Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pratiksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin biri varsa eğer, bugün onunla iletişim kurma konusunda daha iyi gelişmeler yaşanabilir. Eğer iletişiminizin azaldığı biri varsa bugün onunla daha iyi anlaşabilirsin. Aşkta iletişim baskın olacak.

İş yaşamınızda yeni bir süreci adımlıyorsunuz. Birçok yeniliği bir arada barındıran bu süreç, sizi çok kazançlı çıkartabilir. Önümüzdeki günlerde cesaret ve doğru kararlar gerekiyor.

Bugün parasal konularda paylaşımcı olacaksın. Çevrende maddi konularda sıkıntı yaşayanlara karşı daha destek verici olabilirsin. Parasal anlamda adalet ve eşitlik daha fazla gündeminde olabilir.

Bugün virüsten korunmak için dezenfektasyona ve maske kullanımına daha fazla özen gösterebilirsin. Daha sağlıklı bir gün için bu konulara öncelik vermen gerekecek. Kendini korumaya alman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer hayatında biri yoksa bugün bu konuda değişik gelişmeler yaşanabilir. Kendini aşka biraz daha açabilirsin. Bu durum seni bile şaşırtabilir. Aşkta değişimler ve yeni gelişmeler seni mutlu edebilir bugün.

27 Mart 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bu sabah Merkür burcunuzdaki hareketine devam ediyor. Merkür'ün hareketi sayesinde iletişim becerilerinizdeki başarı sizleri de şaşırtacak. Özelliklearkadaşlarınızla kuracağınız iletişim sayesinde kariyerinizde hiç beklemediğiniz bir sıçrama yakalayabilirsiniz. İş ve kariyer kapısında önümüzdeki haftalarda önünüze değerlenmeniz gereken fırsatlar çıkacak, kendinizi yeniliklere hazırlayın.

27 Mart 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik cihazlarla imtihanların olabilir. Çünkü iletişim gezegeni burcunda konumlanmaya başlıyor. Öğleden sonra katılacağın davet yeni arkadaşlıkları ve yeni fırsatları karşına getirebilir. Pratikliğin ile öne çıkarken, işlerini kolayca halledeceksin.

27 Mart 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yıkan kişilere karşı çok sert tepkileriniz olacaktır. Güven alanınızı sarsan olaylar da bir daha eski samimiyeti tanımayacaksınız. Size yapılanlara karşı çizdiğiniz tavır kendinize verdiğiniz değerle eşdeğer olacaktır. Doğru tavır takınmaktan çekinmeyin.

27 Mart 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal açıdan daha pozitif bir gün olabilir. Arkadaşlarla bir araya gelmek ve gelecek yönünde düşünmek yararlı olabilir.

27 Mart 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilerin hassasiyet sahibi olmadığını görmek üzebilir. Başkalarının yaptıklarını düşünmek yerine verimli kullanmak sizi mutlu edecektir...

27 Mart 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer birinin gelip tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal ihtiyaçlarınızı tatmin etmesini bekliyorsanız, daha çok bekleyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızdan siz sorumlusunuz. Değilseniz, sonsuza dek bağımlı yaşarsınız. Bu bir #burç adı# burcu için duyulmuş şey değil! Hele size göre hiç değil!

27 Mart 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi biraz dağınık ama aynı zamanda sorumlu ve her zamankinden daha hırslı veya hedef odaklı bir şekilde bulabilir. Bütün gün, kurallara, performansa ve başarıya daha fazla odaklanırsınız. Bazı ufak tartışmalar veya yanlış anlamalara yol açan bazı dikkat dağıtıcı şeyler yaşanabilir. Rutinlerle ilgili sabırsızlık olabilir ve kendinizi zihinsel olarak yenilemenin yollarını aramak mantıklıdır.

27 Mart 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırımcı yönünüz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Dikkatli olun.

27 Mart 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

27 Mart 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününü arkadaşlarınızla, sosyal ortamlarda geçirebilirsiniz. Merkür bugün sizin burcunuza geçiş yapıyor. Hedefleriniz, planlarınız ve projelerinizle ilgili daha fazla fikir üreteceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

27 Mart 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize güler yüzlü yaklaşmanız güzel sonuçları beraberinde getirecek. Biraz daha sevgi dolu ve anlayışlı davranın. İşinizle ilgili bir rekabet halindesiniz. İki cambaz bir ipte oynar gibisiniz, ayağınızı sıkı basın ve güven kaybetmeyin. Rakibinize verilmeyen imkanlar size verilecek, iyi kullanmasını bilin. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırmalısınız. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

27 Mart 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 31" R
Ay
Yay
00° 17' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 38"
Venüs
Koç
25° 49' 22"
Mars
Balık
26° 28' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 49"
Satürn
Balık
16° 11' 45"
Uranüs
Boğa
22° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 11"
Lilith
Başak
22° 52' 18"
True Node
Koç
15° 33' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>