Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aşka zaman ayırman zor olabilir. Hayatında odaklanman gereken daha fazla şey olabilir ve aşk bugün ön plana çıkamayabilir. Eğer ilk adımı atmak istiyorsan başka bir gün tercih edebilirsin.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Eğer ortaklaşa yapılan birvarsa bu işte daha baskın olman olası. Fikirlerin daha fazla kabul görebilir, etrafındaki insanlarlakonularında daha iyi anlaşmaya başlayabilirsin.

Ağız ve diş sağlığına daha fazla özen gösterebilirsin. Daha sağlıklı diş ve diş etleri için kullandığın macunları değiştirebilir, yeni bir diş fırçası kullanarak kendine bir iyilik edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihnin çok çalışabilir, ileriye dönük hayaller ve yeni hedefler daha baskın olabilir. Ama bir noktada bunu durdurup güne odaklanman gerekecek. Hayallere dalıp günlük düzenini bozmamalısın.

17 Mart 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkaları yöntemlerinizi ne kadar çok sorgularsa, doğru olanı yapma olasılığınız o kadar artar. Hak ettiğiniz takdiri almıyor gibi düşünebilirsiniz. Aklınızı böyle düşüncelerle meşgul etmeyin. Önemli olan sonuçlardır ve istediğiniz sonucu alacaksınız.

17 Mart 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsin, onun için de bugün yeteneklerini gösterebilirsin. Bilinçaltın oldukça yoğunken risk alacağın konuşmalardan kaçınacaksın. Farklı fikirlere sahip olman etrafına farklı bir bakış açısıyla bakmanı sağlayacak. Evli bir Koç burcuysan, evliliğin ilehayatın arasında denge kurma konusunda zorlanabilirsin.

17 Mart 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe ait borçlarınız için bildirim alabilirsiniz.Yakın çevreniz veya arkadaşlık ilişkilerinizdeki bir takım haksızlıklara karşı konuşmak istiyorsunuz.Bazı konularda telafi fırsatları önünüze gelecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

17 Mart 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki işlerinizde ilerleme kaydetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Kendinizi göstermek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz.

17 Mart 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar konsantrasyon problemleri sizlerin baş sorunu. Dikkatinizi bir konuya odaklamak hususunda problemler yaşıyorsunuz.

17 Mart 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

17 Mart 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size neşe getiren ve başkalarını memnun eden şey şu anda aynı şey olmayabilir. Bugün, odağınızı kendinize çevirecek ancak ve sizi sürü zihniyetiyle uzlaşmaya zorlayacak. Fikirleriniz reddedilmeye devam ederse, bir grup projesi veya bir toplantı ederinden daha fazla sorun yaratabilir ancak akışa devam etmek gerekebilir.

17 Mart 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteliğinizde kişiliğinizi ortaya koyan davranış biçimlerini benimsemeniz yüzünden, sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz. Onun duyarlı yapısı karşısında bazı hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

17 Mart 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

17 Mart 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Elinizdeki işleri tamamlamak, dikkat gerektiren işlerinizi yapmak için uygun bir gün. Çalışma ve üretme isteğiniz yüksek olabilir, günü değerlendirin. Ancak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sindirim sisteminiz hassas olabilir.

17 Mart 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

17 Mart 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 57" R
Ay
Oğlak
21° 24' 16"
Merkür
Koç
16° 47' 22"
Venüs
Boğa
00° 38' 58"
Mars
Balık
29° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 27"
Satürn
Balık
16° 33' 01"
Uranüs
Boğa
22° 19' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 34"
Lilith
Başak
23° 18' 22"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>