Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kısıtlamalarını Kaldırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle güzel konularda konuşmanın etkisi oldukça büyük olabilir. Anlaşabilmek, uzlaşmacı olmak sizde çok daha keyifli bir etki yaratabilir. Aşka daha sıcak yaklaşabilirsin bugün.

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmamalısınız. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir

Maddi olarak büyük kaygıların olmaması seni daha da mutlu edebilir bugün. Bir şeyleri zorlamamanın faydasını görebilirsin. Bütçeni aşmamak ve bol bol şükretmek enerjini yükseltebilir.

Güzel sohbetler sana kendini daha iyi hissettirebilir. Zihnini boşaltmak ve arkadaşlıklara öncelik vermek yeni hafta başlamadan önce sana çok daha iyi gelecek. İnsanlarla iletişim kurmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatini toplaman zorlaşabilir. Bir şeyleri zorlamaman en iyi seçenek olabilir. Kafanı toparlamak ve kendince zaman geçirmek zihnini boşaltmana yarayacak. Kendini fazla zorlamamalısın.

20 Mart 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Güneş bu hafta sonu burcunuza giriyor ve haritanızın kişisel dönüşümü yöneten bölümünü harekete geçiriyor Kendinize olan güveninizin arttığı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Hedeflerinizi ve amaçlarınızı gerçekleştirmek için en doğru zaman! Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin ve yeni adımlar atmaktan çekinmeyin.

20 Mart 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal anlamda kendini mutlu hissediyorsun. Bu durum davranışlarına da yansıyacak. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin sosyal medya hesaplarını gözden geçirmek isteyebilirsin. Güneş bugün itibariyle burcunda konumlanmaya başlıyor. Kendini şımartmak için kısıtlamaları kaldıracaksın.

20 Mart 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda samimiyetinizi suistimal edenlere karşı sınır çizme kararı alıyorsunuz. İlerleyen zamanlarda bu sınırı çizmenin ne kadar doğru bir şey olduğunu anlayacaksınız. Size saygı duymayan sizi önemsemeyen insanlara hayatınızda yer vermeyin.

20 Mart 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

20 Mart 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugününün sosyal burcu sizsiniz. Konuşkan bir birey olmanız ve art niyetli değilsiniz. Başkalarının değil fakat kendi sırlarınızı saklamakta başarısızsınız.

20 Mart 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdakilerin davranışlarını onaylamak zorunda değilsiniz, ancak bu demek değildir ki bu sebeple onların hayatını zehir etmelisiniz. Başkalarını oldukları gibi kabul etmeye çalışın ve sadece onların yaşam biçiminiz anlamadığınız için onlara ders vermek zorunda hissetmeyin. Durumu tam olarak anlamadan çıkarım yapıyor olabilirsiniz.

20 Mart 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, beklenmedik plan değişiklikleriyle karşı karşıya kalmanız için güçlü bir olasılık var. Ailenizi ve arkadaşlarınızı memnun etmek için cömertçe harcamanız muhtemeldir. Sevdiklerinize harcamak için para kazandığımızı hissedebilirsiniz. Yine de, harcamadan önce ihtiyaçlarınızın karşılanmış olduğundan emin olmak isteyebilirsiniz.

20 Mart 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusal coşkularınızın istemediğiniz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, zevklerinizle ilgili bazı acil önlemlere başvurmalısınız. Sınırlı yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

20 Mart 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

20 Mart 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş bugün sizin burcunuza geçiş yapıyor. Doğum gününüz yaklaşırken önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinize odaklanacaksınız. Hayatınızı gözden geçirebilir, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

20 Mart 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

20 Mart 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 60" R
Ay
Akrep
18° 49' 44" R
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
24° 41' 34"
Mars
Balık
25° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 05"
Satürn
Balık
16° 06' 38"
Uranüs
Boğa
22° 03' 25"
Neptün
Balık
28° 44' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 01"
Lilith
Başak
22° 46' 12"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>