İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda bazı gerilimlere ve heyecanlara hazır olun. Sevdiğiniz insanla küçük bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Enerjiksiniz ancak içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Eğer bu enerjinizi doğru olarak kullanabilirseniz bugün bazı işlerinizi tamamlayabileceksiniz. Bazı anlaşmalara varma noktasına gelebilirsiniz ancak bu konuda son derece dikkatli davranmalısınız. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Çok fazla çalışıp her zamankinden fazla yorulabilirsiniz. Alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz.

Bütçenizi dengelemeye önem vermenize rağmen bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır. Hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabilirsiniz.

Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde dolaşan coşkuyu çok hakkederek barındırdığınızı düşünüyorsunuz. Bu coşkunun tek taraflı yaşanmıyor olması şeklindeki dileklerinizin de bir karşılığı var gibi. Bu sıralar beklenmeyen, sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde, daha büyük sevinçlere dönüştürebileceksiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Özgürce hareket etmenin önüne geçen durumlar sizi rahatsız ettiğinde, güven duyduğunuz bir arkadaşla sohbet etmek gayet faydalıdır. Saat 13:53 Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı ışığı, yaşça büyük kişilerle ilişkinizi güçlendiriyor. Yavrularınızla olan paylaşımlar keyifleniyor. Bir önemli yanı da, Ay-Balık burcu geçişlerinde hayata karşı belli bir teslimiyet içinde oluruz. Melankolik veya bağımlılık türünde konuşmalar, yazışmalarda bulunabiliriz. Aslında bütün bunların sebebi kendimizi güvende hissetme arzumuzdur. Düş kırıklığı yaşamaktan çekiniriz. Yalnızlık kıyılarımıza vurur ancak teslim olmamak için, kişinin çok bilinçli hareket etmesinde yarar vardır. Pasif düşünmek, hayal dünyasında yaşayarak gerçeklerden uzak durmak sizin gibi kişilere hiç yakışmaz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü,ve maddi konularda hassasiyete neden olabilir. Ancak bazı gelişmeler rahatlatıcıdır. Güven duygunuz yükselir. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keyifli bir gün seni bekliyor. Kendine güvenin ve rahat tavırların dikkatleri üzerine çekebilir.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizler için aksiyonlu bir gün olacağı benziyor. Zira duygusal boyutta sizlere karşı yapılan tenkitler ve bunun yanında yapılan bazı şantaj oyunları sizleri öfke kontrolü konusunda duyarsız yapabilir. Yaşadığınız bu olay sizlere gerçek dostlukları bilme ve çevrenizi tekrar düzenleme konusunda mükemmel bir yaşantı tecrübesi olacaktır.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamınızda zihinsel çalışmalara ağırlık verebilir ve masanızın başından pek ayrılmayabilirsiniz. Dağılmamaya dikkat edin. Bazı hatalar, yanlış anlamalar gündeme gelebilir. Yeni insanlarla tanışma olasılığınız yüksek, farklı fikir paylaşımları yapabilirsiniz. Aşk konusunda ise duygularınızdan önce mantığınızı devreye sokmanız gerekebilir.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Sıradışı, hatta çılgınca görünebilecek fikirlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Dostlukların öne çıkacağı bir gündesiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli ve istekli bir gün seni bekliyor. Kendine güvenin ve rahat tavırların bugün gerçekleşecek olantoplantısında dikkatleri üzerine çekmene sebep olabilir. Bugün karşılaşacağın ilginç kişiler yaratıcılığını besleyip yeni kitap projene ilham kaynağı olabilir. İş arayışı içinde olan bir İkizler burcuysan, referans olacak kişiler yeni biralanına yönelmeni sağlayabilir. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiye karşı gereksiz kıskançlıklar gösterebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlarla ilgili alacağın müjdeli habere çok sevineceksin. Akşamüzeri can sıkıntısıyla, internet üzerinden bolca alışveriş yapabilirsin. Harcamalarında aşırıya kaçtığın için, kendini kısıtlamak zorunda kalabilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gerekenlerin üzerine düşmek sizi ruhen yorabilir. Sabah saatlerinde önemli görüşmelerden beklediğiniz sonuçlar çıkmayabilir. Öğleden sonra durum lehinize dönecek.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün manipülasyona açık. Siz de telaşlı yapınız, herkese kolay inanan tavrınızla kandırılabilirsiniz. Her söylenene inanmayın. Sorgulamak temel şartınız olsun. Kıvrak zekanızla isterseniz olayların altındaki gerçekleri hemen yakalarsınız. Kontrat ve sözleşmelere bugün imza atarken ekstra dikkat edin.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 44"
Ay
Akrep
26° 42' 02"
Merkür
Koç
26° 31' 55"
Venüs
Balık
21° 50' 13"
Mars
Balık
05° 06' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 02"
Satürn
Balık
13° 19' 22"
Uranüs
Boğa
20° 40' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 56"
Plüton
Kova
01° 49' 44"
Chiron
Koç
18° 48' 15"
Lilith
Başak
19° 49' 02"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>