Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ne İstediğini Biliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla beraber gelecek için yeni planlar yapmak sana keyif verecek. Olası bir yeni hayat hakkında karalar almak, farklı planlar yapmaya başlamak seni mutlu edecek. Birlikte daha çok zaman geçirmek iyi olacak.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz Çok önemli bir problemi halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. .

Karşına çıkacakfırsatları konusunda zor seçimler yapmak zorunda kalabilirsin. Bu durumda arkadaşlarından yardım istemek işini kolaylaştırabilir. Yapacağın seçim konusunda yardım istemek sana iyi gelecek.

Kapalı ortamlarda çok zaman geçirmemek daha iyi olacak. Fırsat buldukça yürüyüş yapmak kendini daha canlı hissetmeni sağlayabilir. Hafif yiyecekler tercih etmek sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne canın sıkkın başlayabilirsin. Tam bir Pazartesi sendromu yaşaman olası hatta. Ama bütün gün böyle bir negatiflikle geçmeyecek. Keyifli şeylere odaklanmanın etkisi baskın olabilir.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Ay burcunuzdaki hareketine devam ederken kendinizi her zamankinden daha huzurlu hissedeceğiniz bir gün başlangıcı yapıyorsunuz. Barış ve içsel iyimserlik duygularının etkili olduğu gün boyunca kendinizi yenilenmiş ve sorunlardan uzaklaşmış bir ruh halinde bulabilirsiniz. Hayatınızda etkili olan olumlu havayla birlikte beklenmedik sürprizler ve gelişmelere kapınızın açık olduğunu unutmayın.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için çeşitli fedakarlıklarda bulunuyorsun. Haftanın ilk gününden ipleri sıkı sıkıya tutacak ve hiçbir şekilde dağınıklığa izin vermeyeceksin. Yeni bir işe başladıysan, çalışma arkadaşlarınla iletişimini geliştirmek içinçıkışında bir araya gelebilirsin.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yapmak istediğiniz büyük değişim öncesi son kez kararlarınızı alıyorsunuz. 1 Nisanda burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay’a adeta bir hazırlık içindesiniz.Kendinizi hemhem sosyal çevre noktasında artık hazır hissediyorsunuz. Sizi yoran her şey geride kalıyor.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında hassasiyet gösteriyor olmanız hoş. Sözleriniz narin ve dokunaklı. Herkesin sevgisini bugünlerde daha da fazla kazanacaksınız.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın. Aklının daha net olduğunu düşündüğün bir zaman karar vermelisin.

4 Nisan 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sözlerinizde büyük bir güç var. Çok ileri giderseniz, özellikle de bunu kalabalık bir ortamda yaparsanız, imajınız zarar görebilir. Aynı fikirde olmadığınız bir sosyal medya gönderisine takılmak cazip gelebilir, ancak bunları önemsememek ruh halinize daha iyi gelecektir. Herhangi bir eleştiride bulunmadan önce derin bir nefes alın.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak ve aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Ruhsal yorgunluk yaşıyorsunuz.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para alanında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz; ancak gereksiz risklere girmekten kaçının, iyi düşünülmemiş adımlar atmayın. Uzun vadeli düşünürseniz çeşitli avantajlar elde edebilirsiniz.

4 Nisan 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

4 Nisan 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 09" R
Ay
Başak
23° 02' 28"
Merkür
Koç
17° 00' 55"
Venüs
Koç
18° 58' 55"
Mars
Balık
22° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 06"
Satürn
Balık
15° 40' 03"
Uranüs
Boğa
21° 47' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 56"
Lilith
Başak
22° 15' 22"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>