İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aklın Çok Dolu Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün çok konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyal tarafınız ön planda olacak. Kendinzi bir arkadaşınızla uzun sohbetler ederken bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizle birçok ilginç konuyu tartışabilirsiniz. Görüşlerinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı insanlara sunmaktan keyif alacaksınız. Zeki bir ateş burcu olarak, insanları tutkulu fikirlerinizle etkileme konusunda iyisiniz. Bir konuya yeni bir bakış açısıyla bakması için birine ilham verebilirsiniz.

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Başkalarını düşünme ve onları dinleme yetin bugününü oldukça etkileyecek. Sana yakın olan birisi zor zamanlardan geçiyor ve problemlerini nasıl açıklayacağını bilemiyoru. Bu insanın sana ihtiyacı var ve senin ona yardım edebilecek tek kişi olduğunu da biliyor. Onu sabırla dinle ve beraber problemlere karşı çözüm bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Harika, besleyici bir doğanız var. İnsanlar şefkatli ruhunuzdan beslenmeyi seviyorlar. Tıpkı başkalarının ihtiyaçlarına açık olduğun gibi, kendi ihtiyaçlarının da farkında olmalısın. Kendi nazik dokunuşunuzun alıcı ucunda olmayı hak ediyorsunuz. Gerekirse yardım için başkalarına başvurmaktan çekinmeyin.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

03.16 - 18.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Sevgili İkizler, kafan oldukça karışık bir güne uyandın. Aklında evinin düzeni, hayatını bir süredir karmaşık hale getiren bir yakın arkadaşının kaprisleri ile dolu olabilir. Geleneksel yönteme geri dönüş yaparak önce arkadaşına zaman ayırmak isteyebilirsin sonra da bilgisayarının başına geçerek yapman gerekenleri sıralayabilirsin. Program yoğunluğundan sevdiğin insanlara vakit ayıramayabilirsin. Bu durum onların sana mesafeli yaklaşmasına sebep olabilir.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçeklerle yüzleşebilir ve özellikle bugün dost ve düşmanlarınızı ayırt ettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu durum sizleri yorsada artık kime ne kadar şans vermeniz gerektiğini çok daha iyi biliyorsunuz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar ve arkadaşlıklar açısından oldukça canlı geçebilir. Başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey var.                                        

4 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi sosyal hissettiğiniz, bilhassa işinizde farklı projelere imza attığınız ya da özgün yönlerinizle ön plana geldiğiniz bir gündesiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00?dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı olmak için kendinizi zorlayamazsınız. Şu anda istediğiniz fikirleri üretemiyor olabilirsiniz. İlham gelmesini beklemeli ve sabretmelisiniz.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar sosyal çevre evinizde boşlukta olacağı bugün arkadaş çevrenizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan problemlerinizi çözmek için uygun bir gün olmayacak.19:16 itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, sürprizler gezegeni Uranüs ile kontak kuracak. Hiç aklınızda olmayan bir konu akşam saatlerinde zihninizi meşgul edebilir.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla bir gerginlik oluşabilir, akşam saatlerinde kendi kendinize olmak iyi gelecek.

4 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sosyal ortamlarda yer alabilir, arkadaşlarınla diyalog halinde olabilirsin. Finansal konularla ilgili görüşme vebirliklerinde çatışmalar yaşanabilir. Planladığın anlaşmalarda duraksama yaşanıyormuş gibi hissetmen mümkün. Kendi içine çekilmek ve dinlenmek daha huzurlu olmanı sağlayabilir.

4 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 47' 38" R
Ay
Yengeç
11° 52' 10" R
Merkür
Koç
25° 43' 33"
Venüs
Boğa
15° 27' 13"
Mars
Koç
08° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 47"
Satürn
Balık
17° 31' 53"
Uranüs
Boğa
23° 01' 30"
Neptün
Balık
29° 14' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 02"
Lilith
Başak
24° 38' 22"
True Node
Koç
15° 01' 26"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>