İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.Genel çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ve gün içinde duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Duygusal olarak heyecanlar ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Karar vermek zorlanabilirsiniz ve duygusallığa karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Sabırsızlık içine girebileceğiniz ve bazı işlerinizden bıkabileceğiniz bir gündesiniz. Günlük rutin işlerinizde çıkabilecek bazı sorunlar sizi sıkacaktır. İş ortamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınız küçük de olsa bugün size her şey olduğundan daha kötü görünebilir genel olarak kötümser bir ruh hali içinde olacaksınız ve buyaşamınızı da olumsuz olarak etkileyecektir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi bu anlamda karamsar hissedebilirsiniz. Maddi konularda yeni bir karar almayın.

Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerginliklere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak. Gönlünüzün zenginliğini daha fazla belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:53 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, ödemelerimizi yapacağız. Parasal işlerimizi düzenleyeceğiz. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, sizleri aktif ve girişimci kılıyor. Merkür burcunuzda ilerlediği için, zihniniz hızlı, zeki, becerikli, iletişimde üstün performansta çalışıyor. Bu kişisel olarak planlarınızı becerikli şekilde ifade etmenizde, insanları etkilemenizde size ışıktır. Yolculuklar, görüşmeler, eğitim-iş-özel anlamda bir hayli etkileyicidir. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, küçük ancak tatmin edici kazançların göstergesidir. Uzun vadeli projeler için uygun bir zamanlamadır. Yakınlarımıza sağlık, para veya manevi anlamda yardımcı oluruz. Biz de kendi sağlığımıza önem veririz. Formda kalmak, zinde olmak için yürüyüş, egzersiz gibi aktivitelere yöneliriz. Yolculuk veyaamaçlı harcamamız olabilir. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünümü, maddi-manevi açıdan sağlıklı huzurlu bir gün geçirme isteğinizi vurguluyor. Bir proje üzerinde çalışırsınız. Size yardımcı olunmasını, emeğinizin kıymetinin bilinmesini beklersiniz. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığında, size yönelebilecek bir tavır karşısında gardınızı almanız mümkündür. Size göre hayatın ne getireceği belli değildir. Bu yüzden de paraya bu denli düşkün oluşunuz gayet normaldir. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, sıkıntıları geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile şirketinde çalışan bir İkizler burcuysan, meraklı tavrın yanlış anlaşılmana sebep olabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duyacağınız bazı dedikodular ilişkilerinizde bazı fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Yaşanılan bu olayların arkasında bu zamana kadar neler olup bittiğini öğrenmek için çok fazla çaba sarf edip sonrasında partnerinizle ciddi konuşmalar yapmak isteği içinde olabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamındaki memnuniyetiniz oranında işlerinize adapte olabiliyorsunuz. Zihinsel çalışmalarınızda daha keyifli ve verimli çalışmalara imza atabilirsiniz. İletişiminizin güçlü ve kuvvetli oluşu size artı bir değer katacak. Kariyerinizde bu özelliğinizle bir üst seviyeye çıkabilirsiniz. Finansal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu hedeflere bir öncelik sıralaması yapmak önemli. Aksi halde işleriniz yarım kalabilir...

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailevi meselelerle ilginmek zorunda kalabilir. Yakınlarınızın uğramış olduğu haksızlığa karşı mücadele edebilirsiniz. Gün birlik içinde hareket etme günüdür. Haksızlıklar karşısında sessiz kalırsanız onun bir parçası olursunuz. İş hayatınızda ise son derece diplomatik davranmanız gereken bir gündesiniz.  Bunu yaptığınız anda başarı ve finansal şansı yakalayabilirsiniz. Keskin zekanızı ortaya koymanız gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise ev değişikliği taşınma söz konusu olabilir. Bugünlerde yaşayacağınız her türlü değişim sizi olumlu anlamda etkileyecektir.

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kazanımlarınız artabilir veya paranızı artırmak için doğru insanlarla bağlantıya geçebilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren önemli kararlar sizi çok çabuk harekete geçirebilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimhayatınızda size bolluk ve bereketin kapılarını açacak. Diğer yandan yaşam tarzınızın bir parçası olan sosyal faaliyetlerinizde artış olur. Bu beş gün farklı bir davete katılabilirsiniz. Seyahatlerin de gündemde olacağını aklınızdan çıkartmayın.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 01" R
Ay
Akrep
07° 01' 25" R
Merkür
Koç
16° 03' 15"
Venüs
Koç
23° 30' 42"
Mars
Balık
25° 02' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 48"
Satürn
Balık
16° 01' 14"
Uranüs
Boğa
22° 00' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 43"
Lilith
Başak
22° 39' 49"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>