İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Girişimci Tavrın Göze Çarpıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün yeni bir rol üstleniyor gibi hissedebilirsiniz. Her zaman bir bukalemun gibi davranabilme yeteneğiniz var çünkü çeşitli şekillerde hareket edebilen doğuştan bir oyuncusunuz. Bugün kişisel hayatınızda bir değişiklik yapmak için istekli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir şeye başlama mı istiyorsunuz? Sevgilinizle karşı daha farklı bir şekilde davranmaya başlayın ve işleri biraz karıştırma konusunda cesaretli olun!

Bugün bazı danışmanlıklardan yararlanabilirsiniz. Uygun bir antrenör olduğunu fark edebilirsiniz. Belki birisi sizi yenitürlerinde eğitmeye çalışıyordur. Ya da sırlarının bir kısmını sizinle paylaşmak isteyen başarılı bir arkadaşınız olabilir. Zenginliğinizi ve yaşamınızdaki bolluk akışını artırmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Dikkat ederseniz, bugün size yardımcı olacak birini bulacaksınız!

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Gergin bir yerinde duramama ve tatminsizlik hisleri seni sarmış durumda. Büyük olasılıkla, yine aynı anda birçok işler meşgul olmaktasın ve bunca şeyle nasıl başa çıkıp ilerleme kaydedeceğin konusunda büyük kararsızlıklar yaşıyorsun. Bil ki bugün kolayce etkilenmeye açık olduğun bir gün. Maalesef insanlar seni yönlendirmek için bu durumunu kullanabilir.Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

30 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş için seyahat etmek planlarınız arasındaydı ancak iptal etmeyi gerektiren sebepler var. Bu hayal kırıklığı yaratabilir. Önünüze bakın ve şimdi yapılması gereken işleri yapın. Yine imkanlar doğacaktır, bekleyin.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü yapın elindeki birçok işe yön vermeni sağlıyor. Yaşantında seyir eden somut olayları kaçırmamalısın. Önceden üzerinde uğraştığın bir proje varsa bunun hakkında bazı gelişmelere hazır olmalısın. Kendi işini kurmak isteyen bir İkizler burcuysan beklenmedik gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde gerçekleşecek bir sağlık problemi gündeme gelebilir.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilerle önemli bir karar aşamasına ilerleyebilirsiniz. Bazı sorumluluklarınız değişiyor olabilir. İş ortamınızda asla restleşmelere gitmemelisiniz. Evde kalın ve umutsuzluğa izin vermeyin. Sizler her zaman yeniden yapacak şeyler bulabilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar, niyetler içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda hareketlilik söz konusu. Diyete başlamak için uygun bir gün olabilir. Öğle saatlerinizde zihinsel bulanıklık yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili belirsizlik hissedebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru iç uyumu yakalayabilir. Duygularınızı rahatça ifade edebilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararlar ve planlarınızın taktir ile karşılanacağı bir gündesiniz. Özellikle işiniz için tasavvur ettiğiniz planları üstlerinize açmanız sizin için iyi olacak.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında arkadaş çevreniz ve sunmak istediğiniz projelerle ilgili problemlere açık bir zaman diliminden geçeceksiniz. Burada ilişkisi sorunlu devam edenler için, karşınızdaki insanın hayatı ile ilgili önemli bilgiler elde edebilir ve ondan ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Gruplar, sosyal ortamlar ve etkinliklerde olası sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksektir. Özelliklehayatınızla ilgili gelişebilecek krizler karşısında sakinlikle neler yapabileceğinizi gözden geçirmelisiniz. İlişkisi sağlam bağlarla devam edenleriniz için bu yeniay kısa ve geçici sorunlarla etkisini sürdürüp geçecektir.

30 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün astroloji ve metafizik alanlarıyla ilgilenen bir arkadaşınızla telekonferans görüşmesi yapacaksınız. Kendisi çok önemli şeyler söyleyebilir, not almaya hazır olun.

30 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat etmeye devam edecek. Kendinizle ve görünüşünüzle ilgilenmek iyi gelecektir.Mars bugün itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor. Mars ile Satürn kavuşumu önümüzdeki günlerde inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir.

30 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili İkizler; geleceğe yönelik kararların önem kazandığı bir süreçtesin. Yayıncılık, yurtdışı ve eğitimi içeren işler vaktini alabilir. Ayrıca gelirlerini arttırmak veya var olanı değerlendirmek için farklı kaynaklar arayışında olabilirsin. Sosyal medyada kendini ifade etmeye çalışırken farkına varmadan düşmanlar kazanabilirsin.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşiniz konusunda canınızı sıkan meselelere bugün bir yara bandı niteliğinde de olsa çözümler bulabileceksiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Maddi anlamda problemler yaşamayan İkizler burçları bugün kendilerini güvende ve şanslı hissedecekler. İkili ilişkiler konusunda daha sakin ve karşı tarafın haklarını da gözeten bir duruş sergilemenizde fayda var.

30 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler;hayatınla ilgili vereceğin kararlarda bazı tereddütler yaşayabilir; duyguların ve düşüncelerin arasında kalabilirsin. Ay, burcunda hareket ediyor olmasına rağmen olayları kontrol edemiyormuş gibi hissedebilirsin. Mars'ın burç değiştirmesiyle yüz yüze iletişiminin kısıtlanacağı; ancak sosyal medyada çok aktif olacağın bir döneme giriyorsun.

30 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>