Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Olan Güvenin Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşka odaklanman zorlaşabilir. Karşındaki insanın ne düşündüğünü anlamakta zorlanabilirsin. Bir şeyleri bugünden çözmeye kalkmamalı ve birbirinize zaman tanımalısınız. Biraz geri çekilip gözlem yapabilirsin.

Bugün meslek yaşantınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle anlaşma konusunda güçlük çekebileceğiniz bir gün denilebilir. Uzak mesafeli bağlantılarınızdan beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Ticari ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz.

Günün ana teması kendini zorlamamak olmalı. Maddi konularda dakonularında da kendini zora sokmamalısın. Molalar vermek veya önemli kararları ertelemek daha iyi olabilir.

Açık havada zaman geçirmeye ihtiyacın olabilir. Zihnini boşaltmak ve biraz hareket edebilmek için rahat nefes alacağın bir yere gidebilirsin. Sevdiğin bir park veya varsa bir su kenarında yürüyüş yapmak sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini işle boğmaman iyi olabilir. Bazı şeyleri bitirmek için bugüne söz vermemen de iyi olacak. Gün içerisinde farklı şeylere odaklanabileceğin bir imkan yaratmalısın kendine.

1 Nisan 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzda bugünün yeni ayı, sizin için her şeyin mümkün olduğu anlamına geliyor, bu yüzden dikkatli olun ve yeni bir yöne doğru saldıranları görmezden gelin. Sahip olduğunuz yaşam standardını yaratmak için hem kafanızı hem de kalbinizi kullanmanıza izin verir. Hayallerinizi gerçekleşmesine bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

1 Nisan 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin artmış bir halde yeni bir aya başlıyorsun. Çünkü burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte Nisan ayına merhaba diyorsun. Aklına takılan her ne varsa masaya yatıracak ve sonuç alacaksın. Tesadüf eseri karşılaşacağın bir arkadaşın, sana geçmiş anıları tekrar yaşatabilir.

1 Nisan 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden tekrar geri dönüş alabilirsiniz. Sizinle irtibat kurmak isterken ikinci bir şans için sizleri baskı altında tutabilir. Kafanız şu an karışık ve baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Kendi kendinizi manipüle etmeyin. Çevrenizdeki insanların manipülatif davranışları ile karşılaşabilirsiniz.

1 Nisan 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

1 Nisan 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkla ilgili problemlerinizi öne çıkartarak iyi şeyleri görmezden gelebiliyorsunuz. Zamanın keyfini sürmek ve bereket sürecini değerlendirmek elinizde...

1 Nisan 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün esnek bir tutum takınmanız gerekebilir. Tatil planlarınızda bazı ani değişiklikler olabilir. Bir aile üyesi bir ziyareti iptal edebilir. Ya da özel bir aile yemeği hazırlarken birtakım zorluklar yaşayabilirsiniz. Yalnızca bu değişikliklere ve aksaklıklara karşı sabırlı olmaya çalışın. Bu olayları büyük bir melodrama dönüştürmediğiniz sürece bütün bunlara rağmen her şey yine de eğlenceli olabilir. Bu yüzden, hepsinden önemlisi, mizah anlayışınızı elden bırakmayın!

1 Nisan 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüz bugün hayattan daha büyük hatta size bazı beklenmedik içgörüler sağlayabilir. Gün, düşüncelerinizi hizaya sokuyor, sezginizi alıp ince bir noktaya getiriyor. Bunu ister yaratıcı bir projeye kanalize edin, ister eski yükleri salıvermeye yönlendirin, kendi gündeminizi zorlamak yerine, hayatın sizi yönetmesine izin verme konusunda güçlü bir his var.

1 Nisan 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Başarı sizinle.

1 Nisan 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

1 Nisan 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin burcunuzda Yeniay gerçekleşecek. Yeni kararlar alabilir, hatta hayatınızı sıfırlayabilirsiniz. Hedeflerinize doğru harekete geçmek konusunda motivasyonunuz yüksek. Daha fazla risk alabilirsiniz.

1 Nisan 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz gergin olabilirsiniz ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmek zor olabilir. Başladığınız işleri sürdürmek için çok yüksek bir çaba gösterebilirsiniz. Çok farklı ve alışılmışın dışında istekler duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Fakat, karar vermek için henüz erken. Elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alışveriş için iyi bir fırsat olacak. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

1 Nisan 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 08" R
Ay
Başak
20° 25' 08"
Merkür
Koç
17° 06' 28"
Venüs
Koç
18° 42' 29"
Mars
Balık
22° 01' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 03"
Satürn
Balık
15° 38' 45"
Uranüs
Boğa
21° 47' 14"
Neptün
Balık
28° 35' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 09"
Lilith
Başak
22° 13' 54"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>