İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde gelişiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu.

İçine girmek istemediğiniz bazı tartışmalardan kaçınmamalısınız. İkili birtakım görüşmeler kaygı duyduğunuz engellerinizi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. karşınıza çıkan güçlüklerle baş etmeniz gerekiyor. Bugünlerde oldukça ilgi çekicisiniz. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır. Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:29 Ay-Güneş arasında oluşuyor. Yeni ve olumlu yönde arkadaşlıklar kurulur, hangi konuda olursa olsun başarılı ilerlersiniz. Yaşam sevinciniz yükselir. Bu enerji, sizi neşelendirici ve hayata bağlayıcıdır. Umudunuz yükselir. Saat 14:42 Ay-Pluto görünüm etkisinde, gücünüzü kabul ettirmekten yanasınız. Ancak bunun ayarını bilelim ki, ilişki ve finansal konularda düşünmeden karar vermemiş olalım. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, hızlı kararların işaretçisidir. Bir dostunuz sizi arayabilir veya siz bir konuyla ilgili bir görüşmede bulunabilirsiniz. Yolculuk, haberleşme, ve yazışmalar epeyce etkilidir. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Maddi konularda bir hayli hassas tepkilerde bulunabiliriz. Değerli bulduğumuz her şeyi korumak isteriz. Kendimizi yetersiz hissettiğimiz konularda tepki gösteririz. İçinde yaşadığımız toplumun sorunları çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tutumlu davranmaya çalışsan da, kıyafetlerin gösterişine kapılarak harcamalarını abartabilirsin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinde fazlasıyla aktif bir gün geçirebilir alacağınız davetlerle kendinizi fazlası ile iyi hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde dolaşan ve kendisini hiç belli etmeyen bir kişinin aşk itirafı üzerine yaşadığınız duygular sizleri eskileri götürüp geçmişte yaşamış olduğunuz bir aşk ilişkinizi tekrardan canlandırabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hakkında yeni planlar yapabilir ya da duygusal açıdan etki altında kalabilirsiniz. Daha olumlu düşünmeye bakın.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz...

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş ilişkileriniz açısından ve sosyal çevrenizde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yenilikçi düşüncelerinizi cesurca savunabilirsiniz. Teknoloji ve sosyal paylaşımlarla aranızın iyi olacağı bir gün.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan alacağınız ilham yüksek olabilir. Olaylara mantıkla yaklaşacak, yakın çevrenizin sorunlarına çözümler üreteceksiniz. Kalbinizin istediği bir şey önünüze düşebilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, sosyal ilişkilerinize canlılık taşıyacak, arkadaşlarınızla keyif aldığınız ortamlarda bulunabilir, pek çoğuyla hasret giderebilirsiniz. Bu ortamda yeni tanışacağınız birinden aniden hoşlanabilirsiniz. Tiyatro, sinema gibi sanat etkinlikleri stresligününden sonra size ilaç gibi gelecektir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 15' 06" R
Ay
Aslan
08° 12' 16"
Merkür
Koç
19° 02' 45"
Venüs
Koç
14° 19' 50"
Mars
Balık
19° 16' 09"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 31"
Satürn
Balık
15° 17' 32"
Uranüs
Boğa
21° 35' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
19° 52' 41"
Lilith
Başak
21° 50' 17"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 16/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>