Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İkinci Şansı Tanımıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle telefonda görüşmek bile sana kendini iyi hissettirecek. Bugün daha keyifli bir iletişim için birbirinize zaman ayırabilirsiniz. Yüz yüze görüşemeseniz bile telefonlaşmalar sizi mutlu edebilir.

Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor.

Bazı işleri başka bir güne ertelemek bugün daha iyi olabilir. Hata yapmamak veya sadece başka bir gün daha dikkatlice odaklanabilmek için işleri ertelemek mantıklı gelecek sana.

Bugün dinlenmek iyi olabilir. Vücudunu ve zihnini dinlendirmeye ihtiyacın olabilir. Erkenden uyuyabilmek ve yeteri kadar uyku çektiğinden emin olmak seni daha iyi hissettirebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşık rüyalar görmen olası. Bu gece göreceğin rüyaların bilinç altını rahatsız eden bazı şeyleri sana gösterebileceğini unutmamalısın. Rüyaları bir kenara not etmek ve sonra daha dikkatlice onları gözden geçirmek iyi bir adım olabilir.

19 Mart 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş bu hafta sonu burcunuza giriyor ve birkaç gün, belki sadece birkaç saat içinde kendinize olan güveniniz yerine gelecek ve yaptığınız planlar nihayet yürürlüğe girecek. Sizin zamanınız geldi. Her an kıymetli...

19 Mart 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duygusunu bugün hayatının merkezine alıyorsun. Bunun için de iyi niyetini suiistimal eden kişilerle görüşmeme kararı alabilirsin. Hafta sonunda mesainin olması moralini bozabilir. Çevrendeki kişiler hakkındaki düşüncelerinde yanılmadığını kanıtlayacak olaylara tanıklık edebilirsin.

19 Mart 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekleri göremediğinizi fark ediyorsunuz. Gizli kalmış sırlar içinde hakikat sizleri yaralayabilir. Gerçeklerle yüzleşme cesaretinizin olmaması sizi arka plana itebilir ve kendinizi yıpratabilirsiniz. Kendinize yüklenmekten vazgeçin.Artık net olun ve geriye bakmayın.

19 Mart 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Terazi burcunda ilerlerken, karşılıklı işler, görüşmeler daha sabırlı olmayı gerektirebilir. Daha dengeli olmalısınız.

19 Mart 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda dengeyi kurmak için uygun bir gündesiniz. Yargı kapısıyla ilgisi olan Koç’lar işlerinizi düzenlemek hususunda başarınız ile herkesi kıskandıracaksınız.

19 Mart 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeye odaklanmak oldukça zor olabilir. Zihniniz dört bir yana dağılmış halde, ufak tefek işleri hallediyor, çocuklarınızla oyunlar oynuyor ve aile bireylerini ziyarete gidiyorsunuz. Bir şeyleri kolaylıkla gözden kaçırabilirsiniz bu yüzden satın almanız gereken şeylerin bir listesini yapın. İşlerinizi halletmek konusunda kendinize çok fazla yüklenmeyin. Sadece sakin olup insanlarla keyifli sohbetlere açık olmalısınız. Sosyalleşmenin tadını çıkarın!

19 Mart 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirler bugün birdenbire aklınıza gelmeye başlayabilir. Bilinçaltı aleminizdeki süregelen sorunlara parlak çözümler bulmanızda yardımcı olacak bazı ilhamlar edinebilirsiniz. Bugün sizden yeni olasılıklara açık olmanızı ve kendinize çizgilerin dışını renklendirme izni verdiğinizde neler olacağını görmenizi istiyor, bu yüzden devam edin ve hayallerinizin sizi götürdüğü yere gidin. Muhtemelen kârlı bir yere varacaksınız!

19 Mart 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ve kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve siz hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi istemeden kısıtlıyorsunuz.

19 Mart 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

19 Mart 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde beklenmedik gerilimli durumlar söz konusu olabilir. Bu süreç bitişleri de getirebilir. Değiştirmeniz gereken konuları gözden geçirmeniz ve partnerinizle diyalog halinde olmanız önemli.

19 Mart 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız, ilişkinizi değerlendirmek için kendinize zaman tanıyın. Beraberliğin gelişimi için de acele etmemelisiniz. Aldığınız işaretler, bu ilişkinin iyiye gitmeyeceğini gösteriyorsa sürdürmeye çalışmayın. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Maddi alandaki kararları tek başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor.

19 Mart 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 44" R
Ay
Başak
15° 30' 17"
Merkür
Koç
17° 17' 29"
Venüs
Koç
18° 11' 39"
Mars
Balık
21° 41' 47"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 20"
Satürn
Balık
15° 36' 18"
Uranüs
Boğa
21° 45' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 42"
Lilith
Başak
22° 11' 07"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>