Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikirlerini paylaşıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Kalbiniz bugün bulutların üzerindeymiş gibi hissediyor, o halde neden onun peşinden gitmiyorsunuz? İnandığınız hayal dünyasına karşı harekete geçin. İçgüdülerinize güvenin ve hassas doğaya kulak verin. Bugün bütün gün eğleneneceksiniz. Modunuz yüksek olacak ve dikkatinizi çeken bir şeyle ilgili harekete geçmede hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Etrafınızda diğer kadınlarla kaliteli zaman geçirin.

Yaklaşımlarınızda kibar ve sadık olun. Etrafta, uyum sağlamak ve eğlenmek için ayarlamanız gereken çok fazla hassas meseleler olduğunu göreceksiniz. Evinizi düzenlemek, ya da yaşadığınız insanlarla uyum sağlamak ve biraz havayı temizlemek için bir şeyler yapın, böylece ilişkileriniz gelecekte iyi olacak. Evinizi bir ibadethane haline getirmek için büyük bir yatırımınız var, bu yüzden ona saygı gösterin ve onu besleyin.

Yeni projeler planlamak için harika bir gün. Beyniniz çok hızlı çalışıyor ve düşüncelerle dolu durumda. Bu da onun ne kadar faydalı bir kaynak olduğunu kanıtlıyor. O an kullanamadığınız fikirleri bir kenara yazın ki sonra unutmayın. Kitaplar, dergiler, internet ve aynı zamanda insanlarla diyalogda olmak sizin için ilham kaynağı olabilir. Gününüz güzel geçsin.

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Cömertliğiniz gezegeninizin en önemli özelliklerinden biri, bu yüzden verdiğiniz şeylerin karşılığında bir şey beklemiyorsunuz. Gücünüz ve ışığınız cömertliğinizden geliyor. Eğer isterseniz küçük bir çabayla gerçek bir aziz gibi hiçbir karşılık beklemeyen o cömert insanlardan biri olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal kurmak için ideal bir gün. Takip etmek istediğiniz yolun pek de pratik olmadığına sizi ikna etmeye çalışanlara karşı dikkatli olun. Başarılı ya da varsıl olmak için pratik olmak zorunda değilsiniz. Hayal gücünüzü kullanın ve yaratıcı ruhunuzun sizi bir sonraki adıma taşımasına izin verin. Çevrenizdekilerin ihtiyaçlarını fark etme ve anlama yeteneğinizde gerçek gücü bulacaksınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:07'de Ay, Terazi burcuna giriş yapıyor. İlişki ve evlilik konularınızda gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Merkür'ün Uranüs ile yaptığı pozitif açıyla bugün sizi mutlu edecek sürpriz haberler alabilirsiniz. Akşam ise Venüs'ün Satürn ile yaptığı olumlu görünüm sayesinde çalışma ortamınızda güç kazanacağınız birkaç gün içine adım atıyor olacaksınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini paylaşıyorsun!Aklında bir sürü fikir var ve sevdiklerinle paylaşmak için can atacaksın. Fakat paylaşım yapacağın kişileri özenle seçmende fayda var. Olumsuz yaklaşımları, seni yapacaklarından vazgeçirebilir. Yarım bıraktığın ya da başlamak istediğin işlerini tamamlamak için ideal bir gün. Gün içerisinde yakın dostlarının senin hakkında yaptıkları dedikoduları duymak tabi ki hoşuna gitmeyecek. İçinden kime güveneceğimi şaşırdım dahi diyebilirsin. Bugün aynı zamanda saçlarını kestirmek için oldukça ideal bir gün. Yepyeni bir sen ortaya çıkararak dikkatleri üzerine çekecek bir yandan da rahatlayacaksın.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde dengenin önemini daha fazla hissedebilirsiniz. Partnerinizin özgür davranışları ya da sorumsuz davranışları sizi tahammülsüz biri haline getirmemeli.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda. Bugün ortaklaşa konulara odaklısınız ve kendinizi daha bağlı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde başkaları ile paylaşabileceğiniz çok şey var.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İmkanınız varsa kamp gibi temiz hava etkinliklerine dahil olabilirsiniz, imkanınız yoksa doğa yürüyüşü ve deniz kenarında zaman geçirmek de size iyi gelecektir.

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs ve Merkür?ün olumlu açılarının günü güzel kıldığı bir gündeyiz. Gündelik yaşamınızda sürpriz güzel haberler yaşamınızı daha anlamlı kılabilir. Uzun vadeli ilişkilerin desteklendiği bir gün olabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özgüveniniz çok yüksek, bu yüzden ağzınızdan çıkanları pek tartmadan söyleyebilirsiniz. Aman dikkat! Sonradan arkanızı toparlamanız daha zor olabilir. Sonradan tutamayacağınız sözler de vermeyin. Anlayacağınız üzere temkinli olmanız gereken bir gündesiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcunun 6. derecesinde meydana gelen Yeni Ay, sizi gündelik hayatınızda yen başlangıçlara işaret ediyor. Merkür, Mars ve Venüs'ün de aynı burçta yer alması, sizi karşılıklı fayda prensibine dayalı ilişkilere sokar. Bu dönemdeprojeleriniz hızlanır ve sizi bir ekibin en önemli kişisi haline getirir.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınıza enteresan fikirler gelebilir. Özellikle kariyerinizle ilgili marjinal kararlar alabilirsiniz. Bazı Koç burçları yeni işler için adım atabilirler. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler söz konusu. Eşiniz veya partneriniz için yer değiştirmek, şehir değiştirmek, ülke değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; ikili ilişkilerindeki gelişmeleri göz ardı edemediğin ve gelişmeler için çaba harcadığın bir gün olabilir. Sevdiğin insanla vakit geçirebilir ve paylaşabileceğin konular; ilişkini iyileştirmek adına yaptın görüşmelerden oluşabilir. İlişkilerini dikkate alabilir ve hali hazırda evli Koçlar için evliliklerini kurtarma teması hâkim olabilir.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 07' 13" R
Ay
Aslan
12° 21' 18" R
Merkür
Koç
28° 27' 10"
Venüs
Boğa
18° 25' 09"
Mars
Koç
10° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 54"
Satürn
Balık
17° 42' 25"
Uranüs
Boğa
23° 09' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 35"
Lilith
Başak
24° 54' 24"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>