İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Beklentilerin Karşılanıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Konuşursanız daha iyi hissedebilirsiniz. Aklınızda bir şey varsa, bunu söylemek en iyisi. Daha doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurmak için ilham alacaksınız. Utangaç bir su burcu olduğunuzdan, özel düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda her zaman rahat hissedemezsiniz. Ama şimdi dürüstçe kendinizi ifade edebileceksiniz. Bir meslektaşınızla, arkadaşınızla veya sevdiğiniz biriyle ilgili yanlış anlamaları gidermek için iyi bir zaman.

Muhtemelen hem kariyerinizde hem de kişisel yaşamınızda yeni hedefler arıyorsunuz. Bugün çok dinamik fikirleri yeni insanlarla paylaşma fırsatını bulacaksınız. Yapabilirseniz, bu insanlarla toplantı ayarlamaya çalışmalısınız. Beyin fırtınası için yeni grubunuz bu olabilir. Bu yeni dostluklar, kişisel tatmininiz açısından çok verimli olabilir.

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

Bir rahatlık noktası bulmak senin için zor olabilir. Şu anda ideallerinle veya hedeflerinle gerçekten bütünleşememiş gibi hissedebilirsin. Bir şeyleri harekete geçirmeye çalışsan bile, gerçekten istediğin gibi olmuyorlar. Kabul görmek için bir taraf tutman gerektiğini hissetmeni sağlayan zor bir enerji örüntüsü mevcut. Sorun, iki tarafın da çekici gelmemesi. Kendi kampını kurmakta özgürsün!Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uğraşmak istediğin konuların sana büyük görünmesi seni korkutmamalı. Kararlı duruşunu koruyup gelişimden yana olmak senin için daha iyi olacak. İstikrarlı olmak, karşındaki engel ne olursa olsun sonunda başarıya ulaşmanı sağlayacak.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gündüz saatlerinde planlarınızı değiştiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ruh haliniz daha hızlı değişebilir. İlişkilerle ilgili kısa veya uzun vadeli hayaller, tasarılar gündemde olabilir. Akşam saatlerinde keyifli görüşmeler yapılabilir.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın gözlemlerle, süregelen yorgunluğunun sadece sana has olmadığını anlayacaksın. Yorgunluğun istemeden de olsa fevri davranışlarda bulunmana sebep olabilir. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen beklentilerin karşılık bulabilir. Kardeşi olan bir İkizler burcuysan, ona karşı daha anaç tavırlarla yaklaşmak ve aranızdaki anlaşmazlıkları çözmek için zamanını ona ayırmak isteyebilirsin.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak olduğunuz projelerde maddi desteğe ihtiyacınız olabilir. Sizlere değer veren sorumluluk sahibi yakınlarınız tarafından beklediğiniz desteğe kavuşacaksınız. Bu destek sayesinde işleri daha kolay yürütebilir ve özgüveninizi artırabilirsiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Parasal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın size getirdiği yenilikleri kucaklayın yalnızca ilgi alanınız dahilinde değişecek ve güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinizde inzivaya çekilip biraz dinlenmeye, düşüncelerinizi toplamaya ve son birkaç gündür yaşanan olayları gözden geçirmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, şu anda özellikle iyimser ve sahip olduğunuz hedeflerin peşine düşmek için yeterince enerjik hissediyor olduğunuzdan kendinizi gelecekle ilgili planlar hakkında düşünürken bulacaksınız. Bir noktada bu durumu yakın bir arkadaşınızla paylaşıp onun desteğini ve görüşlerini almanız muhtemel.

8 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meslektaşlarınız veya düzenli olarak etkileşimde bulunduğunuz diğer kişiler, bugün size çok değerli bir yaşam rehberliği sunabilir. Önerileri normalde yaptığınızdan biraz farklı görünse bile, onları dikkate almanız akıllıca olur. Başkaları için iyilik yapmak size kolay gelse de, ihtiyaç duyduğunuzda karşılığında yardım istemekten de çekinmemelisiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüzünüze yerleşmiş bulunan sakin havanızın altında; kimsenin beklemediği kadar ketum ve yanlış adım atmayacak kadar sağlamcı bir kişiliksiniz. Bugün,, kısa seyahatleri gündeminize alabilirsiniz. Aileniz sizi destekliyor

8 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Üzerinizdeki anlamsız baskıdan kurtulmayı başarabilecek ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atacaksınız. Karmaşık durumlardan yavaş yavaş kurtulmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam etmeniz gereken bir gün. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlayabileceksiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönül işlerinizi arap saçına çevirmek için fırsat kollayan biri var, onun kıskançlığından kendinizi koruyun. Sırlarınızı daha iyi muhafaza edin. İşinizi giderek daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz hep dışarıdaydı, şimdi bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün. Bazı durumlarda aşırı hiddetleniyor ve baş ağrısı çekebiliyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

8 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>