Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gelişiminin Meyvelerini Topluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle anlaşmazlıklar yaşanması olası. Bu durumun kalbini kırmaması için dikkatli olman gerekecek. Hem kendini üzmemek hem de karşı tarafı kırmamak için sözlerini dikkatlice seçmen gerekebilir.

Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir. Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıp gibi görmenize yol açabiliyor.

Maddi konularda yaşanan sıkıntıları kişisel bir başarısızlık olarak görmemen gerekecek. Ekonominin kötü gittiği bu dönemlerde her masrafı kendine bir zulüm olarak görmemen iyi olabilir.

Stres ve gerginlik seni ekstra yorabilir. Bunun önüne geçebilmek için dikkatini daha pozitif şeylere vermen gerekebilir. Spora yönelebilir, fiziksel aktiviteleri artırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eyleme geçmek yerine durup biraz düşünmen gerekebilir. Özellikle hafta içerisinde olanları dikkatlice gözden geçirmek için zaman bulabilirsin. Biraz da olsa dinlenip yaşananları düşünmek iyi gelecek sana.

26 Mart 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merkür bu hafta sonu burcunuza geçiyor ve fark edeceğiniz ilk şey, sözlerinizin meslektaşlarınız ve işverenleriniz üzerinde eskisinden daha fazla ağırlık taşıdığı olacak. Başarıya giden yolu konuşmak dünyadaki en kolay şey olacak.

26 Mart 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar hafta sonu olsa da gün içerisinde kariyerinle ilgili önemli bir teklif alabilirsin. Kendini geliştirmenin meyvelerini bir kez daha göreceksin. Gün içerisinde yakın bir arkadaşını evine davet edebilir ve onunla eğlenceli vakit geçirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, beklenmedik bir mesaj seni düşünceler içerisine sokabilir.

26 Mart 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ile gergin anlar yaşayabilirsiniz. Sizlerin alttan aldığı konuları suistimal etmeye çalıştıklarını fark ediyorsunuz.Yeni işbirliklerine girmeden önce bazı şeyleri konuşmayı seçin.Kesip atmak kolay önemli olan uzlaşmacı tavrınız olacaktır.

26 Mart 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Oğlak’ta iken, kendinizi daha fazla sorumlu ve yüklü hissedebilirsiniz. Hafta sonu olsa da uğraştıran durumlar olabilir.

26 Mart 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlaşılmalar ve iletişim kopuklukları başlıca probleminiz olacak olsa da pes etmeden devam etmeniz, hayat sınavını geçmenizi sağlayacak.

26 Mart 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz yorgun hissedebilirsiniz. Evinize çok fazla misafir gelebilir ve gün boyu insanları ağırlamanız gerekebilir. Tek seferde çok fazla insanla iletişim kurabilirsiniz. Telefonunuz hiç susmadan çalabilir ve herkes sizden ilgi bekleyebilir. Her şeyi elinizden geldiğince önceliklendirmeye çalışın.

26 Mart 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için oldukça odaklanmış bir şekilde şekilleniyor. Duygusal odak noktanız sorumluluk, performans ve dürüstlük konuları olabilir. Bugün ayrıca yaratıcı yönünüzü öne çıkarıyor. Sanatsal, sosyal ve yaratıcı etkinlikler size ruhsal bir rahatlama da sağlayabilir. Birisi sizin için güzel sözler söyleyebilir veya işinizin, projelerinizin veya fikirlerinizin savunucusu olabilir.

26 Mart 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve siz hala kafanızdaki küçük olaylara takılarak potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz.

26 Mart 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

26 Mart 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna girerken zihinsel olarak kariyerinizle meşgulsünüz. İşinizle ilgili yeni fikirler bulabilir, bunları hayata geçirme yönünde istekli olabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

26 Mart 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz siz güvenmek istiyor. Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlayın. Rekabetten hoşlanmamanıza rağmen giderek rekabetin esiri olmaya başladınız. Boşuna vesveseye kapılmayın, rakibinizin sizin yanınızda en küçük şansı dahi yok! Kendinize güvenle ve cesaretle yapacağınız yeni bir teşebbüs size çok şey kazandıracak! Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

26 Mart 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 20' 09" R
Ay
Başak
03° 41' 56"
Merkür
Koç
17° 46' 60"
Venüs
Koç
16° 57' 38"
Mars
Balık
20° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 38"
Satürn
Balık
15° 30' 22"
Uranüs
Boğa
21° 42' 34"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 11"
Lilith
Başak
22° 04' 28"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>