Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinle Baş Başasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşka daha iyi odaklanabilirsin. Keyifli gelişmeler görmen olası. Eğer daha önceden yaşanan bazı sıkıntılar varsa bugün bunların son bulması olası. Daha pozitif etkiler görebileceksin.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Yeni haftaya başlamadan önce bazı hazırlıklar yapabilirsin. Yeni haftanınkonularını bugünden kafanda planlamak bile sana çok iyi gelebilir. Daha dikkatli kararlar alabilirsin.

Bugün bolca su tüketmen gerekecek. Kendini susuz bırakmamalısın. İçtiğin suyun miktarını artırmak zihnen ve bedenen daha iyi bir enerji yakalamanda sana fayda edebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyada olup bitenler seni oldukça düşündürebilir. Hayatının ilerleyen dönemlerinde kendini daha fazla garanti altına almak isteyebilirsin. Hayatında bazı şeylere daha dikkatlice odaklanman da olası. Bazı şeylerden kendine ders çıkarabilirsin.

13 Mart 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bu sabah Yengeç burcunda Plüton'un hareketi etkili olacak. Bu nedenle özellikle sabah saatlerinde her zamankinden daha düşünceli ve endişeli olacaksınız. Yaşadığını duygusal durum bazı içsel korkular yaşamanıza neden olabilir. Öğleden sonra Ay'ın Aslan burcundaki hareketliliği karamsar havayı dağıtacak ve sosyal ilişkilerinizde kendinizi zirvede hissedeceğiniz bir zaman giriş yapacaksınız.

13 Mart 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhuna yansıyan değişim ile baş etmek için ekstra emek harcayacaksın. Bütün bunları yaparken, sosyal hayattan sıyrılabilir ve kendini evinde daha güvende hissedebilirsin. Kendinle baş başa kalmak, güzel saatler geçirmeni sağlayacak. Eğitimine devam eden bir Koç burcuysan geleceğe yönelik ne istediğini de düşüneceksin.

13 Mart 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi özgürce konuşmak isteyeceksiniz. Kısıtlandığınız ortamlardan hızlıca uzaklaşacaksınız. Zaten artık çevrenizde çok fazla dostunuz kalmadı. Ruhsal olarak size çok iyi gelecek insanlarla yeniden tanışabilirsiniz. Yeni projelere açık olun.Önünüze gelen şeyler tesadüf değil.

13 Mart 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay-Plüton karşıtlığı yuvanızda ve eve yönelik konularda bazı hassasiyetlere ve endişelere işaret edebilir. Güvenlik durumuna daha duyarlı olabilirsiniz.

13 Mart 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi zora sokmayın. Bir süredir etrafınızda yükselen sesler yavaş yavaş duruluyor. Bugünlerde eşyalarınızı kaybetme riskine karşı dikkatli olun.

13 Mart 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

13 Mart 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şeyin önündeki engel aniden kalkabilir ve bu rahatlık duygusu ile bir süre ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Bir süredir içerisinde olduğunuz kaostan kurtulmak en gerçek duygularınızı söylemenizi çok daha kolay hale getiriyor. Hissettiğinizi bile bilmediğiniz şeyler patlayabilir, ancak bu iyi bir şey olabilir!

13 Mart 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltınız yoğun. Duygusal yönleriniz ve kişiliğinizle ilgili değişimlere açıksınız. Maddi konuyla ilgili sorunlarınızı çözümlemek adına fazla çaba sarf ediyorsunuz. İlginç fikirleriniz var. Acele etmeyin.

13 Mart 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

13 Mart 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle ilişkilerinize daha gerçekçi olarak bakın. Kendinizi geri plana atıyorsanız bir Koç burcu olarak bu sizi mutsuz ediyor olabilir. Kendi hayatınız için yaptıklarınızla aileniz için yapmak istediklerinizi dengelemelisiniz.

13 Mart 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncesiz davranışlar sergilemeniz ilişkinize zarar veriyor. Sevgilinizin sorunları karşısında, sabırlı davranmaya çalışmalı ve atacağınız adımlara dikkat etmelisiniz. İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha temkinli olmanızda fayda var. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edeceksiniz. Aileden birinin sağlık sorunu bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir.

13 Mart 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 28" R
Ay
Balık
03° 21' 13"
Merkür
Koç
18° 11' 17"
Venüs
Boğa
04° 21' 45"
Mars
Koç
01° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 42"
Satürn
Balık
16° 48' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 43"
Lilith
Başak
23° 38' 26"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>