Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Standartların Yükseliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle güzel konularda konuşmak aranızda daha pozitif bir etki yaratabilir. Birlikte bir şeyler kutlamak sizi mutlu edecek. Sevdiğin kişiyle bir şeyler paylaşmak enerjini artırabilir.

Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor.

Eğer çok emek verdiğin ve bir sonuç beklediğin birvarsa bugün bu konuda daha başarılı olman olası. Güzel kazançlar elde edebilirsin bugün. Maddi açıdan keyfin çok daha yerine gelebilir.

Kendine öncelik vermen gerekecek. Özellikle de kilo kontrolü konusunda. Daha sağlıklı bir vücut için egzersiz ve beslenme konularına daha fazla özen göstermeye başlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ne kadar kibar ve yapıcı olursan günün o kadar iyi geçebilir. Çevrendeki insanlarla daha iyi bir boyutta anlaşabilmek senin için önem kazanacak. Bugün biraz daha hassas davranabilirsin.

15 Mart 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızı kontrol altında tutmanız son derece önemlidir. Gezegenler, bir rakibinizin duygularınızın sizi alt etmesini ve bu durumdan yararlanabilecekleri türden bir hata yapmanızı büyük bir iştahla beklediği konusunda uyarıyor. Bunun olmasına izin vermeyin.

15 Mart 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam standartlarını artırmak isteyeceğin bir gün. Emeklerinin karşılığını alamadığını düşünerek farklı alanlara yönelebilirsin. Gündemi yakından takip etmeni gerektirecek konular ile karşılaşabilirsin. Bu sayede atacağın adımları daha kolay belirleyeceksin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle problemlerinizi konu alacak bir konuşma yapmak seni rahatlatabilir.

15 Mart 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırlandırılmaya karşı istifa kozunu kullanacaksınız. Özgürleşme ihtiyacınız size her şeyi yapabilme gücünü veriyor. Kendini daha güçlü hissettiğiniz bu çıkış duygusu sizi bambaşka bir hikayeye taşıyabilir ve kendinizi hiç beklemediğiniz hikayeleri yaşarken bulabilirsiniz.Kariyerinizde yeni bir başlangıca çekiliyorsunuz.

15 Mart 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız işlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda çalışma hayatınızdaki koşullar yoğunluk kazanacaktır. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizde engeller keyfinizi kaçırabilir.

15 Mart 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çektiğiniz bu ilgiyi fırsata çevirmek ise de kıvrak zekanıza bağlı olacak. Bazı konularda dile getirmekten çekinseniz de pişmanlıklarınız var.

15 Mart 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğinizbaşına geçtiğinde ona kulak kesilin.

15 Mart 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir yaralayıcı deneyimden kurtulmayı ve son zamanlarda omzunuzda biriken tüm yükleri serbest bırakmayı hak ediyorsunuz. Bugün sizin için tekrar eden eski döngüleri sona erdiriyor ve gelecekteki çabalarınız için yol açmanıza yardımcı oluyor. Geleceğe getirmek istemediğiniz şeylerin bir listesini yazmak, sonra onları serbest bırakmak için bir tür ritüel yapmak iyi bir fikirdir.

15 Mart 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi anlamak çok zor. Bu özelliğinizden gizli bir zevk alıyorsunuz. Duygusal sorunlar yaşamamak adına aldığınız bu önlem bir hayli işe yarıyor; lüzumsuz insanları çevrenizden uzaklaştırmış oluyorsunuz.

15 Mart 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

15 Mart 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yapacağınız telefon görüşmeleri vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Akşam evinize bir şeyler öğrenmek ya da ortak entelektüel konularda sohbet etmek için genç konuklar gelebilir. Hazırlıkları tamamlamak için bir süre didinebilirsiniz çünkü her şeyin mümkün olduğunca kusursuz olmasını istiyorsunuz. Bir kadın arkadaşınız size beğenebileceğinizi düşündüğü bir kitap getirebilir.

15 Mart 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

15 Mart 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 00"
Ay
Kova
27° 07' 21"
Merkür
Koç
17° 56' 44"
Venüs
Boğa
03° 49' 25"
Mars
Koç
01° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 34"
Satürn
Balık
16° 46' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 15"
Lilith
Başak
23° 35' 31"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>