Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Her Şey Rayına Oturuyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle güzel kutlamalar yapabilirsin. Güzel haberleri birlikte paylaşmak, kutlamak sana çok iyi gelecek. Enerjin daha da artabilir bugün. Sevdiğin kişiyle güzel konuşmalar geçebilir.

İş hayatınızda yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızın da yardımıylayerinizde kısa bir sürede çok iyi yerlere geleceksiniz. Bunu hakkettiniz.

İşte yükselebilirsin bugün. Eğer bir terfi veya gelişim bekliyorsan bugün turnayı gözünden vuracaksın. Bir şeylerin çok daha iyi gitmesi tamamen senin kendi emeklerine bağlı olacak.

Bugün yediklerine özen göstermek ve biraz kalori kontrolü yapmak iyi olabilir. Özellikle de kilo vermek gibi bir niyetin varsa bir şeylere bugünden daha özenli yaklaşabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne ve haftaya acele etmeden başlaman iyi olabilir. Daha sakin bir tonda güne başlaman bir şeyleri daha net görmene vesile olacak. Kendini bir şeyleri yakalamak veya halletmek için acele ettirmemelisin.

14 Mart 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bu sabah kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşabilirsiniz. Her zamankinden daha alıngan bir gün başlagıncı sizi bekliyor. Bu nedenle iletişim kanallarında yaşabilenecek problemlere karşı hazırlıklı olun. Sizi destekleyeceğini bildiğiniz ve yanında kendinizi iyi hissettiğiniz insanlarla zaman geçirmeye özen gösterin. Bugün özellikle ikili ilişkilerde radikal kararlar almadan önce etraflıca düşünün.

14 Mart 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini daha iyi hissetmek için bugün bütün yaratıcılığını kullanmak isteyebilirsin. Haftanın başından itibaren hafta sonunu programlamak için can atıyor olabilirsin. Belirsiz durumlar karşısında aklın karışabilir. Duygusal hayatında bir süredir etkisini devam ettiren iniş çıkışlar yavaşlayacak ve her şey rayına oturacak.

14 Mart 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlerinizle toplantı yaparken üzerinize gelmek isteyen erkek yöneticileriniz olacaktır. Kendinizi savunurken her türlü suçlamaya hazırlıklı olmalısınız. Güçlü bir savunma mekanizması içinde olmalısınız ki size yapılan her iftira gerçeklikle buluşarak karşı tarafın tezini çürütsün. Güçlü olun.

14 Mart 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

14 Mart 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında daha atak olabilmeniz için evren sizi destekliyor. Aldığınız kararlar sezgilerinizle birleşince muazzam oluyor.

14 Mart 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

14 Mart 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda en beklenmedik yerlerden bile destek görebilirsiniz. Bugün yardıma ihtiyacınız olmasa bile, istediğiniz zaman erişebileceğiniz bu destekler için minnettar olmayı deneyebilirsiniz! Bu aynı zamanda çok yaratıcı bir gün olabilir, bu nedenle düşüncelerinizi kaydetmeyi ve ortaya çıkanları görmeyi düşünebilirsiniz.

14 Mart 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlı işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün yenibağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

14 Mart 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

14 Mart 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk ve ilişki konuları odak noktanızda olacak. Daha duygusal olabilirsiniz, ancak gökyüzünde sert enerjiler olacağı için partnerinizle çatışmalara müsait günlerdesiniz. Fevri olmaktan uzak durmalı, bazı şeyleri akışa bırakmalısınız.

14 Mart 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız birisi var. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olmaya çalışın. İşteki veriminiz mükemmel. Yine de yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek motivasyonunuzu kırıyor! Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu, ihmal etmeyin.

14 Mart 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 14" R
Ay
Balık
02° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 09' 23"
Venüs
Boğa
04° 17' 39"
Mars
Koç
01° 47' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 56"
Satürn
Balık
16° 48' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 01"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 32"
Lilith
Başak
23° 38' 04"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>