İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerinde Kararlısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, geçmeniz gereken önemli bir geçit var. Yenilenmek için tıpkı bir yılan gibi kabuk değiştiriyorsunuz gibi. Tüm kıyafetlerinizi dolabınızdan atmaya başladınız. Fakat bir bakıyorsunuz ki, dolapta sadece bir pantolon ve bir gömlek kalmış ama en azından bunlar sevdiğiniz kıyafetler! Ve yakında yeni kıyafetlerinize kavuşacaksınız!

Pek çok görevi aynı anda halletme yeteneğiniz oldukça zirvede olacak. Özellikle ticaret yapıyorsanız, bilgiler hızlı bir şekilde havada uçuşuyor olabilir ve bir adım öne çıkıp bilgi birikiminizle olaya değer katmanız istenebilir. 'Babalar en iyisini bilir'. tavrını benimsemiş birarkadasınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Unutma ki eski yollar her zaman en iyisi değildir. Geçmişte çalışmış olabilirler, ancak şimdi işler değişti.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Kendini başlangıç noktasında bekleyen bir at gibi hissedebilirsin. Gün boyu istekli tavırlarını sürdürmeye çalış. Yaratıcı doğanın gün yüzüne çıktığını ve seni yaratıcı yollardan açıklamaya sevk eden büyük miktarda enerjiye sahip olduğunu göreceksin. Yüksek miktarda adrenalinin tüm gün sürsün, böylece etrafındakileri de ister istemez kendin gibi cesaretlenmeye sevk edersin.Bugün birinden faydalı bir ipucu alabilirsiniz. Kulaklarınızı açık tutun ve size sunulması muhtemel sıradışı önerilere kulak verin. An itibariyla personel istihdam eden yeni bir şirketten haberdar olabilirsiniz. Ya da içeriden birinin stok ipucunu öğrenebilirsiniz. Hatta mahallenizde olup bitenler hakkında ilginç bir dedikodu bile duyabilirsiniz. Duvardaki bir sinek gibi davranıp sadece etrafı izleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olmazsan arkadaşlığınız kolayca romantik bir ilişkiye dönüşebilir. Bir geceliğine platonik bir ilişki tutkulu bir şeye dönüşebilir ve buna senden daha fazla kimse şaşıramaz. Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğin konusunda dikkatli düşünmenin zamanı geldi. Yaşanan şeyleri geri alamayacağın halde, bu yaşanan yeni dinamikten rahatsızlık duyuyorsan ilişkiyi daha fazla ilerlemeden durdurabilirsin. İyi düşün; bu kararı sadece bir kez alabilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi romantik günler bekliyor. Baş başa kalmak için kolladığınız fırsatlar bugün karşınıza çıkabilir. Küçük problemlerin üstünü örtmeyip açık konuşma yolunu seçmelisiniz. Mesleki konularda tarafsız ve hoşgörülü davranmaya çalışın. Dengeli bir şekilde hareket etmeniz, sorunlar yaşamayacağınızı işaret ediyor. İş ilişkilerinizde ve çalıştığınız ortamda enerjik, neşeli, canayakın bir tavır içinde olacaksınız. Birikimlerinizi aktardığınız yerden umutlu bir haberiniz var.

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren harekete geçmen gerektiği düşüncesine kapılabilirsin. Bir süredir yapmayı planladığın gerek bireysel gerekse ortak dahilindeki işleri yapmak için adım atıyorsun. Seni yoran ve strese sokan işleri ertlemenin sana daha iyi geldiğini görüyorsun. Ailen ile belli konuşmalar yapabilir, onlarla fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Kendi işi dışında başka biryapmak istiyorsan, kendine yeni fırsatlar yaratabilirsin. Yakın bir arkadaşın, ilişkileri hakkında senden yardım isteyebilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle önemli planlar üzerine konuşabilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olayların doğruluğunu ya da yanlışlığını araştırmak isterken bambaşka konularla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hedefinizden şaşmamalı ve tüm istikrarlılığınız ile hedefinize ulaşmak için uğraşmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevrenizi, kardeşleri ya da düşüncelerinizi ilgilendiren konularda haberler ve sonuçlar gündeme gelebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir ilişkisi olan İkizler burcu üyeleri ilişkinizi riske atacak hareketlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Karar verirken en net kararınızı vermeye çalışmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz bu ilişkinin bir önce başlamasını isterken aklınız bunun bir süre daha gerçekleşmeyeceğini biliyor. Acele etmek yerine karşınızdakini iyice tanıyın.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Yakın çevrenizle ilgili konular bu dönemde gündeminizi meşgul edecektir.Birebir ilişkileriniz bu dönemde önem kazanacaktır, iletişim içinde olduğunuz kişiler farklı bakış açılarını fark etmenizi sağlayabilir. Yeni bilgilerin arayışına girebilir, farklı konularda kendinizi geliştirmek için eğitimlere katılabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizin beklentileri ve onlara karşı sahip olduğunuz sorumluluklar, mesleki hayatınızdaki görevlerle çakışabilir. Bu durum gerginlik yaratırsa, üstlerinize vearkdaşalarınıza çatmamak için özen gösterin. Sakin kaldığınız sürece herşeyle başedebileceğinizi bilmelisiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hem sosyalleşeceğiniz hem de güzel zaman geçireceğiniz bir Pazar günü sizleri bekliyor. İlişkiler bazı sorunlar söz konusu olabilir. Özellikle romantik ilişkiler birtakım sınavları vermek zorunda kalabilir. Hayat sadece partnerlik ilişkileri de değil. Bunu da unutmayın. Çocuklarınıza ve ailenize zaman ayırmanız gerekiyor.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; dolunayın etkisi ile düşüncelerini yenileyebilirsin. Ancak fazla bireysel davranmamaya dikkat etmelisin. Yurt dışı, eğitim ve yayıncılıkla ilgili girişimlerinin sonuçlarını alabilir, isteklerin doğrultusunda süreci başlatabilirsin. Hem yakın çevrende hem de sosyal medya ilişkilerinde gerçek niyetler açığa çıkabilir.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 19" R
Ay
Balık
09° 13' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 36"
Venüs
Boğa
04° 52' 02"
Mars
Koç
02° 08' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 28"
Satürn
Balık
16° 50' 49"
Uranüs
Boğa
22° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 05"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>