İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kişisel birtakım dostluklarına daha seçici yaklaşması yönünde ısrarlarınız olacak. Meraklı insanların ilişkinizde kısa bir zamanda problem yaratacağına olan inancınız gerçeklik kazanabilir.

Davranışlarını dengeleyemeyen biriyle ilişkilerinizi bitirmek isteyeceksiniz. Bazı gelişmeleri lehinize çevirmeniz gerekiyor. Ama bunu ne şekilde sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok.

Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bilmeniz ve anlamanız, sizi bu konularda çekingenleştiriyor. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

Olumlamadığınız şeylere karşı gösterdiğiniz tepkiyi denetleme güçlüğünüz var. İsteksiz olup onay vermediğiniz konularda daha yumuşak tavırlar içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:58 Güneş-Neptün görünümü, odaklanmanın yararlı olacağını gösteriyor. Özellikle mesleki konularda iletişiminize özen göstermelisiniz. İnsanları dinlemeyi bilmeli ve görüş alışverişinde bulunmalısınız. İşlerinizin yolunda gitmesi için, hedefleriniz adına girişimci olmalı, taktik becerinizi geliştirmelisiniz. Bazı durumlar sizi çelişkide bırakabilir. Ancak kariyer hedefleyen kişi, akıllı seçimlerde bulunmalı ve sabırlı olmayı bilmelidir. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ailevi yaşamınız ve mesleki konularda ılımlılık yararlıdır. Başkalarından anlayış beklersiniz. Onlar da bunu sizden bekler. İşinizi çok iyi yaptığınız halde, birilerine beğendirmek zordur. Aslında bu saatlerde, öyle durumlar oluşur ki, ufak bir tartışma bile gereksiz söz düellosuna davetiye çıkarabilir, tatsızlıklara neden olabilir. Tabi ki bütün bunlar boşluktaki etkinin yarattığı, egonuzun yükselmesi ve her insanın kendini daha fazla haklı görmesi sonucu oluşan gerilimdir. Bunun farkında olursak, birbirinize karşı anlayışlı olmanız kolaylaşır. İş başvuruları, miras, ortak değerlerin paylaşımı, bir malın bölüşülmesi, satın alınması, kiralanması gibi mevzularda da ani karar vermeyiniz. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde gerçekleşmesini istediğin bölüm değişikliği ile ilgili patronunla görüşebilirsin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir aşkta ve ilişkilerde yaşadığınız bazı kırgınlıklar bugün alacağınız güzel adımlarla beraber sona erebilir ve karşınızdaki kişilerle daha rahat bir iletişim akışı içerisinde bulunabilirsiniz. Sevmeye ve sevgiye olan inancınız giderek azalırken gelen bu küçük adımlar sayesinde kendinizi mutlu hissedecek ve bundan sonrası için gereken neyse yapmaya gayret edeceksiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlayacağınız işlerde yapacağınız anlaşmalara, imzalayacağınız sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Mümkünse bugün bu işlerinizi ötelemeye çalışmanız yararınıza olabilir. Üstlerinizle ilgili konularda da belirsizlikler ya da değişiklikler gündeme gelebilir. Gelecek yönünde yeniden düşünmek gerekiyor.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşma yapacaksınız. Geleceğinizle ilgili iyi haberler sizi çok mutlu edecek. Alacağınız şeyler için karar verebileceksiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihinsel konsantrasyon anlamında zorlayıcı bir gün olabilir, kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz. İletişim konusunda da basit ve sade bir dil işinizi kolaylaştıracaktır bugün.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat planlarınızı yaparken gerçekçilikten uzaklaşmayın. Alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara dikkat edin. Parasal ilişkilerinizde de adımlarınızı çok dikkatli şekilde atmalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mümkünse herkesten uzak durun. Hiç kimse sizin neşeli, canlı ve bitmek bilmeyen enerjinizin kıymetini anlamaz. Kırıcı olmaktansa bu enerjiyi kendinize harcayın. Yürüyüş, dans, spor, iletişim, pazarlama politikaları geliştirmek veya kitap yazmakla vaktinizi değerlendirin. Bu temalar ruhunuza iyi gelir. Özellikle partnerin ciddi tavırları sizi mutsuz etmeye yeter.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 09" R
Ay
Başak
08° 32' 26"
Merkür
Koç
17° 34' 24"
Venüs
Koç
17° 27' 58"
Mars
Balık
21° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 14"
Satürn
Balık
15° 32' 48"
Uranüs
Boğa
21° 43' 55"
Neptün
Balık
28° 33' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 37"
Lilith
Başak
22° 07' 12"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>