Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dağınıklığa Yer Yok Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiyle iletişimi artırmak için senin bir adım atman iyi olabilir. Üstelik bu adımı bir gelişme beklemeden de atabilirsin. Yani karşı taraftan kesin bir adım gelmesini beklemeden hareket etmen senin içini rahatlatabilir.

Kısa vadede değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu onaylamakta zorlanacaksınız.

Bugünkonularında aklına yeni fikirler gelebilir. Bu fikirleri bir kenara not etmek sana iyi gelecek. Zihninin bu konularda daha fazla çalışması olası. Bugün eyleme geçmesen bile bir şeyleri kenara yazmakta fayda var.

Bugün içini sıkan şeyleri geride bırakmak ve stresten arınmak adına daha fazla şey yapabilirsin. Meditasyon, yoga veya egzersize özen göstermek sana çok daha iyi bir ruh hali katabilir. Kendini yenilemeye odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir ortam değişikliği istiyorsan bugün tam vakti olabilir. Uzun vadeli bir değişim istiyorsan bugün bunu planlayabilirsin. Her zaman girdiğin ortamları değiştirmek sana iyi gelebilir.

10 Nisan 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Aslan burcunun beşinci evinize yaptığı hareket renkli bir dönemin kapılarını açacak. Kendinizi her zamankinden daha enerjik ve mutlu hissedeceksiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde beklenmedik sürprizler geleceğe dair olumlu adımlar atmanızı sağlayacak. Günün sonlarına doğru maddi konularla ilişkin problemlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

10 Nisan 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanındaki dağınıklıkları toparlamak isterken, eski anılara denk gelmen seni geçmişe götürebilir. Bu durum duygusal dakikalar yaşamana neden olabilir. Hayatınla ilgili kararlarda aceleci davranmak isteyebilirsin. Farklı kültür ve ortamlara ilgin artıyor.

10 Nisan 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak istediğiniz bir gün olabilir. Yeni bir imaj yaratmak, bakım için özel zaman yaratmak, spor yapmak gibi aktiviteler kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olabilir. Değişim duygusu hem size hem ruhunuza oldukça iyi gelecektir. Kendinize yatırım yapın.

10 Nisan 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Ancak aşkta daha sakin olmaya bakmalısınız.

10 Nisan 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegen konumunuzun etkisi ile eskilerin dönüşü gerçekleşebilir burada hassas olmanız gereken konu art niyeti olanı fark edip eylemlerinizi düzenlemeniz...

10 Nisan 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

10 Nisan 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişteki, hatta belki de çocukluğunuzdaki bir acı bugün bir şekilde yeniden su yüzüne çıkabilir ancak bu sizi etkilemek zorunda değil. O zamanlar olduğunuz kişi değilsiniz ve şimdi öğrendiklerinizi, bu duyguların sizi hayattan alıkoymasına engel olmak için kullanabilirsiniz. Bu deneyimlerin bugün olduğunuz kişiyi şekillendirmeye nasıl yardımcı olduğunu kabul ederek bunlarla başa çıkmaya hazırsınız.

10 Nisan 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aynı anda iki işi bir arada yapmanız size zor gelmese de dikkatinizin dağılmasına sebep oluyor. Odaklantığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermiyorsunuz. Algılamanız mükemmel.

10 Nisan 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

10 Nisan 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününde partnerinizle aranızda tartışmalar yaşanabilir. Daha önce konuşulmamış, üzeri örtülmüş konular sert bir şekilde gündeme gelebilir. Güç savaşlarına karşı dikkatli olun.

10 Nisan 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde olayları değerlendirirken avantajlı olabileceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz. Bu durum kıskançlık ve kavgaya da neden olabilir. Bugünlerdeyerinde meydana gelen terslikler canınızı sıkıyor. Moralinizi yüksek tutun, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Geliriniz birçok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuz sayesinde bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Ancak yine de kararlı davranmanız gerekiyor. Sağlık konusundaki gereksiz endişeleriniz sizi yatağa düşürecek.

10 Nisan 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 49" R
Ay
Yay
08° 23' 04"
Merkür
Koç
16° 02' 24"
Venüs
Koç
26° 36' 37"
Mars
Balık
26° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 42"
Satürn
Balık
16° 15' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 41"
Neptün
Balık
28° 47' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 23"
Lilith
Başak
22° 56' 33"
True Node
Koç
15° 31' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>