Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önlem Alman Gerekebilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşka daha pozitif yaklaşacağın bir gün olabilir. Karşı tarafı daha iyi anlayacağın ve sen de kendini iyi ifade edeceğin bir gün olabilir. Kalbini karşı tarafa açmanın güzel bir etkisi olacak.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

İş için öğreneceğin yeni şeyler kendini kişisel olarak da geliştirmende faydalı olabilir. Maddi konularda yeni şeyler öğrenip bunları hayatına adapte etmenin etkisini göreceksin.

Bolca sıvı tüketmek için iyi bir gün olacak bugün. Bitki çayları içebilir, su tüketimini artırabilirsin. Daha fazla sıvı tüketmenin sendeki etkisi vücudundaki toksinlerle savaşmanda kendini gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iç sesine güvenmek ve aklından geçene bir şans vermek senin için iyi olabilir. Çünkü iç sesin seni daha da doğrulara götürebilir. Özellikle insanlarla iletişiminde iç sesine güvenmelisin.

25 Mart 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu kadar olumlu bir zihin çerçevesinde olmanız harika ama yeteneklerinizi abartmayın. Pozitifliğiniz ve üretkenliğinizin karşılığında beklenmeyen bir işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlar bu tavrınızı kibirle karıştırabilir.

25 Mart 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için epey hareketli geçecek. Öyle ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. İkili ilişkilerinde güven konusu karşına gelebilir. İlişkin varsa, partnerinle ilgili kafandaki soruları cevaplamaya çalışabilir ve aklındaki düşünceleri onunla paylaşmak isteyebilirsin. Son günlerde artan harcamaların için geç olmadan önlem alman gerekebilir.

25 Mart 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ya da kariyer hayatınızda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bir şeylerin artık sonuna geldiniz. İş hayatınızda size haksızlık eden insanları geride bırakın ve önünüze bakın. Aşırı öfkeli hissediyor olabilirsiniz. Çünkü artık yeni bir düzen kurmanız gerektiğini fark ettiniz. Aşk ile ilgili konulara çok fazla odaklanmayın. Burada şu an kendinizi savunmasız ve zayıf hissediyor olabilirsiniz. Bu yoluna girecek. Şu an eksiklikleri tamamlama ve huzur bulma zamanı diyebiliriz. Kendinize gerçekten ne kadar özgür ve huzurlu olduğunuz sorusunu sorun. Bugüne kadar onurlu ve şerefli bir şekilde elinizden geldikçe çalıştınız. Bundan sonrası olmuyorsa bu dolunay ile yol ayrımına gelmekten korkmayın. Demek oluyor ki sizin yolunuz başka ve hikayeniz bambaşka olacak. Sağlık sorunlarınızı çözüyorsunuz. Hayallerinize gitmekten asla vazgeçmeyin. Saplantı, takıntı haline getirdiğiniz bir partner ya davarsa bunu artık geride bırakın. İş planlarınızı çok iyi yapın. Pratik ve sade bir yön içinde olun. Kilo vermek ya da sağlıklı bir yaşam biçimine giriş yapmak için harika bir zamandasınız.

25 Mart 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflere ulaşmak için kendinizi daha çok öne atacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

25 Mart 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve eğitim alanında mantığınızı konuşturuyor iken, doğuştan gelen yeteceğiniz olan sezgilerinizi bastırmak yerine onlarla beraber ilerleyin.

25 Mart 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kapalı alanda yapmanız gereken çok fazlavarsa bugün kendinizi hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz. Bir ara dışarı çıkıp biraz hava almanız gerekecek. Dökülen yaprakları toplamak ya da küçük bir onarım gibi bir ev işini buna bahane edebilirsiniz veya kendinize meydan okuyup zorlu bir bisiklet turuna, doğa yürüyüşüne çıkabilirsiniz. Bugün aktif olmak ve dengenizi bulmanıza yardımı olacak bir şeyler yapmak size iyi gelecektir.

25 Mart 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani gelişen ve muhtemelen altın değerindeki fikirlerin zamanı olabilir. Duyduklarınız ya da öğrendikleriniz her türlü duyguyu harekete geçirebilir ya da önemli kavrayışlara sebep olabilir. Özellikle geçmişteki birinin davranışlarının asıl sebebini şimdi daha iyi anlıyor olabilirsiniz. Bugün, kararları aceleye getirmenin zamanı değil.

25 Mart 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızda yaşayacağınız farklı olaylar sizi şaşırtmasın. Maddi olanaklarınızı fazla zorlamadan isteklerinizi arzu ettiğiniz şekilde yönlendirirken, partnerinizin size sunacağı parasal desteklerden de faydalanacaksınız.

25 Mart 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

25 Mart 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftayı kapatırkengündeminiz yoğun olabilir. Yapmanız gereken birçok işle ilgilenirken yorulabilirsiniz, sorumluluklarınız artabilir. Mola vermeyi ve kendinize de zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

25 Mart 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. Mesleğinizde köklü bir değişiklik yaparak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmalısınız. Geçmişe bir çizgi çekin ve bu yola devam etmeyeceğinizi açık bir biçimde ifade edin. Böylece yeni gelişmelere zemin hazırlamış olacaksınız. Elinizden bir para çıkabilir. Canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

25 Mart 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 13" R
Ay
Yay
11° 45' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 07"
Venüs
Koç
26° 56' 07"
Mars
Balık
27° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 23"
Satürn
Balık
16° 16' 44"
Uranüs
Boğa
22° 09' 35"
Neptün
Balık
28° 48' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 17"
Lilith
Başak
22° 58' 18"
True Node
Koç
15° 30' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>