İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak kararlarınızı netleştirmeden önce tüm ayrıntıları gözden geçirmelisiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı aşırı baskıcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basiretinizin bağlandığı bir sorununuz var. Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor. Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun, şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

31 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Ay-Koç burcu geçiş etkinliği, saat 04:09 itibariyle başlıyor. Hedeflerinizin önünde duran engellerle savaşmanızı sağlayan bu enerji,  bulunduğunuz ortamda liderlik gücünüzü kabul ettirmenizde de yardımcınızdır. Saat 06:09  Merkür-Pluto görünümü, güvenilir ve  istikrarlı olana yönelmemiz gerektiğinden söz ediyor. Bunun için  derinlikli bir şekilde her meseleyi ele almalıyız.  Bilmediklerimizi, kafamızı kurcalayan meseleleri çözmemizde yarar var.  Hangi konu olursa olsun, görünenle yetinmemeliyiz. Bilakis içimiz rahat edene kadar, yanlışları ve doğruları tespit etmeliyiz. Saat 19:09 Ay-Venüs olumlu görünümü, gündelik aktiviteniz içinde özellikle ekip çalışmalarında sizi üstün konuma getiricidir. İstekleriniz diğerleri tarafından olumlu karşılanır. Otoriteniz açıkça meydandadır. Takım çalışmasında görev tayininde bulunarak kimin ne yapması gerektiğini belirleyebilirsiniz.  Yol üzerindeki tüm pürüzleri, engelleri ortadan kaldırmanız için size iki güç kazandırır. Birincisi yaratıcılık ikincisi cesarettir. Bu sayede sonuca en kısa yoldan ulaşabilmeniz kolay olur.  Yenilikleri  takip etmek, bu yenilikleri uygulamak için gerekli olan materyalleri toplamak. Bir de şu husus var ki,  etrafınızla olan paylaşımınızda ve yaklaşım tarzınızla diğerlerine ve grubunuza örnek olmaya çalışmak gayet yararlı olur. Saat 22:10 Ay-Güneş görünüm etkisinde, yepyeni ve olumlu arkadaşlıklar kurabilir, amacınız her ne ise o konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaşam sevinciniz sizi neşelendirici ve hayata bağlayıcıdır. Umudunuz yükselir.

31 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz.

31 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilişkileriniz ve genel anlamda ilişkileriniz açısından hassas bir aya giriyorsunuz. İlişkilerde uyumu korumak için gayret göstermeniz gerekebilir. Ani tepkilerden kaçınmak ve dikkatli konuşmak gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcundaki Ay'ın gün genelindeki uyumlu açıları ilişkiler açısından anlaşmazlıkları körükleyen günlerde olmamıza rağmen, bugün kendimizi daha rahat ifade edebileceğimize, işlerimizin veya ilişkilerimizin daha rahat ilerleyebileceğine dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde konusunda uzman, tecrübeli veya yaşça büyük kişilerle diyaloglar artabilir, yardımlar, tavsiyeler veya jestler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

31 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde beklemeniz gereken durumlar olabilir. İş hayatında beklemediğiniz durumlar sizi zor duruma sokabilir. Kabullenir olmak zorunda kalabilirsiniz. Süreçleri değiştirmeniz gerekebilir. Kişisel anlamda dönüşüm yaşayabilirsiniz. Gün içinde aynı meslek grubundan kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

31 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarından kolay etkileniyorsunuz. Ya da tartışmalar için kışkırtıyorsunuz. Duyduklarınızı alıp bir başkasıyla tartışmanız pek nazik bir davranış sayılmaz.

31 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarını henüz haberdar etmediğiniz planlarınız için kafanızda güzel çözümler ve süreçler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak. Edebiyat veya yazımla uğraşıyorsanız şanslı bir gün.

31 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarında sabırsız, çocuksu ve hırçın davranacağınız bir gündesiniz.İstediğinizi elde etmek için sevdiklerinizi kırmaktan çekinmelisiniz. Dahil olduğunuz kurumlarla ilgili çalışmalarda ön planda olmayı arzu edebilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı talep etmek ve takip etmek için de önemli enerjilere ve fırsatlara sahip olabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 03:10‘da Koç burcuna geçecek. Ay'ın Mars gününde Mars yönetimindeki Koç burcuna geçmesi ile çifte etkili olacağı bir gündeyiz.Ay'ın Balık burcundan Koç burcuna geçmesi ile enerjiler gözle görülür biçimde değişmeye başlar. Enerjiniz yükselir, daha dinamik ve dışa dönük hissettiğiniz bir süreç başlar. Duygu dünyanız ve ruh haliniz de bu enerjiden etkilenerek tazelenir. Yeni düşünceler, fikirler ve hedeflerle dolu olursunuz. Sadece konuşmak değil, eyleme geçme zamanıdır Koç enerjisi. Cesaretle ve hevesle öne atılabilirsiniz.Ay Koç burcundayken atmosfere hız hakimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli, mücadeleci taraf açığa çıkar. İnsanların içinden rekabetçi duygular ortaya çıkar. Yarışma ve öne geçme isteği artar. Bu nedenle yollarda hızlı şoförlere karşı dikkatli olmalıyız. Tartışmalar kolaylıkla alevlenebilir, insanlar risk almaya daha yatkın olur. Çabuk başlangıçlar, bitişler, hızlı geçişler, konudan konuya atlamalar, sabırsız, beklemeye tahammülü olmayan ve benlik duygusunun ön planda olduğu kişilerle karşılaşabilirsiniz.Rekabetçi bir tutumla insanlara liderlik etme arzumuz ön plana çıkmaya başlar. Özellikle kavga etmek için ortam ve şartlar çok daha hazırdır açıkçası ama siz yine dikkatli olun, kimseye kafa göz dalmayın. Dinlemeden hiçbir şeye tepki vermeyin.

31 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

31 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 40"
Ay
Akrep
23° 20' 38"
Merkür
Koç
26° 24' 57"
Venüs
Balık
21° 30' 08"
Mars
Balık
04° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 35"
Satürn
Balık
13° 17' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 28"
Neptün
Balık
27° 48' 20"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 18"
Lilith
Başak
19° 47' 14"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>