İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişik bir ilişki içindesiniz. Yapay çabalara, planlanmış sürprizlere iç ihtiyacınız yok. Doğallığınız heyecanı üretiyor. Aranızdaki kıskançlık oyunlarının ilişkinizi beslediğini düşünürken, aşırılıktan kaçınmalısınız.

Ufak, tefek aksamalar göz korkutacak boyutlarda görünmüyor. Destek arayışlarınız, bugünlerde yüzünüzü güldürebilir. Güçlü bir görünümünüz var. Bunu zedeleyecek davranışlardan kaçınıyorsunuz.

Şu sıralar para alışverişlerinde pek içinizi hoş etmeyen görüşmeler yapabilirsiniz. Güvenli para dayanaklarınız var. Ama bunların varlığı, sizin için aynı zamanda bir sıkıntının da kaynağı gibi görünüyor.

Zihinsel yorgunluğunuz, bedensel çöküntülere yol açabilir. Bir an evvel kafanızı dinlendirme fırsatları yaratmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde bazı saptamalarınızı doğrulayacak gelişmeler olabilir. Bu sıralar, bugünün işini yarına sarkıtmaktan kaçınmalısınız. Kısa vadeye yaydığınız kimi hedefleriniz, zamanında müdahaleyi gerektiriyor. Bir kısım davranışlarınızla ilgili kendinizi sürekli sınama huyunuz var. Sadece kendinizin görebildiği eksikliklerinizle cebelleşmekten vazgeçmelisiniz.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:12 Ay-Pluto görünümü, gün boyu etkisini sürdürecek. Bizi sınırlayan, zorlayan, olumsuz düşünmeye yol açan kaygılarımızı geride bırakmanın rahatlatıcı olacağını söylüyor. Kolay olmasa da, bu görünüm sayesinde, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz. Saat 20:25-29 Mayıs saat 01:29 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarının sizi anlaması ve yardımcı olması mümkün olmayabilir. Bu durum, kendinize olan güveninizi azaltmasın. Bu saatlerde bardağın boş tarafından ziyade dolu olan kısmını görmek sizi rahatlatacaktır.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir yolunda gitmeyen işlerin bugün seni şaşırtacak derecede kolayca hallolabilir.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık ailevi konularda yaşadığınız gerginlikler son buluyor ve partneriniz ile ilgili daha farklı kararlar alma yoluna gidiyorsunuz. Ancak bunu yaparken yine de karşınızdaki kişinin söylediklerini can kulağıyla dinlemeli ve ortak kararlar alma konusunda daha yapıcı olabilmelisiniz.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları tutkuyla yapacaksınız. İşlerinize aşırı yoğunlaşmanız sizi yorabilir. Tartışma ortamlarından uzak durmalısınız. Kendinizi zaman zaman ödüllendirmeniz, daha verimli çalışmanıza ve sakin kalmanıza yardımcı olacaktır. Mistik konulara ilginiz yoğunlaşabilir. Bilinmeyen konuları araştırmak keyif verecektir.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan İkizler erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyük istekler ve çok büyük beklentiler içine gireceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Biraz sabırsız ve kararsız bir tavır içine girmeniz mümkün. Birden fazla konuyla ilgilenebilir, kendinizi aşırı derecede yorabilirsiniz.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda günlük işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevre değişimleri sizi etkiliyor. Sağlığınızda düzenlemeler yapacaksınız.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, sağlık konularına dikkat çekiyor. Bugün gerekli rutin tahlillerinizi yaptırmalısınız. Kan değerlerinizi ölçtürmek için uygun. Mesai arkadaşlarınızla aranızda duygusal krizler yaşayabilirsiniz. İşi bırakmak isteyenler bu kararlarını dile getirebilirler. Sakinliğinizi korumak için kararlı olun. Sessizlik her zaman kazandırır.

28 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

28 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 26' 09" R
Ay
Akrep
06° 00' 19" R
Merkür
Koç
16° 03' 49"
Venüs
Koç
23° 24' 32"
Mars
Balık
24° 58' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 39"
Satürn
Balık
16° 00' 46"
Uranüs
Boğa
21° 59' 55"
Neptün
Balık
28° 42' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 25"
Lilith
Başak
22° 39' 16"
True Node
Koç
15° 38' 05"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>