İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor. Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir.

Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz. İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor.

Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz. Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor.

Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz. Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak. Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor.

27 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz saat 07:34 Ay-Satürn görünüm etkisinde başlıyor. Parasal konularda ciddiyetle düşünmeyi, çıkarlarımızı göz önüne alarak karar vermemizi sağlıyor. Saat 09:46 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlık-iş hayatı ve günlük yaşantınızda bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmanın işaretçisidir. Bir çok şey size zor gelir. Bunları çözemediğinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Saat 09:55 Ay-Venüs görünümü,hayatınız başta olmak üzere mali konular ve birebir ilişkilerde sağlamlık, güven ve geleceğin garanti altına alınması yönünde etkilidir. Derinlikli olarak bir çok mesele gözden geçirilir. Saat 22:48 Ay-Jüpiter kavuşumu, derinlemesine olayları, durumları, sağlığımız ve ilişkilerimizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Tabii ki çıkarlarımızı düşüneceğiz. Ancak değerimizi bilen, bizi takdir eden insanlara elimizden geleni yapacağız. Her şeyi kafamıza takıp kendimizi yormayacağız. İşimize odaklanacağız, kendimize güveneceğiz. Saat 23:23 Ay-Neptün görünüm etkisinde, sezgilerimiz bize rehberlik yapıyor. Hissedişlerimiz oldukça yoğun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

27 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarının değişebileceği bir gün. Aksayan konuları dert etme çünkü gelecek haberlerle toparlanacaksın.

27 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız yeni ya da eski bir dostluğun gelişimi ile ilgili haberler size çok olumlu ve beklenmedik bir duygu deneyimi yaşatabilir. Hayatınızda bazı önemli olaylara karşı tavrınızı daha net koyar ve istediklerinizi daha net belirlerseniz karşınızdaki kişi de nerede durması gerektiğini daha iyi öğrenir.

27 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün çok uğraşı gerektiren bir durum olabilir. Yaptığınız işte kararlı ve başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

27 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı...

27 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde vehayatınızda kendinizi ifade etme gücünüz geçici olarak düşebilir, ancak biraz yalnız kalmak, kendinizi dinlendirmek ve bireysel ihtiyaçlarınızı belirlemek için bir süre içinize çekilmeye ihtiyacınız olabilir. Finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

27 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne büyük bir keyifle ve istekle başlayacaksınız. Çalışmak ve hizmet etmek ön plana çıkacak. Rutin koşturmalarınız devrede olabilir. Kendi istekleriniz için uğraşmalısınız.

27 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati size bugün spiritüel dünyanın kapılarını aralayacak. Pazar gününüzü şifa çalışmalarına ve meditasyona ayırın. Biraz ruhunuzu dinlendirin. Nefes terapisine katılın, sevdiklerinizle vakit geçirin. Su kenarında yürüyüşe çıkın. Ofisinizdeki fazla evrakları atarak köklü bir temizlik yapın. Böylece yenihaftasına yenilenmiş enerjiyle başlarsınız.

27 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 37" R
Ay
Yay
08° 33' 41"
Merkür
Koç
16° 02' 29"
Venüs
Koç
26° 37' 38"
Mars
Balık
26° 59' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 54"
Satürn
Balık
16° 15' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 44"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 26"
Lilith
Başak
22° 56' 39"
True Node
Koç
15° 31' 15"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>