Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İşlerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Karşı tarafı dinlemek önemli olabilir. Dik kafalılık yapmamanda fayda var. Biraz daha sakin ve uzlaşmacı olman, karşı tarafı anlaman aşkta önem kazanabilir.

Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu, bu günlerdeyaşamınızı meşgul edecek. Yetkilerinizi iyi biliyor ve sonuna kadar kullanıyorsunuz. İlişkilerde ise insani yaklaşımlarınız var.

İşleri biraz daha erkenden bitirmek seni memnun edebilir. Günü boş geçmemeli ve erkenden bir şeyleri halledebilmelisin. Kolları sıvayıp işlere odaklanman gerekecek bugün.

Esneme hareketleri kaslarını daha rahat hareket ettirmene vesile olabilir. Biraz hareket etmen gerekecek. Masa başında çok fazla zaman harcıyorsan ağrılara karşı önlem alman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni arkadaşlıklar kurmak için iyi bir gün olabilir bugün. Güzel bir iletişim kurma şansın olabilir. İnsanlarla daha doğru bir biçimde iletişim kurabilirsin. Kendini çok daha iyi ifade edebilirsin bugün.

18 Mart 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizin ya da çok yakınınızın sağlık sorunları çözüme kavuşacak. Paranızı herkesin işine yarayacak bir şekilde harcayabilirsiniz. Rakipleriniz sizi alt etmek için pusuda bekliyor olabilir. Keyifli bir yolculuğun planını yapabilirsiniz. İyimser ruh haliniz akşama kadar sizinle olacak.

18 Mart 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde yoğun bir gündesin. Çevrendeki kişilerle sürekli irtibat halinde kalman gerekebilir. Haftanın son mesai gününde, çalışmalarını tamamlamak isteyecek ve evegötürmeyeceksin. Bugün toprak burcunda Dolunay meydana gelecek. Yalnız bir Koç burcuysan, beklemediğin bir anda aşk kapını çalabilir.

18 Mart 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda iletişiminizde duygusal yakınlık arayacaksınız. Ruhunuza hitap eden konulara içsel olarak çekiliyorsunuz. Kendinizi iyi hissettiğiniz insanlarla birlikte olmak size ilaç gibi gelecektir. Evinizde zaman geçirin ve evin ihtiyaçlarına odaklanın. Aile içinde duyacağınız sözler size motivasyon kaynağı olabilir.

18 Mart 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki konulara netlik kazandırmak için adım atabilirsiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Haftanın programını bugünden yapmak işlerinizi hafifletebilir.

18 Mart 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günleride tamamlanmışlık hissini en derinden hissettiren burç grubu olarak gittiğiniz yere şifa dağıtmanın keyfine varabilirsiniz.

18 Mart 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

18 Mart 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok kişi sizi yardıma çağırıyor olabilir. Aslında işe koyulmaya hazırsınız ancak muhtemelen olmanız gereken yerde olduğunuzu düşünmüyorsunuz. Tartışma yaşadığınız birilerinden size ulaşmaya çalışan mesajlar varmış gibi hissedebilirsiniz. Söylenenleri bir kez düşünün ancak aklınıza yatmadıysa bunu defalarca yapmayın.

18 Mart 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel çatışmalardan uzak kalmalısınız. Sosyal olayların çevrenizde gelişmesi sayesinde, işinizle ilgili pozitif gelişmeler var. İşinize olan bağlılığınız, önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

18 Mart 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

18 Mart 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük yaşamınızı, rutinlerinizi düzenlemek, yeni kararlar alarak akışınızı daha pratik hale getirmek için destekleyici bir Dolunay sürecindesiniz. Gökyüzü fazlalıklardan arınmanıza yardımcı oluyor.

18 Mart 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

18 Mart 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 13' 00" R
Ay
Oğlak
22° 20' 40"
Merkür
Koç
16° 48' 52"
Venüs
Boğa
00° 44' 06"
Mars
Balık
29° 33' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 24"
Uranüs
Boğa
22° 20' 06"
Neptün
Balık
28° 54' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 48"
Lilith
Başak
23° 18' 50"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>