Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tedbirlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2022, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Yeni bir aşk için kendini hazır hissetmemekten korkmamalısın. Bu sıralar toparlanıp kendini dinlemek daha iyi olacak. Geçmiş tecrübelerden ders çıkarmak sana çokça yarar sağlayacak.

Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir

Yeni adımlar atmak konusunda daha cesur davranman gerekecek. Düşüncelerini hayata geçirmek için bir şekilde başlamak sana çok fayda sağlayacak. İşlerin istediğin gibi gitmesi için girişken olmakta yarar var.

Düşüncelerinin yanındaki insanlar tarafından etkilenmemesi için daha özenli davranabilirsin. Kendine yoğunlaşıp ihtiyaçlarını öncelikli tutmak, kendini daha iyi ve güçlü hissetmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığını test edeceğin fırsatlar önüne çıkacak. Karşılaşacağın bu durumlara özgü çözümler üretme fırsatı sana iyi gelebilir. Kendini geliştirmek için bu durumdan yararlanmaktan çekinmemelisin.

29 Mart 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen biraz pervasız olabilirsiniz ve bugün aldığınız risk ya büyük bir şekilde karşılığını verecek ya da cuma günü ay yeni burcunuzdayken sizi büyük bir kara deliğe sokacak. Yine de hepsi çok eğlenceli ve bu hayatın gerekli bir parçası. Hazırlıklı olun.

29 Mart 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yalnızca kendinle ilgilenmek isteyeceksin. Hayatında ve kendinde yapmak istediğin değişiklikler için alışverişe çıkabilir, radikal değişimlere başvurabilirsin. Son günlerde çevrende çok sık duymaya başladığın sağlık konularında kendi önlemlerini alacaksın.

29 Mart 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizin duygularınızla farklı bir bağlantı kurduğunu hissediyorsunuz. Üst bilinç ile sohbet ederken gerçeklik ile karşılaşacaksınız. Fark ettikleriniz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyebilir ve süreci sağlıklı değerlendirmek için kendinize zaman vermek isteyebilirsiniz.

29 Mart 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular, gizli kalan durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Harekete geçmek istediğiniz konularda kontrol kaybı yaşayabileceğiniz zamanlar var. Sakin olmalısınız. Çalışma hayatında dalgınlıktan ötürü hata yapma riskiniz olabilir, dikkatli olmaya özen gösterin.

29 Mart 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı olumlu bakış açıları elde etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Radikal karar almak için özellikle dikkat etmeniz gereken...

29 Mart 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

29 Mart 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınız istemediğiniz kadar baskın olabilir hata onlar tarafından engellenmiş hissedebilirsiniz. Konuşma ve paylaşma isteğiniz anlaşılır olsa da bunun için yanlış kişiyi seçmek sizin için daha zorlayıcı bir deneyim olabilir. Olumsuz bakış açısına sahip ve iyi niyetinden emin olmadığınız kişilerden bugün özellikle uzak durun çünkü çok çabuk etkilenebilen bir ruh halinde olabilirsiniz.

29 Mart 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün içindesiniz. Dostluğu seven birisiniz; duygusal kırgınlıklarınızı unutarak, sevdiklerinizin her şeyine koşan bir yapınız var.

29 Mart 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

29 Mart 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz yalnız kalma ihtiyacı duymanız mümkün. Çalışıyorsanız odaklanma güçlüğü çekebilirsiniz. Sakin ilerleyin, kendinize zaman ayırın. Sezgilerinizi güçlü olarak hissedeceksiniz.

29 Mart 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uyumluluk şu anda sizin içinde olduğunuz ilişkinin anahtarı. Amaçlarınızı tartışıp onların üzerinde anlaşın ve ne yapacağınızı planlayın. Yakın çevrenizden biriyle ilgili olaylar gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olun. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti!

29 Mart 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 29"
Ay
Akrep
27° 54' 34"
Merkür
Koç
26° 34' 17"
Venüs
Balık
21° 57' 26"
Mars
Balık
05° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 16"
Satürn
Balık
13° 20' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 30"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 36"
Lilith
Başak
19° 49' 41"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>