İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ruh sağlığınız bakımından da hayata küsmüş gibisiniz. Sizi seven insanlar bu sallapati halinize gerçekten üzülüyorlar. Bir an evvel bu duygu karmaşasından kurtulmanız gerekiyor. Ani çekimlere kapılabilecek, beklenmedik duygusal ilişkilere girecek ya da böyle istekler içerisinde olabilecek bir dönemdesiniz. Birlikte olduğunuz insanın haksız tutumlarıyla karşılaşmak sizi derinden yaralamış.

İş yaşamınızda yoğunluktan ziyade sizde isteksizlik var. Daha önceleri günlük işlerinizi büyük bir dikkatle tamamlar bir sonraki işin hazırlığını yaparken şimdi günlük işlerinizi bile tamamlayamıyorsunuz. Özel hayatınızdaki olumsuzlukhayatınıza da yansımış durumda. Bu durumdayaşamınızda değişiklik yapmaktan kaçınacaksınız.

Maddi konulara karşı ilgisiz kalacağınız daha ziyade günlük masraflarla idare edeeğiniz bir gün geçireceksiniz.

Yaşam her zaman dikensiz gül bahçesi değildir. Yaşam mücadelesi böyle zor anlarda olmalı ve size güç vermeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün meydana gelen bu dolunayda evlilik, ortaklık ve ilişki durumlarını gündeme taşırken ortaya çıkabilecek tartışmalara dikkat etmelisiniz. Duygusal yönden sakin kalmalısınız.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 09:26-31 Mayıs saat 12:26 Ay-Boşluk etkisinde güne uyanıyoruz. İlişkinizle ilgili her türlü konuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak, ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 13:43 Güneş-Kuzey düğüm görünümü cesaret, güven ve kolaylık sağlar. İnsanlar sizi dikkatle dinlerler. Hayranlık duyarlar. İçinizden geleni açık ve net şekilde ifade edebilirsiniz. İş hayatından özel yaşantınıza kadar geniş bir yelpazede, sözel ve yazı anlamında etkileme gücünüz yükseliyor. Siz yeteneklerinizi dışarıda sergileyerek başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Gün, güzelliklere vesile olsun. Gönül dolusu sevgilerimle,

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü yapın sayesinde birçok işe yön verebileceksin. Somut gerçekleri kaçırmamanda fayda var.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekar olan ikizler burçları için daha fazla etrafından gizleyemeyecekleri durumlar oluşabilir ve birlikte olduğu kişiyi çevrelerine tanıtmak hissiyatında olabilirler. Bunun yanında sosyal çevrenizdeki bir kişi ile ilgili duyduğunuz haber içgüdüsel olarak hemen sizi harekete geçirmek isteyebilir. Fakat önce duyduklarınızın gerçekliğinden Emin olmanız gerekmekte.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birçok işle ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi toparlamak için planlama yapmak uygun. İletişim konularınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde zihinsel olarak uyum içinde olmanız keyfinize keyif katacaktır. Arkadaşlarınızla beraber farklı yerlere gitmek için planlar yapabilirsiniz. Gideceğiniz yerler küçük kaçamaklar için idealdir.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir zaman. Evinizde olmak ve sevdikleriniz ile...

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü yapın sayesinde birçok işe yön verebileceksin. Somut gerçekleri kaçırmamanda fayda var. Önceden başladığın, sonuç almadığın bir proje ya da bir işle ilgili güzel bir telefon alabilirsin. Kendi işini yapmak isteyen bir İkizler burcuysan bazı girişimlerde bulunabilirsin. Kurumsal bir şirkette çalışıyorsan düşüncelerini sakınmadan ifade etmelisin. Üstlerin fikirlerine hayran kalacaktır. Ancak gün içinde sana yakın duran kişileri yanlış anlaman maalesef anlamsız tartışmalar yaratabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin her zamankinden daha hareketli ve sevgi dolu oluşu, heyecanlandıracak. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle katılacağın organizasyonda gözler üzerinizde olacak. Aile fertlerinden birinin bugün fikirlerine ihtiyacı olabilir. Onun sorunlarından uzaklaşması için yeni stratejiler üreterek, mücadeleci yanını ortaya çıkarabilirsin.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İfadeniz rahatlayacağından artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Bugünden itibaren aklınızdaki konularda rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zodyağın afacan çocuğu yönetici gezegeniniz Merkür iki hafta boyunca size misafir olacak. Bugün zekanızla, neşenizle, esprilerinizle, sempatikliğinizle ekstra beğenilmeye hazırlıklı olun. Zihniniz gereğinden fazla çalışabilir. Ve aynı anda birden çok konu hakkında karar vermek zorunda kalırsınız.

30 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

30 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 28" R
Ay
Akrep
22° 58' 37" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 06' 13"
Mars
Balık
26° 01' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 45' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 10"
Lilith
Başak
22° 48' 25"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>