İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsanız bir süre daha yalnızlığınız devam edecek. Ters ve inatçı kişiliğinizi insanların size yaklaşmasına engel oluyor. Birlikteliğiniz varsa da bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Ortağınız ya da yakın birarkadaşınızla bir konuda fikirleriniz çakışabilir ve siz kendi fikirlernizi kabul ettirmek isterken karşınızdaki insanın kalbini kırabilirsiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz para nihayet elinize geçecek. Bu parayla bazı özel yatırımlar yapmak istiyorsunuz. Ayrıca bir yakınıza vereceğiniz para onun sizinle gurur duymasını sağlayacak.

Bu aralar fazlasıyla kırıcı olmaya başladınız. Kendi başınıza hareket etmeniz, kimseyi önemsememiz insanları incitmenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde onay vereceğiniz bir konuda kendi değer yargılarınızdan sapmamaya özen göstereceksiniz. Başka değişik değerlendirmeler, sizi bu konuda etkilemeye çalışabilir. Önünüzdeki bazı seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabahın erken saatlerinde 02:58-05:01 arası boşlukta ilerleyen Ay, daha sonra Balık burcuna giriş yapıyor. Günün genelinde kariyer konularınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Yöneticinizle görüşmeniz gereken konular varsa bugün tercih edebilirsiniz. Olumlu sonuçlarla yanından ayrılabilirsiniz. Yeniteklifleri kapınızı çalabilir. Çalışmıyorsanız bugün kendinize hedef koyduğunuz bir konu için harekete geçebilirsiniz. Uzun zamandır sahip olmak istediğiniz bir şeyi bugün alabilirsiniz. Ay'ın Venüs ile gün içerisindeki uyumlu açısı, gönül ilişkilerinde de sevindirici durumlar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğuna çekiliyorsun!Bugün iletişiminin oldukça yüksek olduğu bir gün. Kurduğun iletişimle birliktehayatında olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Aktifliğinin temposuna çevrendekiler ayak uydurmak konusunda zorlanıyor. Bu nedenle olduğundan daha sabırsız olabilirsin. Kendine yönelik bir gün geçirme isteğin yoğun olabilir. Sevdiklerinle bir arada olmak fikri de güzel ancak kendi kabuğuna çekilip düşüncelere dalmak ve sokaklarda tek başına dolaşmak isteyebilirsin. Sevdiğin insanın yaşamındaki belirsizlik gözünü korkutuyor olabilir. Bu durumu içine atmak yerine duygularını paylaşmalısın. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, eşin ve çocuklarınla harika bir akşam geçirebilirsin. Yeni bir diziye başlaman geç saatlere kadar oturmana ve uykusuz kalmana neden olabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili bazı kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Yeni fırsatların büyüsüne kapılmadan şartların olgunlaşmasını beklemelisiniz. Değişim isteğinizi biraz daha bastırın.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için göz önünde olmanız gereken bir gündesiniz. Annenizle ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal durumunuzla ilgili somut kararlar verebilirsiniz. İlişkilerinizde sorumluluklarınız artabilir. Gizli kalmış olaylar gün yüzüne çıkabilir ve bu durum sizi zorlayabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle manevi anlamda destek alabileceğiniz bir dönem. İlişkiyi bir adım öteye taşımak için uygun bir gün.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte kariyeriniz veyaşamınız önem kazanıyor. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir, duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz. Başarılarınızla takdir toplayabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaynaklarını kullandığınız insanlar birer birer ortadan kaybolunca, maddi anlamda biraz sıkıntıya düşmüş veya bu konularda endişeli olabilirsiniz. Etiketiniz konusunda çok hırslandınız. Artık hedefe kitlenmiş durumdasınız. Mücadele vermeniz gerekiyor olabilir. Gereken mücadeleyi verebilecek gücünüz var. İnançlarınız konusunda fanatikleşmekten uzak durmalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinle sezgileri ve hisleri bir potada eritme zamanı. Ebeveynlerin ihtiyaçlarını gidermek ve onlara destek olmak bugün temel konununuz olabilir. Sanatsal veya spiritüel konularla ilgilenen biriyle tanışıp, etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek sizi mutlu eder. Pratik fikirlerinize herkesin ihtiyacı var.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece enerjik ve girişken, aynı zamanda da azimli olacağınız bir gün içindesiniz. Büyük getirileri olacak olan atılımlar yapmak veya büyük planları uygulamaya koymak isteğiniz sayesinde başarıya giden yolda bir adım daha atabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 52" R
Ay
Oğlak
00° 34' 21"
Merkür
Koç
16° 19' 37"
Venüs
Koç
28° 43' 27"
Mars
Balık
28° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 24' 39"
Uranüs
Boğa
22° 14' 31"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 15"
Lilith
Başak
23° 07' 58"
True Node
Koç
15° 25' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>