İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Sizde etki bırakacak biriyle tanışabilirsiniz. İlgi alanlarınız gelişiyor ve birden fazla konuya ilgi duyabilirsiniz. Duygusal konularda yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Üzerinde çalıştığınız konuya rahatlıkla konsantre olabiliyorsunuz ve bugün bazı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bütçenizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni kazançlar getirici düşünceler geliştirebilirsiniz.

Duygularınız dengeleniyor ve kendinizi duygusal anlamda iyi hissedeceksiniz. Küçük ve hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin olaylar karşısında farklı değerlendirmeler içinde olacağını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyeceksiniz Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşumu, kendinizle yüzleşmeniz anlamında etkilidir. Kişi bu etki altında bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de sanki her şey yolundaymış gibi davranabilir. Hayatın doğal süreçleri içinde yaşadığı olayları kuşkuyla inceler. Böyle hissettiğinizde kendinizden asla uzaklaşmayınız. Saat 11:26 Venüs-Neptün görünümü ailemizin ve sevdiklerimizin üzerine titrediğimizi gösteriyor. Hayattan olumlu yönde beklentilerimiz var. Bunca karmaşalar, zorluklar yaşamamıza rağmen, yüreğimizdeki bir ses, dayan ve inan diyerek bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalıyor. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan ya da mesaiye kalacak olan bir İkizler burcuysan, haftanın tüm ağırlığını üzerinde hissedebilirsin. Ancak bir yandan da kendini salmak istemeyerek, içsel hareketliliğini ortaya çıkaracaksın. Hala aklında olan bir kişi var, sana yapacağı jesti beklersen zaman kaybedebilirsin. Atak olmak için sen ne bekliyorsun? Karşı cinse daha cazip ve ateşli görüneceğin bir dönem başlıyor. Zevklerini ve dürtülerini yönetmek yerine serbest bırakmaktan yanasın. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, bir an önce ne olacaksa olsun diyebilirsin. Ancak bu aceleciliğin yanlış kararlar almanla sonuçlanabilir. Sakinliğini korumalı ve sorunların kaynağına inmelisin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle farklı aktivitelere katılabilirsin. Bugün aynı zamanda tarzında yapmak istediğin değişiklikler için alışverişe çıkabilirsin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamınızda bazı özel durumlarla ilgili konularda sizi sürekli aynı yanılgıya düşürmek ve aynı hatayı yaptırmak isteyen kişilerin varlığını öğrenebilir ve bunlara karşı sert bir tavır içinde olmak isteyebilirsiniz. Sizin içsel güzelliğinize karşı etrafınızdaki kişilerin de bir o kadar yanlış duygular beslemesi sizleri arkadaşlık konularında derin düşüncelere sevk edebilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından beklentilerinizde daha samimi ve gerçekçi olmaya bakın. Ailevi konularla ilgili dalgalanmalar gündeme gelebilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

nnBugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski...

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayalini kurduğunuz bir eşya veya giysiyi satın alabilir, yaptığınız alışveriş sonucunda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Hayatın tatlı yönleri bugün başınızı daha kolay döndürebilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda son derece şanslı ve yaratıcı etkiler devreye girecek. İş alanlarınızda başkalarına yaptığınız yardımların sonuçlarını maddi olarak görebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımlar ve ortak paylaşımları için kararlı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Fakat karşınızdakiler sizin fikirlerinizi benimsemeyebilir. Onların düşüncelerini de dikkate almalısınız yoksa kararlarınızı uygulamakta zorluk çekersiniz. Egonuzun sesini dinlemek sizi uzun vadede sinirli ve depresif yapar. Buna çok dikkat edin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 27' 16" R
Ay
Başak
17° 13' 28"
Merkür
Koç
17° 13' 33"
Venüs
Koç
18° 22' 26"
Mars
Balık
21° 48' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 20"
Satürn
Balık
15° 37' 09"
Uranüs
Boğa
21° 46' 20"
Neptün
Balık
28° 34' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 12"
Lilith
Başak
22° 12' 06"
True Node
Koç
15° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>