İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Titizsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Bugün, yaşamınızdaki büyük ve yavaş ilerleyen şeylere uyum sağlamak için çalışmanız gereken bir gün. Hem parasal hem de duygusal olarak uzun vadeli yatırımlar yapmayı düşünün. Şu anda sizin için büyük bir refah görünüyor, ancak başkaları tarafından aldatılmaktan kendinizi koruyun. Hazır cevap ve her şeyi vaat edip ancak hiçbir şey sağlamayan insanlara dikkat edin. Neyin gerçek neyin gerçek olmadığını ortaya çıkarabileceğiniz konusunda kendinize güvenebilirsiniz.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Biraz geri planda kalıp, duygularını mantıksal bir perspektiften geçirme zamanı. Özgürlük düşkünü yapın, büyük duygusal yüklerle ve karışıklıklarla baş etmek için çok da yeterli değil. Fakat bu yükler senin değil, o yüzden üzerine yükleme bile. Bu yükleri senin önüne koyan ve onlarla baş etmeni bekleyenlere karşı tetikte ol!Bazen size ne söylenirse söylensin sadece bir kısmını duyuyorsunuz. Bunun nedeni kafanızda dönen onlarca ilginç düşünceyi bir türlü susturamamanız! Bugünün enerjileri dikkat dağınıklığınızı artırabilir. Size söylenen her şeyi kulağınızı dört açıp dinleyin. Bunları not alıp kontrol etmediğinizi takdirde bir hata yapmanız işten bile değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici haberler alabilir, romantik görüşmeler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal konuşmalar ve geleceğe dair planlamalar gündeme gelebilir. Sosyalleşmek ve kararsız kaldığınız konularda içinizdeki sese kulak vermek enerjinizi ve akışınızı toparlayabilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününden başlayan temponun yoğunluğu hızlı yorulmana neden olabilir. Gün içerisindeki programını şekillendirirken hesaplı davranmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan ve sorunlarınız varsa, karar verme süreci senin için başlayabilir. Birtakım konuları daha dikkatli sentezleyip çözüm üretirken cesur davranmaya karar verebilirsin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı aşırı titiz davranışlarınız olabilir. Onun hareket alanını kısıtlarken sonuçlarına katlanmalısınız. Yoksa ilişkinizin ömrünü hızlı bir şekilde kısaltabilirsiniz. Her kim olursa olsun her insanın hayatına ve özgürlüğüne önem verin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. İş hayatınızla ilgili daha akıcı koşullar söz konusu. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Akşama doğru keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yalnız olmak, karanlık ortamda kalmak, mum ışığında kitap okumak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir. Sükunet size iyi gelecektir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir aklınızda ve kalbinizde olan biriyle yakınlaşmak için yeni bir fırsat edinmiş olabilirsiniz. Olumlu tepkiler almanız çok olası fakat bu kişi, size istediğiniz kadar romantik yaklaşmıyor olabilir. İstekleriniz ve beklentilerinizin uyuşup uyuşmadığını konuşmak isteyebilirsiniz. Benzer dertlerden mustarip bir dostunuzla birbirinize merhem olacaksınız.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz Yaratıcılığınız için riskleri göze almalısınız

6 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sıradışı fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Bilinçaltınızdaki bağımsızlık duygunuz da üst seviyelere çıkmaya başlıyor. İçsel sorunlarınızı tamamen ortadan kaldırmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Doğru olana yönelmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu gün aşkla çok fazla ilgileneceksiniz. Aşkı bulmak için fazla çaba sarf etmenize gerek yok çünkü aşk sizi bulacak. Orijinal fikirlerinizhayatınızda hiç ummadığınız bir yükselmeye yol açabilir. Çevrenizin baskıları sonucu değişmeye çalışmayın. Her anlamda doğru yolda ilerliyorsunuz. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

6 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 50' 51" R
Ay
Yengeç
12° 35' 47" R
Merkür
Koç
25° 47' 09"
Venüs
Boğa
15° 31' 19"
Mars
Koç
08° 47' 00"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 34"
Satürn
Balık
17° 32' 08"
Uranüs
Boğa
23° 01' 41"
Neptün
Balık
29° 14' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 13"
Lilith
Başak
24° 38' 44"
True Node
Koç
15° 01' 10"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>