Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün aşkta mutlu olacaksın. Ne istediğini bileceksin. Sevdiğini ve sevildiğini göreceksin. Bu konularda için daha rahat olacak. Mutluluk için çok büyük çabalara girmene gerek kalmayabilir.

Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve maddi desteğe ihtiyacınız var. İşyerinizde bir arkadaşınızla yaşadığınız dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştürebilirsiniz.

Bugün kendine göre bazı masraflar yapabilirsin. Bu masrafları erkenden planlaman da olası. Eğer ileri tarihli bir masraf olacaksa bugün doğru kararlar alabilirsin. Harcamalar konusunda öne çıkacaksın.

Bugün evinin temizliğine odaklanabilirsin. Daha temiz bir alan için kolları sıvaman olası. Özellikle de gereksiz eşyaları ortadan kaldırarak kendine temiz alan açabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin insana zaman ayırman ikinizi de mutlu edebilir. Bugün aşk konuları daha baskın olabilir. Tutkular ve romantik iletişimler gün içerisinde daha fazla zaman alabilir. Buna hazır olmalısın.

11 Mart 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızın veyaarkadaşınızın bugün size söyledikleri inandırıcı gelebilir, ancak kendi araştırmanızı yapmanız şiddetle tavsiye edilir. Size yalan söylemeleri pek olası değildir, ancak birinin onlara yanlış bilgi vermiş olması çok olasıdır.

11 Mart 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsin, bugün yeteneklerini gösterebilirsin. Fırsatları değerlendireceği bir gündesin. Eğer çalıştığın işte memnun değilsen gün içerisinde karşına gelecek fırsatları değerlendirmek isteyeceksin. Kimi zaman kontrol etmekte zorlandığın duygular bugün sıklıkla aklına gelebilir.

11 Mart 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik bir andasözleşmenizi yenilemeniz istenecektir. Sürpriz gelişmeler sizi şaşırtsa da aslında kendiniz sorgulamak için en doğru zamanlardır. Kendinizi analiz edip artılarınızı ve eksilerinizi görmeye vesile olan bu durumları değiştirmek istediğiniz alanlarda başarı ile kullanabilirsiniz.

11 Mart 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

11 Mart 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız olumlu gelişmeler vaad ederken bazı konulara vakıf olarak daha mutlu hissedeceksiniz. Hayatta sürekli kazanır konuma geçtiniz.

11 Mart 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla olan ilişkinizde son iki haftadır daha mı talepkarsınız? Belirsiz, ilgisiz ve sürekliliği olmayan şeylerden çok yorulmuşsunuz. Artık hayatınızda kalıcı bir şeyler inşaa etmenin vakti geldi. Eğer sevgilinize düşündüğünüz şeyleri ifade ettiyseniz ve aranız bu sebepten açıksa, sonunda her şey bugün normale dönecek. Öpüşüp barışma zamanı!

11 Mart 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren etrafınızdaki dünyanın normalden daha az gerçekçi göründüğünü fark edebilirsiniz. Bazı derin hisler yüzeye çıkabilir, bu da onları konuşarak işlemek ve serbest bırakmak için iyi bir zaman olabilir. Sizin için neyin önemli neyin önemsiz olduğuna kesin bir karar vermeniz gerekir. Geçmişte çok sık bir karar değiştirdiniz veya ertelediniz, buna atık bir son vermelisiniz.

11 Mart 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal değerlerinizin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden, kişiselliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Kazalara müsaitsiniz.

11 Mart 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

11 Mart 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü evinizde kalarak geçirmek isteyebilirsiniz ya da evden çalışmayı tercih edebilirsiniz. Ailenizle daha çok birlikte olmak ya da evinizde yapılması gereken işlerle ilgilenmek size iyi hissettirebilir.

11 Mart 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

11 Mart 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 39' 42" R
Ay
Akrep
03° 31' 29" R
Merkür
Boğa
07° 28' 60"
Venüs
Boğa
26° 46' 22"
Mars
Koç
15° 45' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 02"
Satürn
Balık
18° 09' 36"
Uranüs
Boğa
23° 33' 30"
Neptün
Balık
29° 27' 27"
Plüton
Kova
02° 01' 30"
Chiron
Koç
21° 46' 03"
Lilith
Başak
25° 39' 34"
True Node
Koç
14° 54' 45"
Son Güncelleme : 21/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>