İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınızı uç noktalarda hissedeceğiniz bir gündesiniz. Evli olmayan Boğa’lar evlilik planları kurma eğilimindeler. Sevdiğiniz kişi sizin heyecanınızı paylaşmıyor olabilir.

Düğümlenen sorunları çözmek için kendinizde olağanüstü bir güç hissedeceksiniz. Bu güç ve enerjiyle detaylı düşünceyi birleştirirseniz çok verimli birhaftası geçireceksiniz.

Sürekli bir yerlerden para beklemek sizi strese sokuyor. Alacaklarınızı istemede daha ısrarlı davranmalısınız. İş çevrenizde iyi niyetinizi kötüye kullanan kimseler olabilir.

Özel hayatınızdaki bir kimseve para konularında sizi etki altına almaya çalışıyor. Bunu başarıyor da!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay ikna olan, uzlaşmacı biri olduğunuza dair inancınızdaki sarsılmaz kararlılık, inatçılığınızla ilgili yargıları doğrular boyutlarda. Bugün içinizdeki coşku kısa süreli olabilir. İlerleyen saatlerde sıkıntılı nostaljiler söz konusu. Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Sevincinizi bazı takıntılarınıza bağlı olarak ısrarla belli etmeye çalışacaksınız.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Balık burcunda ilerleyecek olan Ay,hayatınıza vakit ayıracağınızı gösteriyor. Ay-Neptün kavuşumunun yaşandığı bugün içerisinde hayalinizde olan birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz anda yöneticiniz de sizinle bir görüşme yapabilir. Yanından ayrıldığınızda hem maaşınız hem mevkiniz artmış olabilir. Ay ve Neptün kavuşumunun ardından Jüpiter'e açıya giden Ay, duygusal hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabileceğinizi gösteriyor. Partnerinizden gördüğünüz davranış sonrasında, aslında sizin hayalinizde canlandırdığınız sevgili veya eş modelinden onun daha farklı olduğunu anlayabilirsiniz. Abartıyı seven Jüpiter, duygularınızda aşırıya kaçabileceğinizi gösteriyor. Aranızda problem olsun olmasın, bugün partnerinizin üstüne fazla düşmeniz onu sıkabilir. Duygularınızı ölçülü şekilde göstermeye çalışın. Ne aşırı kıskanın ne de az, her duyguyu dozunda yaşamalısınız. Satürn-Neptün uyumlu açısını çalıştıran Ay, gün içerisinde maddi anlamda beklentiniz varsa bugün olumlu gelişmeyi yaşayabileceğinizi gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü kararlar alıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Hareketli bir güne hazır mısın? Göstereceğin tempoya sen bile şaşırabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla yeni bir projeye imza atabilirsin. Kendi istek ve beklentilerine göre gününü şekillendirmek isteyebilirsin. Duygusal açıdan karışıklığa düşmen kendini adadığın hedefler açısından kolay olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, yakın arkadaşının tanıştıracağı kişiyle bir anda yakınlaşabilirsin. Çok farklı ve radikal kararlar alabilirsin, gizli ve içsel bir biçimde ilerlemek ve ilgi duyduğun kişiye yaklaşmak arzusu içinden kalmanı sağlayabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonunu onlarla geçirmek için biletini alabilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, yaratıcılığını daha da ön plana çıkaracağın alanlara girebilirsin.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yöneticilerinizle ilgili bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Gideceğiniz yönü oluşturmakta zorluk çekebilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İşleri yetiştirmekte zorlandığınız bir gün yaşayabilirsiniz. Günlük işlerin ve aksiliklerin içinde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Gün içinde tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Gizli kalmış olaylardan dolayı kabullenme içine gireceğiniz zamanlar var. Üstlerinizle ilgili konulara dikkat edin.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararları eyleme dökmeniz için uygun bir gün olacak ancak sezgilerinizle uyum içerisinde olun.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ebeveynlerle ilgili hassasiyetler olası. Sosyal çevrede hareketli olaylar var. Yeterli bilgi edinmeden harekete geçmeyin. Taraf olmadan objektif tutum sergilemek faydalı olur. Gün boyu yönsüzlük olası.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında yöneticilerinizle alacağınız ortak kararlar sizi mutlu eder, huzurlu kılar. Aldığınız kararlar ve yürüttüğünüz projeler sizi pozitif yönde ileriye taşır. Ayrıca sevdiğiniz insanlarla vakit geçirebilir, hediye alışverişiyle gününüzü daha da renklendirebilirsiniz. Sezgilerin ve algıların açık olduğu bir gündesiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkizler burcu maddi kazançlar konusundaki hırslarınız artıyor. Siz de çok daha fazla para kazanmak, belki değişik yatırımlar yapmak istiyorsunuz. İstediğinize ulaşabilecek fırsatlar doğacaktır, merak etmeyin. Şanslı bir gündesiniz. Gizli yürüttüğünüz konularda şansınız yaver gidebilir.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 20' 30" R
Ay
Yay
26° 40' 09"
Merkür
Koç
16° 15' 37"
Venüs
Koç
28° 21' 25"
Mars
Balık
28° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 27"
Satürn
Balık
16° 23' 02"
Uranüs
Boğa
22° 13' 30"
Neptün
Balık
28° 50' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 14"
Lilith
Başak
23° 05' 59"
True Node
Koç
15° 26' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:31

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>