Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kalbin Hızlı Çarpıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşka odaklanman zorlaşabilir bugün. Hayatında kimse yoksa eğer keyfine bakacağın ve kendini düşüneceğin bir gün olabilir. Ama bir birliktelik içerisindeysen karşı tarafa zaman ayıramayaşının sıkıntı yaratmaması önemli olabilir.

Enerjiniz sınır tanımıyor, işinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. İşlerin çokluğundan yakınmıyorsunuz. Soğuklar iyice gelmeden yapacağınız kısa bir izin size iyi gelecektir.

Bugün maddi konularda kendini zorlamaman ve kendinden büyük beklentilere girmemen daha iyi olabilir. Elindekilere şükretmek ve maddi sıkıntıların geçici olduğunu düşünmek sende daha iyi bir etki yaratabilir.

Hafif egzersizler ve özellikle de esneme hareketleri sana kendini biraz daha iyi hissettirebilir. Kaygılarla, stresle oturduğun yerde kasılıp kalmamalısın. Biraz daha rahat bir enerji için hareket etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok hızlı geçebilir. Üstelik halletmen gereken çokça şey varken! Bir şeyleri yetiştirmeye çalışmak seni çok yorabilir. Gün içerisinde arada soluklanmayı unutmaman gerekecek.

30 Mart 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınıza ve aile üyelerine ne yaptığınızı ve neden yaptığınızı açıklamaya çalışmakla zaman kaybetmeyin, sadece devam edin ve sonuçların sizin için konuşacağına güvenin. Başkalarının ne düşündüğünü önemseyen biri olmadın, o halde neden şimdi başlayasın?

30 Mart 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ve düşüncelerin arasındaki çizgi kaybolabilir. Yanlış anlaşılmalar, kafa karıştırıcı konuşmalar gün içerisinde sıkça karşına gelebilir. Yalnız bir Koç burcuysan, eski sevgilinden gelen mesajlar, kalbinin hızla çarpmasına yol açabilir.

30 Mart 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkışıklığınız günlük seyahat etme arzunuzu tetikliyor. Günü kendinize ayırıyorsunuz. Uzun zamandır gitmek istediğiniz yerler için planlar yapabilir ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Bu ufak kaçamak ruhunuza iyi gelecektir.

30 Mart 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

30 Mart 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaş çevreniz genişleyebilir. Çıkarcı kişilerle samimi kişileri ayırt etmeniz çok önemli. Bu noktada da hisleriniz en yakın dostunuz...

30 Mart 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz birisi hakkındaki bazı rüyalar, bu kişinin şu anda ne yaptığını merak etmenize ve onunla yeniden iletişim kurma isteğinizi uyandırabilir. Eğer yapabilirseniz, onu arayın. Bu durum sizi çok şaşırtmış olmalı! Artan psişik duyarlılık, aile üyelerinin düşüncelerini ve duygularını daha iyi anlamanıza neden olabilir. Her türlü iletişim bugün oldukça yolunda gidecek, o yüzden dışarı çıkın ve kalabalığa karışın!

30 Mart 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli bir sorumluluğun üstesinden gelmek için güçleri toplamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Gün sizin için uzlaşmaları, müzakereleri destekler ve sosyal bağlarınıza daha fazla amaç getirir. Bu durumun getirdiği gelişmeler veya duygular ne olursa olsun, neyin gerçekten gerçekleştirilebileceğine dair daha güçlü bir fikir edineceksiniz.

30 Mart 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmak istediğiniz çok şey var. Yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak, enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalısınız. Acele etmezseniz büyük keyif alacaksınız.

30 Mart 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

30 Mart 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha önce fark etmediğiniz bazı konularda farkındalıklar yaşayabileceğiniz bir gün. Yalnız kalıp kendi içinize dönerseniz ilham kanallarınız açık olabilir. Daha akışta ve sezgisel hissedebilirsiniz.

30 Mart 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız mümkün. Bu belki de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına geliyor! Bugünlerde işinizle ilgili çok tetikte olmalısınız. Ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

30 Mart 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 22"
Ay
Akrep
25° 34' 48"
Merkür
Koç
26° 29' 39"
Venüs
Balık
21° 43' 31"
Mars
Balık
05° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 53"
Satürn
Balık
13° 18' 45"
Uranüs
Boğa
20° 39' 58"
Neptün
Balık
27° 48' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 56"
Lilith
Başak
19° 48' 26"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>