Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tempon Yoğun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşkta büyük beklentilere girmemek bugün iyi olabilir. Bazı şeyler düşündüğün gibi gitmeyebilir. Bunun için biraz daha kendine zaman ayırıp iç sesini duyman gerekecek. Hislerini kendine ifade etmen daha önemli olabilir.

İşinizde teknik arızalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden hesap karışıklığı, işlerin zamanında yetiştirilmemesi gibi sorunlarla bunalacaksınız. Öfkenizi sizden konumca altta olan kişilerden almamalısınız.

İşte yeni gelişmeler elde etmek için bugün kendini zorlamaman daha iyi olabilir. İşleri oldurmak ve iyi bir hale getirmek konusunda göstereceğin çabalar ters tepmemeli. Daha rahat bir günü beklemen gerekebilir.

Temiz havayla barışman gereken bir gün olacak bugün. Kapalı ortamlarda bulunmamalı, hareket edebileceğin açık havaya çıkmalısın. Biraz nefes almak ve enerjini yenilemek senin de hakkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişime o kadar açık olmayabilirsin. Kendi fikirlerinde diretmen olası. Bu durumu insanlarla inatlaşmaya götürmemeye çalışmalısın bugün. Gereksiz yere ortamların gerilmesine fırsat vermemen gerekecek.

31 Mart 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İster evde ister işte yeni bir başlangıç yapmanız gerekiyorsa, şimdi tam zamanı. Burcunuzda yaklaşan yeni ay, bolca bulunan güçlü yönlerinizi ve az sayıda olan zayıf yönlerinizi vurgulayacak ve başarıyı sonsuz derecede daha olası hale getirecektir.

31 Mart 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe yönelik projeler için kişisel gelişimine odaklanacaksın. Yeni projeler ve eğitimler ayın son gününde yoğun bir temponun olmasına neden olabilir. Eğer yeni bir ilişkiye başladıysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirerek onu daha yakından tanımak isteyebilirsin.

31 Mart 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız konular da yeni adımlar atacaksınız. Planlarınız da değişiklik yapmanız süreci uzatsa da kusursuz bir sonuç elde edeceksiniz. Yaşadığınız tatmin duygusu sizi ileride mutlu ve başarılı zamanlara götürebilir. Yeteneklerinizi doğru keşfettiğiniz sürece harika adımlar atacaksınız.

31 Mart 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

31 Mart 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş kurmak ya da var olan işte geliri arttırmak gibi konular bugünlerde sizin sezgisel yeteceğiniz. Maddi anlamda verimli adımlar atmak için uygun...

31 Mart 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerinizin sürekli sekteye uğraması sizi yorabilir. Arkadaşlarınıza ve szinle konuşmaya ihtiyacı olan aile üyelerine karşı surat asmamaya çalışın. Belki de cevaplanması gereken önemli soruları vardır. Pek çok alanda deneyimli olduğunuz için onlara yardımcı da olabilirsiniz. Aşırı yorgun ve sinirli hissediyorsanız, bazı sınırlar koymanız da gerekir. Her şeyi bir günde halletmek zorunda değilsiniz!

31 Mart 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün belirli bir düzey gizli kalmayı özel bir amaç için seçebilirsiniz. İç dünyanıza, iyileşmeye ve dinlenmeye odaklanmaya daha yatkınsınız. Kendinizi hareketli olan merkezden uzaklaştırmak bir hedef olabilir ve şimdilik perde arkasında çalışmak size daha iyi gelebilir. Dikkat edin, eleştiriler veya bazı heves kırıcı cümleler duyabilirsiniz ancak bunlar eğitici olabilir.

31 Mart 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi sıkan olaylardan kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Mesleki konularda duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan sırları öğrenmelisiniz. İlginç bir gündesiniz.

31 Mart 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

31 Mart 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuza geçiş yapıyor. Motivasyonunuz ve enerjiniz yükseliyor. Yeniay öncesi hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hırslarınıza yenik düşmemeye dikkat edin.

31 Mart 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin kendi ritminde gelişmesine izin verin. Yaşam boyu süren ilişkilerin çabuk başlamadığını unutmayınız. Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destek göreceğiniz ve takdir edileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları görebilirsiniz. Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi mümkün. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.

31 Mart 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 29" R
Ay
Başak
19° 40' 54"
Merkür
Koç
17° 08' 04"
Venüs
Koç
18° 37' 51"
Mars
Balık
21° 58' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 12"
Satürn
Balık
15° 38' 23"
Uranüs
Boğa
21° 47' 01"
Neptün
Balık
28° 35' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 56"
Lilith
Başak
22° 13' 29"
True Node
Koç
15° 37' 46"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>