Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kalabalığa Karışıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin gönlünü almak, ona jestler yapmak ilişkinize iyi gelebilir. Birbirinize verdiğiniz değeri gösterebilmek önem kazanabilir. Aşka ve mutluluğa odaklanmak için emek vermen gerekebilir.

Bugün gezegenler sizin ve partneriniz için eğlenceli zamanlar yaratabilir. Birlikte sosyal bir etkinliğe katılabilmeniz için işi erken bırakmak isteyebilirsiniz. Bir partiye ya da bir konsere gitmek için uygun bir ruh halinde olacaksınız. Her zamanki rutininizi bozan bir şey yapmak isteyeceksiniz. Yaratıcı düşünün ve özel bir şeyler yapmayı planlayın!

Bugün gereksiz meselelere fazla zaman harcamamak için bir öncelikler listesi hazırlayabilirsin. Ayrıca gereksiz masraflardan kaçınmak için de önceliklere odaklanmak iyi olabilir. Bugün biraz daha planlı ve programlı ilerleyebilirsin.

Beslenme konuları daha baskın olabilir. Daha sağlıklı beslenmek ve vücudunu aç bırakmamak önem kazanabilir. Bugün daha sağlıklı bir bünye için yediklerine daha fazla özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanların görmediği şeyleri daha net görebilirsin. Senin de dikkatinden daha önceden kaçan şeyler varsa bugün bunlara odaklanman olası. Bu durumuve maddi konulara yönlendirmen çok işine yarayabilir.

16 Mart 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizin için bir şeyler yolunda gitmiyorsa, doğanızın sabırsız tarafı sizi bundan tamamen vazgeçmeye ikna edebilir, ancak gezegenler bunun çok kötü bir hareket olacağı konusunda uyarıyor. Bir veya iki gün kendi haline bırakın. Daha sonra yenilenmiş olarak geri dönün.

16 Mart 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceli tavrınla etrafındakilerin dikkatini çekebileceğin bir gün. Kalabalıklara karışıp, yeni kişilerle tanışabilirsin. Kendine daha çok dikkat etmeye başlayacaksın. Eğer kronik rahatsızlığın varsa, sağlığını korumak adına daha çok önlem almak isteyebilirsin. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşın, seninle iletişime geçebilir.

16 Mart 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile sizleri yaralayan iletişimsel tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Kırıldığınızı ve kırgınlığınızı dile getirmeden bulunduğunuz ortamdan ayrılacaksınız. Artık kimseye bir şey anlatmak istemiyorsunuz. Çünkü en çokta sizi yakınlarınız yaraladı veya üzdü. Kendinize yeni bir yön tayin edin.

16 Mart 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız da artış olabilir. Bilginin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün işlerinizde rahatça ilerleme kaydedebilirsiniz.

16 Mart 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı abartarak kendinize acıma eğiliminde olabilirsiniz. Kusurlar, dersler alarak giderilmek için vardır. Emin olun ki bu bir süreçtir ve geçecektir.

16 Mart 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Süper güçleriniz olsaydı diye hayal etmeyi bırakırsanız rahatlayacaksınız. Siz Superman değilsiniz ve hiçbir zaman da olmadınız. Aslına bakarsanız, kimse değil. Öte yandan, geçmişte sonuna dek kullandığınız bazı yetileriniz var fakat şu an bir işe yaramadıklarına ikna olmuş durumdasınız. Bu konu hakkında bir kez daha düşünmenin vakti geldi.

16 Mart 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akışta olmak ve günün getirdiklerine göre şekillenmek şu anda kulağa harika gelebilir, ancak sorumluluklarınız beklenmedik bir şekilde sizi rahatsız edebilir. Siz her ne kadar görmezden gelmeye çalışırsanız çalışın, gerek çevreniz gerekse olayların kendisini size hala ilgilenmeniz gereken acil meseleler olduğunu hatırlatacaktır. Kollarınızı sıvayın ve işe başlayın, sonra eğlenceye dönebilirsiniz.

16 Mart 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürekli savunma psikolojisi içindesiniz. Devamlı haklı çıkmaya çalışmakla haklı olunmayacağını biliyorsunuz. İnatçı yapınız yüzünden, her konuda ısrarcısınız. Sağlığınızı ihmal etmekle iyi yapmıyorsunuz.

16 Mart 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

16 Mart 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Elinizdeki mevcut işleri tamamlamak, dikkat gerektiren işlerinizi yapmak için uygun bir gün. Yapılacaklar listenizi temizlemek size iyi hissettirebilir. Ancak fazla detaylara takılmamaya çalışın.

16 Mart 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mart 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 09" R
Ay
Balık
05° 14' 30"
Merkür
Koç
18° 15' 49"
Venüs
Boğa
04° 31' 30"
Mars
Koç
01° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 34"
Satürn
Balık
16° 49' 24"
Uranüs
Boğa
22° 30' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 09"
Lilith
Başak
23° 39' 18"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>