Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gelişimine Devam Ediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün gerginlikle sevdiğin kişinin kalbini kırmaman gerekecek. Bu durum daha fazla çaba isteyebilir. Karşı tarafa anlayışla yaklaşmak seni daha da düşündürebilir. O yüzden acele etmemelisin.

Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Stresle hareket etmek seni işte daha başarılı bir noktaya getirmeyebilir. Kaygılarla hareket etmek parasal anlamda kendini zorlamana sebep olabilir. Doğru kararlar almak için daha sakin bir ruh haline bürünmen gerekecek.

Gerginliğin vücudunda ağrılara sebep olması olası. Bu ağrılarla başa çıkabilmek için bolca su tüketip kendini fazla yormamak iyi olacak. Dinlenmeye ve doğru beslenip bolca su tüketmeye dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal olarak bir beklentin varsa bugün bu konuda bazı aksaklıklar olabilir. Bir şeyler gecikebilir. Bu konuda kendini paralamaman gerekecek. Bir şeylere zaman tanıman ve esnek olman iyi olabilir.

24 Mart 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularını kelimelere dökmekte zorlanabilirsin. Ama kendini açıklamak zorunda değilsin tabii ki. Duygularınız size özeldir ve onları anlatıp anlatmamak tamamen size kalmıştır. Aslında çoğu insan onları kendinize saklamanızı tercih eder!

24 Mart 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde karşılaşacağın ufak tefek problemler olabilir. Yarım kalan işler, ulaşmayan mailler biraz canını sıkabilir. Çalıştığın alan ile ilgili gelişimine ara vermeden devam edeceksin. Bu sayede kariyer basamaklarını hızla tırmanabilirsin. Bugün ailen ile ilgili alacağın haberler, seni tahmininden çok daha fazla sevindirebilir.

24 Mart 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafızanız geçmiş yaralarınızı yeniden hatırlatıyor. Acılarınız iletişim dilinizi etkileyerek gergin ifadeler kullanmanıza neden olacaktır. Hala geçmişten beslenip öfkelenmeyi bir kenara bırakın. Size fayda sağlamayan şeyleri içinizde büyütmeyin. Artık büyüyün.

24 Mart 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Yolculuklar planlamak size keyif verebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde zevk aldığınız şeyleri yapmak için zamanınız olacak. Uğraştığınız işlerle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler gündeminizi etkileyebilir.

24 Mart 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk dolu bir ilişki yaşayabileceğiniz bugünlerde keyfiniz artacak. Olumlu düşünce ruhunuzu kaybetmediğiniz sürece olumlu süreçler hayatınıza çekilecektir...

24 Mart 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün istediğinizi kolay şekilde elde ettiğinizi göreceksiniz. Kendinizi net ve dolaysız bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bir satış yapmaya çalışıyorsanız, müşteriyi ikna etmek için en doğru kelimeleri bulacak ya da bir grup ya da organizasyon toplantısında konuşma yapıyorsanız, zorlanmadan etkili ve eğlendirici bir şekilde konuştuğunuzu fark edeceksiniz. Diğerlerini özgüvenli ve cesur yaklaşımınızla etkileyeceksiniz.

24 Mart 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi herhangi bir şeye veya birine çok fazla bağlı hissetmek istemeyebilirsiniz ve bu durum bazı insanlar için sorun teşkil edebilir. Sinirliyseniz çok hızlı veya yüksek sesle tepki vermemeye çalışın. Para meseleleri veya belirsizlikler ilişki dinamiklerini karmaşıklaştırabilir. Kendinizi sizi engelleyen bir şeyden kurtarıyorsanız, dikkatli olmak ve ani hareketlerden kaçınmak en iyisidir.

24 Mart 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Uzun süredir tanıştığınız biri ile duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Enerjiniz yüksek.

24 Mart 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

24 Mart 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecekte neler yapabileceğiniz, hedeflerinize nasıl ulaşabileceğiniz gibi konulara odaklanmış durumdasınız. Sabırsız doğanız nedeniyle sezgilerinizi duymakta zorlanıyorsunuz. Ancak umudunuzu koruyorsunuz, bugün daha pozitif düşünebilirsiniz.

24 Mart 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlık ve terk edilme korkusu ilişkinize zarar veriyor. Gereksiz kuruntulara kapılıp, kendinizi üzmeyin. Aşırı titiz davranışlar ilişkinizi zedeleyebilir. İş konusunda bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız bezginliğin nedeni işlerin yoğunluğu değil. Bu durumunuz hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor. Güvendiğiniz biri yüzünden, fazla olmasa da bir para kaybı söz konusu olabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

24 Mart 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 19' 20" R
Ay
Başak
03° 32' 05"
Merkür
Koç
17° 47' 26"
Venüs
Koç
16° 56' 37"
Mars
Balık
20° 54' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 26"
Satürn
Balık
15° 30' 17"
Uranüs
Boğa
21° 42' 31"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 08"
Lilith
Başak
22° 04' 23"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>