Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çözüm Buluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşkta beklentilerinle yüzleşmen iyi olabilir. Eğer bir durumun sonuca varmasını bekliyor ama bir gelişme elde edemiyorsan öncelikli olarak kendi beklentilerini sonlandırman gerekebilir. Mutsuzluğu hayatından çıkarman gerekecek.

Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli birortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Bugünve maddiyat ile alakalı daha dikkatli davranabilirsin. Yazılı iletişimler, mühleti belirlenen ödemeler, daha dikkatli alınan kararlar… Parasal konularda daha mantıklı davranacaksın.

Bugün ne kadar su tükettiğin önemli olabilir. Biraz daha su içmek sana iyi gelebilir. Eğer içecek tercihlerini şekerli ve gazlı şeylerden kullanıyorsan bunu değiştirmenin büyük etkisini görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklını bir şeylere vermekte zorlanmayacaksın bugün. Algıların daha açık olabilir. Odaklandığın konularda kimsenin fark edemediği durumları daha net görmeye başlayabilirsin. Bu açıdan güne daha iyi odaklanabilirsin.

7 Nisan 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu kadar büyük umutlar beslediğiniz bir proje beklediğiniz gibi gitmiyorsa kendinize kızmayın. Bir Koç bile ara sıra başarısız olmak zorundadır, bu yüzden belki de şimdi bu özel çabayı sona erdirmenin ve yeni bir şeye başlamanın zamanıdır.

7 Nisan 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklını kurcalayan konular bugün çözüme ulaşıyor. Şüphelerini gidermek için atacağın adımların karşılık bulması yükünü hafifletecek. Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Gün boyunca telefon düşmeyebilir.

7 Nisan 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde yara alabileceğiniz bir gün. Yanlış anlaşılmalar ve sınırlarını aşmak isteyen kişiler sizleri öfkelendirecektir. Bu yüzden çevrenize karşı sınırlarınızı yeniden belirlemek isteyebilir ve net bir tavır ile karşı tarafa rahatsız olduğunuzu gösterebilirsiniz.

7 Nisan 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde bir an önce harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

7 Nisan 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönem huzura ihtiyacınız var. Yaşadığınız yerde değişiklik yapmak için uygun bir gün. Banyonuza alacağınız bambu sizi çok daha huzurlu yapabilir...

7 Nisan 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

7 Nisan 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel benliğiniz, aşk söz konusu olduğunda dikkat etmenizi istiyor. Bu süre zarfında geçmişe uzanarak ve önceden sizi mutlu eden bir şeyi çağırarak nostaljiye çağrıldığınızı fark edebilirsiniz. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz güzel günleri hatırlatan bir film izlemek veya sizi seven birini hatırlatan bir yemek yemek gibi küçük bir mola şu an ihtiyacınız olan şey olabilir.

7 Nisan 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüp acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzelsiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gün içinde bir takım zorluklarla karşılaşmanız, sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

7 Nisan 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

7 Nisan 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son dönemlerde gerginlik yaşadığınız kişiler varsa bugün telafi edilmesi söz konusu olabilir. Eğitimle ilgili konular gündeminizdeyse rahat bir akışta olabilirsiniz. Yöneticiniz Mars sizi destekliyor.

7 Nisan 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize olan aşırı sevginiz, sizi çeşitli endişe ve kuruntulara sokarak, tatsız bir gün geçirmenize neden olabilir. İşle ilgili konularda karşılaştığınız bazı sorunlar adeta sabrınızı zorluyor. Çevrenizden aldığınız tepkiler sizi yıpratabilir. Maddi konularda özellikle nakit akışından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizde gecikmeler söz konusu olabilir. Aileden birinin sağlığı ile ilgili sorunlar sizi çok üzüyor. Ancak merak etmeyin, yakın zamanda bütün sorunlar ortadan kalkacak.

7 Nisan 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 02' 15" R
Ay
Başak
24° 16' 15"
Merkür
Koç
16° 58' 23"
Venüs
Koç
19° 06' 38"
Mars
Balık
22° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 40' 40"
Uranüs
Boğa
21° 48' 18"
Neptün
Balık
28° 36' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 17"
Lilith
Başak
22° 16' 04"
True Node
Koç
15° 38' 14"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>