Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Titiz Davranıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşkta beklentilere dikkat etmen gerekecek. Farkına varmadan kendini büyük bir beklenti içine sokmuş olabilirsin. En kısa sürede gerçeklerle yüzleşmen ve ona göre beklentileri değiştirmen gerekebilir.

Gelişmelere iradi etkinizi ister istemez çektiniz. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmüyorsunuz, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar, kendiliğinden oluşmak üzere.

İş konularında kendi önceliklerine, kendi gerekliliklerine odaklanacaksın. Çevrendeki insanların kendi işlerini sana yıkmalarına izin vermemen ve kendi sorumluluklarına zaman ayırman daha iyi olabilir.

Hijyen konusunda daha fazla bir çaban olabilir. Bu duruma özen göstermen sana kendini ruhen ve bedenen daha iyi hissettirecek. Yaşam alanını temizlemek, kirli çamaşırları yıkamak gibi şeyler sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadeli emeklerin bugün güzel sonuçlar vermeye başlayabilir. Eğer bir süredir bir sonuç elde etmek istiyorsan bugün bir değişim görmeye başlayabilirsin. Güzel gelişmeler kapıda olacak!

22 Mart 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünkü yöneticiniz Mars ve ayaklanmalar gezegeni Uranüs arasındaki bağlantı, sizi hiç rahatsız etmemesi gereken küçük şeyler yüzünden üzülebileceğiniz anlamına geliyor. Yüzündeki o somurtkanlığı bir gülümsemeye çevir. Hala gülmeye değer çok şey var.

22 Mart 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Potansiyelini yanlış kullanmak ve zaman kaybetmek istemiyorsun. İş hayatından daha titiz davranmaya başlaman ile birlikte, çalışma arkadaşlarının dikkatini çekeceksin. Artan performansın onlar için de ilham kaynağı olabilir. İş çıkışında arkadaşlarınla bir araya gelmek için telefon trafiği içerisinde olacaksın.

22 Mart 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde duygusal baskı hissediyorsunuz. Kısıtlandığınızı düşünerek kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarmakta zorlanacaksınız. Yaşadığınız moral bozukluğu motivasyonunuzu düşürse bile hayalini kurduğunuz şeyi düşünerek gerekli olan motivasyonunuzu kendi iç dünyanızdan sağlayabilirsiniz. Kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin.

22 Mart 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı parasal konularla meşgul olabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gideceğiniz zamanlar var. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

22 Mart 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklealanında potansiyelinizi ve zekanızı ortaya koymanın vaktidir. Gelişime açık olursanız işinizde başarınız artacak. Değişiklikler gündeme...

22 Mart 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uçağa binmiyorsan da, yakın gelecekte bunu yapmayı düşünüyorsun. Yolculuk tutkunu ruhun başını dışarı uzattı ve sen egzotik yerlerdeki bilinmeyen diyarları keşfetmek istiyorsun. Uzaklarda olacağın bu zamanların tadını çıkar, ama geri gelmeyi unutma. Öyle görünüyor ki, bazen maceracı ruhun şevkli, ama daha gerçekte daha günü gününe yaşayan birisin.

22 Mart 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça iddialısınız ve bu durum önünüze daha net fırsatlar ortaya çıkmasını sağlıyor. Uyanmış, dışa dönük, aktif bir döneme giriyorsunuz. İleriye bakmaya ve “günü yakalamaya” teşvik ediliyorsunuz, artık büyük düşünmenin zamanı geldi. Başarı odaklısınız, ancak aynı zamanda deneyiminizden ve içsel bilgeliğinizden yararlanmak için de iyi bir zaman.

22 Mart 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınızı giderme arzusu içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

22 Mart 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

22 Mart 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal kaynaklar, borç ve ödemeler alanlarında gündemleriniz olabilir, günün enerjileri olumlu. Görüşmeler yapmak, karar almak, imza atmak için günü değerlendirebilirsiniz; ancak uzun vadeli sonuçları göz önünde bulundurun.

22 Mart 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı sevgilinize empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltabilir. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya çalışın. İş yaşamınızdaki memnuniyetsizlik gözünüzü günden güne korkutuyor. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu kişilerle iletişim içinde olmaya çalışın. Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz beklenmedik giderlerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

22 Mart 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 12" R
Ay
Yay
01° 31' 00"
Merkür
Koç
15° 59' 55"
Venüs
Koç
25° 56' 33"
Mars
Balık
26° 33' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 10"
Satürn
Balık
16° 12' 17"
Uranüs
Boğa
22° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 31"
Lilith
Başak
22° 52' 57"
True Node
Koç
15° 33' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>