İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ruh sağlığınız bakımından da hayata küsmüş gibisiniz. Sizi seven insanlar bu sallapati halinize gerçekten üzülüyorlar. Bir an evvel bu duygu karmaşasından kurtulmanız gerekiyor. Ani çekimlere kapılabilecek, beklenmedik duygusal ilişkilere girecek ya da böyle istekler içerisinde olabilecek bir dönemdesiniz. Birlikte olduğunuz insanın haksız tutumlarıyla karşılaşmak sizi derinden yaralamış.

İş yaşamınızda yoğunluktan ziyade sizde isteksizlik var. Daha önceleri günlük işlerinizi büyük bir dikkatle tamamlar bir sonraki işin hazırlığını yaparken şimdi günlük işlerinizi bile tamamlayamıyorsunuz. Özel hayatınızdaki olumsuzlukhayatınıza da yansımış durumda. Bu durumdayaşamınızda değişiklik yapmaktan kaçınacaksınız.

Maddi konulara karşı ilgisiz kalacağınız daha ziyade günlük masraflarla idare edeeğiniz bir gün geçireceksiniz.

Yaşam her zaman dikensiz gül bahçesi değildir. Yaşam mücadelesi böyle zor anlarda olmalı ve size güç vermeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük düşünmeniz, asıl hedef ve amaçlarınıza odaklanmanız gereken günlerdesiniz. Önümüzdeki iki hafta içinde artık, sizin için eskisi kadar önem taşımayan, verimli olmayan ya da sizi yavaşlatan ne varsa geride bırakabilir ve yeni bir rotada ilerleyebilirsiniz.

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı,durumunuzun ailenizi veya ailevi konuların işimizi etkileme durumunu vurguluyor. Saat 04:58 Ay-Merkür görünümü bir yanıyla paranın ne kadar önemli bir araç olduğunu hatırlatırken, aslında insanın iç huzurunun her şeyden daha kıymetli olduğunu vurguluyor. Saat 06:04 Ay-Pluto görünümü maddi ve manevi değerlerimizi korumak, çıkarlarınızın farkında olarak yaşamak istediğimizi, kafamıza  koyduğumuzu yapmaktan vazgeçmeyeceğimizi anlıyoruz. Çünkü güçlü olmanın insanı her türlü kötülükten koruyacağını düşünebiliriz. Saat 07:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konuların, titizlikle ve geleceğe dönük bir şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun. Huzurlu, mutlu bir hafta geçirmemiz dileğimle,

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar veyaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. Sevimli çehrenizi devam ettirin.

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hatalarınızı görmeniz gerekebilir ve bu hataları düzeltmek için fırsatları değerlendirebilirsiniz. İlişkilerde uyumu korumak için gayret göstermeniz gerekebilir. Her ne kadar istediğiniz alanlarda istediğinizi alamıyormuş hissine kapılsanız da, bu hafta önemli kişilerle, gruplarla veya çevrelerle yapacağınız konuşmalar ön plana çıkıyor. Sunumlar esnasında veya kalabalıklar karşısında yapılacak konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz. Aynı zamanda yanıltıcı ve aldatıcı kişilere de dikkat etmeniz gerekecek. Yeni girişimler, yenilikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Büyük düşünmeniz, asıl hedef ve amaçlarınıza odaklanmanız gereken günlerdesiniz. Önümüzdeki iki hafta içinde artık, sizin için eskisi kadar önem taşımayan, verimli olmayan ya da sizi yavaşlatan ne varsa geride bırakabilir ve yeni bir rotada ilerleyebilirsiniz.

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, aile büyükleri ve patronlarınızla olumlu diyalog geliştirebileceğiniz, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayacağınız, ilişkilerde korunma, sevgi ve bağlılık ihtiyacınızın arttığı, akşam saatlerinde ise partnerinize ve sevdiklerinize alınganlık yapmadan, sağlıklı iletişim kurmaya çalışmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı doğru yönlendirirseniz önünüzdeki dönem daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınız hareketlenebilir

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya mesleki açıdan size destek olabilecek olumlu enerjilerle başlıyorsunuz.Ancak aklınızda ailenizin özel ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili olumsuz düşünceleri dolaşıyor olabilir. Arada kalıyor ve her iki tarafı da memnun edebilecek eylemlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Bu da sizi ruhen oldukça gergin hissettirebilecektir.Genel olarak ise; bugün Ay Balık burcunda kalmaya devam edecek. Haftanın ilk günü olması ve bugünün Ay günü olması, Ay'ın da Balık burcunda ilerlemesi güne değişken, akışta kalmanız gereken ruh halinizin sık sık değişim göstereceği bir atmosfer yaratıyor. Günlük işlere hemen atılmak bakımından kendinizi çok enerjik hissetmeyebilirsiniz. Belki ne kadar gayret etseniz de arzu ettiğiniz yüksek bir tempoya veya verimliliğe kavuşamayabilirsiniz.Yardımsever, iyilik etmekten hoşlanan yanınızı ortaya çıkarabilecek bu atmosfer ile yakın çevrenizdekilerin iyiliği için hayır diyemeyeceğiniz ve kendinizden özveride bulunacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Bugün yaratıcı çalışmalar yapmak, deniz kenarında vakit geçirmek, ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon yapmak için harika bir gün. Maddi düzenle değil de daha manevi daha ruhsal temalarla gününüzü geçirebilirsiniz. Yüzmek, su sporlarına yönelmek, vücudunuzu dinlendirecek masajlar yaptırmak içinde harikadır.

30 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

30 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 56" R
Ay
Başak
17° 57' 42"
Merkür
Koç
17° 11' 53"
Venüs
Koç
18° 27' 04"
Mars
Balık
21° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 12"
Satürn
Balık
15° 37' 31"
Uranüs
Boğa
21° 46' 32"
Neptün
Balık
28° 35' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 25"
Lilith
Başak
22° 12' 31"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>