İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ama geçmişe takılı kalmanız yersiz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz. Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Parayı, günlük yaşamın karşılığı olarak sınırlamaya çalışmalısınız. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde ferahlıyorsunuz. Yakında beklemediğiniz bir satış işiniz olabilir.

Her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışmaktan vazgeçin. Gecikmiş olarak gündeminize aldığınız bir konuda önemli desteklere ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlarda çok değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yakınlaşmalar, hedeflerinize yönelik adımlarınızı arttırabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Son zamanlarda özel olarak değerlendirdiğiniz birtakım beklentileriniz tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bu, sizi hareketsizleştiriyor, düş kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edersiniz. Geleceğiniz, planlarınız ve hedefiniz doğrultusunda ilerlersiniz. Gayet açık ve net biçimde, -ben bu yönde gidersem şu sonucu elde edebilirim diye fikir yürütebilirsiniz. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, sizi bir hayli enerjik kılıyor. Dostlarınızla bir araya gelmek, hoş bir ortam yaratmak, isteklerimizi elde etmek cesaretimiz gayet yüksek olacak. Saat 13:57 Ay-Satürn görünüm etkisinde parasal sıkışıklığa çözüm bulmaya çalışırız. Bir şeyleri halledebilmek, ilerlemek için mücadele veririz. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara açık bir gündesin. Sorumluluk alacağın konular üzerine zaman harcayabilirsin.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski dostlar ve arkadaşlıklarla aranızda bazı konular ve geçmişte yaşanan sorunlar sosyal çevre içinde farklı bir şekilde lanse edilebilir. Bazı sırlarınızı dostlarınıza söylemekten çekinmeli ve kendi içinizde saklamayı bilmelisiniz. Çalışma ortamında ise hakkınızda çıkan dedikodular sizleri üzebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimin ve hareketin yoğun olduğu bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetlerinizin üst seviyede olması muhtemel olur. Hızlı düşünüp, hızlı konuşmanız bazen anlaşılmamanıza neden olabilir. Duruşunuz, ifadeniz güçlü. Kıvrak zekânız sayesinde sorunları çözmek sizin için çok kolay olacak. Herkese cevap yetiştirebilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal gruplarınızda, arkadaşlık ilişkilerinizde fikirlerinizi söylemekten ve kendinizi ifade etmekten kaçınmayacaksınız. Arkadaşlarınızla sohbet ortamları yaratabilirsiniz. Teknolojik imkanlardan daha çok yararlanabilirsiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız ilham yüksek olabilir. Olaylara mantıkla yaklaşacaksınız. Kalbinizin istediği bir şey önünüze düşüp sizi çok mutlu edebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet tam size göre bir gün. Zira Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Arkadaşlarınızla tempolu bir güne imza atabilirsiniz. Aman mantar gibi ortaya çıkan tartışmalardan şiddetle kaçının. Yeni tanışacağınız kişilerle hızlıca bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bugün başlayan ilişkiler çok kalıcı olmayacaktır veya hızlıca şekil değiştirecektir. Dans etmek, bol bol iletişim kurmak, neşeli sohbetlere katılmak, parlak fikirler ortaya atmak size iyi gelir.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 09" R
Ay
Yay
14° 09' 27"
Merkür
Koç
16° 05' 33"
Venüs
Koç
27° 09' 59"
Mars
Balık
27° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 59"
Satürn
Balık
16° 17' 46"
Uranüs
Boğa
22° 10' 13"
Neptün
Balık
28° 48' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 56"
Lilith
Başak
22° 59' 33"
True Node
Koç
15° 29' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>