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde huzur olgusu önemi hale geliyor. Ailemiz, geçmişimiz ve yaşadıklarımız bizi yoruyor. Saat 13:08 Ay-Merkür kavuşumu,  mali konular üzerinde mutlaka dikkatlice hesaplamalarda bulunmanın, her türlü olasılığı gözden geçirmenin önemli olacağını işaret ediyor. Beklenmedik bir durumla karşı karşılaşmak istemiyorsak, güven ve istikrar olgularını önemsemeliyiz. Saat 22:01 Ay- Chiron görünümü, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın birçok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Günümüz olumlu  gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

3 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

3 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yetenekleriniz veya özellikleriniz teste tabii tutulabilir. Sizi istemediğiniz olayların içerisine çekmeye çalışan kişiler olabilir. Kendinize güvenin. Bazı başlıklarda keskin kararlar vermeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında, kısmen daha gergin, saldırgan veya gücünü göstermek isteyen kişilerle uğraşabiliriz. Rekabet ya da mücadele gerektiren durumlar olabilir. Riskli işlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara dikkat etmekte fayda vardır. Akşam saatlerinde ise, bazılarımız için, sıra dışı durumlar, beklenmedik gelişmeler veya planlarda değişiklikler ya da hoş sürprizler v.b söz konusu olabilir. Yanıltıcı durumlar ve etkiler de yavaş yavaş devreye girmeye başlayabilir veya halsiz ya da kararsız hissedebiliriz bugünden itibaren.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

3 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı bugün kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi kabullenmeye itebilir. Öğle saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı düzenlemek için zaman harcayabilirsiniz. İlişkileriniz kontrolünüz dışına çıkabilir.

3 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARTNERİNİZE duygusal sorumluluklar yüklüyor ve güven duygusuna ihtiyacınız olduğunu ona hissettiriyorsunuz.

3 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenmek istemeyebilirsiniz ya da o sizin çok sorumsuzca davrandığınızı düşünebilir. Bu süreçte birbirinizle anlaşmak ve orta yolu bulmak kolay olmayacak.

3 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu süreçte ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz.Ruhani çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz. Ay transitinin bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilmelisiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 04:47'de yüceldiği Boğa burcuna geçiyor. Ay'ın Koç burcunda kaldığı sürede enerjik ve yüksek hareketlilik yerini daha sakin ve dingin saatlere bırakacak. Keyfinize daha düşkün olacağınız bu süreçte yine de işlerinizle sebatla ilgilenebilirsiniz.Bugün Güneş ve Satürn gezegenleri arasında yer alan zıt açı nedeniyleve günlük hayatınızdaki çabalarınıza odaklanmak adına ilerlemek için çaba gösterebilirsiniz. Hedeflerinize motivasyonunuz ve konsantrasyonunuz dağılmadan ulaşmak için daha fazla dikkat sarf etmeniz gerekebilir. Gün içinde var olan sınırlamaların ve karşınıza çıkan engellerin daha fazla bilincinde olursunuz. Gereksinimleriniz ve zorunluluklarınız arasında bir denge ve uyum yaratmak için karşınızdaki kişileri ikna etmek lazım gelir. İkilemlerden çıkabilmek için daha iletişim çok iletişim kurmalı, hislerinizi paylaşmayı denemelisiniz.Bugünün bir diğer gökyüzü kombinasyonu Venüs ile Neptün arasındaki zorlayıcı kare açı olacaktır. Yaratıcılık potansiyelinizi kullanmak ve ortaya dökmek için çaba gösteriyor olabilirsiniz. Ciddi sonuçlar doğurabilecek konulara ve tartışmalara girmemek doğru olabilir. Yanlış kararlar almak olasıdır. Kurmuş olduğunuz hayallerin gerçekleşmediğini görebilirsiniz veya size verilmiş bazı sözlerin tutulmadığını öğrenebilirsiniz. İlişkilerde yanılma ve hata yapma payı yüksek bir transittir.Ayaklarınızı yere sağlam basmak için tedbirli olun ve size verilen sözlere dair somut güvence istemeyi ihmal etmeyin. Yeme ve içme olayını fazlaca abartabilirsiniz, dikkat edin. Özel hayatınızda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir, güvendiğiniz dağlara kar yağabilir açıkçası.

3 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta sizin için zor geçecek . Ama siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

3 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 58"
Ay
Akrep
24° 01' 52"
Merkür
Koç
26° 26' 26"
Venüs
Balık
21° 34' 15"
Mars
Balık
04° 56' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 18"
Satürn
Balık
13° 17' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 37"
Neptün
Balık
27° 48' 27"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 30"
Lilith
Başak
19° 47' 36"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>