Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hafta Hareketli Başlıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşkta yenilikler gündeme gelebilir. Sana ilgisini belli etmek isteyen bir insan ile karşılaşabilirsin. Aşkta daha pozitif bir durumla karşılaşmak, kalbinin daha hızlı atmasına vesile olabilir. Yeni bir flörte başlayabilirsin.

Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz.

İş konularında bir şeyleri kendi yoluna bırakmanın daha iyi bir etkisini görebilirsin. Bazı şeyleri zorlamamak ve üstelememek daha iyi sonuçlanacak. Bunun yerine kendini geliştirebileceğin konulara odaklanabilirsin.

Gün içerisinde dinlenmeye zaman ayırman iyi olabilir. Kendini çok fazla yormaman önceliğin olabilir. Fiziksel olarak hızlı hareket etmek ve kendini yormak yerine daha sakin bir gün planlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahip olduğun şeylerin ederinin arttığını görmen olası bugün. Eğer bir mülk sahibi isen bu konuda daha dikkatli olman iyi olabilir o yüzden. Sahip olduklarının ederini ölçmek iyi bir hareket olabilir.

28 Mart 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bu sabah Venüs'ün hareketliliğini hissedeceğiniz bir gün başlangıcı olacak. Sosyal anlamda kendinizi zirvede göreceğiniz bir dönem kapıda! Bu enerji sevdiklerinizle zaman geçirmek için kullanmaya çalışın. Özellikhayatınızda ve kariyerinizde yaşayacağınız değişiklik önünüze çıkan fırsatları değerlendirmenizle birlikte yeniliklerin yaşamanıza girmenize neden olacak.

28 Mart 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya tempolu başlangıç yapıyorsun. Günün erken saatlerinden itibaren hareket halinde olacaksın. İlişkisi olan Koç burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki davranışları seni sinirlendirebilir. Ona uyarılarda bulunacaksın.

28 Mart 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görünürlüğünüz artıyor. Yeni projeleriniz ile hızlı hareket geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yaptığınız her şeyin başarılı sonuçlanması sizi onure edecek ve devam etmek için gerekli motivasyonu sağlayacaksınız.

28 Mart 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda olan bazı şeyleri değiştirme isteği içinde olabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi hayata geçirmek için heyecan duyacaksınız. Kendi bireyselliğinizi ifade etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Geleceğe dair beklentilerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün.

28 Mart 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve arkadaşlık ortamınızdaki bazı anı değişimler lehinize olacak. İş yerinizde hiç sevmediğiniz biri gidebilir dedikoducu arkadaşınızla aranız...

28 Mart 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarıyla iç içe olmak muhtemelen bugün her zamankinden daha çok hoşunuza gidecek. Karşılaştığınız kişilerin çoğu dostane ve samimi olacak gibi görünüyor ve onların arkadaşlığından çok keyif alabilirsiniz. Ancak, olumsuz tarafı, psişik güçlerinizin bugün aşırı derecede hassas olması, bu yüzden konuştuğunuz kişilerden birtakım rahatsız edici hisler almanız mümkün. Bütün o gülümsemelerin arkasında bir sürü kargaşa saklandığını fark edebilirsiniz.

28 Mart 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi vermek için mükemmel projeyi veya peşinde olduğunuz başka bir arayışı bulmanıza yardımcı olur. Kendinizi daha yönlendirilmiş hissedersiniz ve ilerlemenize yardımcı olacak, hayatınızda neleri ortadan kaldırmanız gerektiğine dair değerli bilgiler edinebilirsiniz. Fikirlerinizi ikna edici bir şekilde iletmek veya bir konuyu biraz daha derinlemesine araştırmak için iyi bir zaman.

28 Mart 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda istemediğiniz bir gerilime neden olmak istemiyorsanız, bazı olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramamalısınız. İçsel disiplininizin önemli olduğu bir gün içindesiniz. Kendinizi şımartmalısınız.

28 Mart 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

28 Mart 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken yoğun bir toplantı gündeminiz ya da sosyal hayatınızda hareket söz konusu olabilir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle ilişkilerinizi yeniden değerlendirmeniz mümkün.

28 Mart 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol doğrudur. Hareket anı bugündür! Yeni başladığınız işte size bol keseden sözler, vaatler var, ama ortada gerçekleşen hiçbir isteğiniz yok! Arzu ve heveslerinize en iyi ve en kesin şekilde ancak kendi imkanlarınızla kavuşabilirsiniz. Karşılığını alamayacağınız bir işi yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir. Spor yapmamak size kilo aldırıyor.

28 Mart 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 08' 42" R
Ay
Akrep
02° 21' 55" R
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
23° 02' 27"
Mars
Balık
24° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 31"
Satürn
Balık
15° 59' 04"
Uranüs
Boğa
21° 58' 55"
Neptün
Balık
28° 42' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 23"
Lilith
Başak
22° 37' 17"
True Node
Koç
15° 38' 30"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>