Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eski Formuna Dönme Vakti Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Hislerini ifade etmekte sıkıntı çekiyorsan eğer bugün kendini biraz geri çekebilir ve kendi hislerine odaklanabilirsin. Karşı tarafla nasıl iletişimler kurduğunu gözden geçirerek bir durum incelemesi yapabilirsin.

Bugünbaşındayken öfkeli bir telefon alabilirsiniz. Arayanın neden bahsettiği hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir. Onu neyin rahatsız ettiğini tam olarak anlamaya çalışın, sonra yardım edebilecek doğru kişiye iletin. Daha sonra işe bir mola verin. Yürüyüşe çıkın, kafanızı boşaltın ve bir bardak sıcak çikolata alın. Bazen bu tip şeyler bizi düşündüğümüzden daha fazla etkiler.

Ekip çalışmaları veya ortaklaşa alınan bir sorumluluk çok daha iyi sonuçlanabilir. Sen böyle konulara dahil olmasan bile dahil olanları destekleyebilir ve hafta içindeilişkileri konusunda daha pozitif gelişmeleri kendine çekebilirsin.

Bugün sağlığına özen gösterebilmek için kişisel bakıma ve hijyene özen gösterebilirsin. Yapacağın bakım kürleri, alacağın sıcak bir duş, cildini bol bol nemlendirme ve genel olarak hijyene özen gösterme sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal alemlerine dalabilirsin bugün. Zihnini günlük işlere vermek yerine aklından geçenlere daha fazla zaman ayırabilirsin. Bunun için kendince, sakin bir gün geçirmek iyi olabilir.

3 Nisan 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Ay burcunuzdaki hareketine devam ederken olayların merkezinde kendinizi görmeye hazır olun. Ay'ın bu hareketi sırasında hiç beklemediğiniz haberler alabilir ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek için sosyal ve kariyer alanlarınızı dengelemeye özen gösterin.

3 Nisan 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününü sevdiklerin ile geçirmek isteyeceksin. Hazırlayacağın sürpriz kahvaltı ile onları mutlu etmeyi başarabilirsin. Kış aylarında aldığın fazla kilolardan kurtulmak için spora başlayacaksın.

3 Nisan 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak istediğiniz bir gün olabilir. Yeni bir imaj yaratmak, bakım için özel zaman yaratmak, spor yapmak gibi aktiviteler kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olabilir. Değişim duygusu hem size hem ruhunuza oldukça iyi gelecektir. Kendinize yatırım yapın.

3 Nisan 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalar ve birikimleriniz söz konusu olduğunda daha esnek davranmak gerekebilir. Bazı planlarda ani değişikliklere gitmek mümkün.

3 Nisan 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partneri olanlar zamanlarını partnerleri ile geçirmek isteyebilirler, bu da onları realiteden kopararak işlerini engelleyebilir.

3 Nisan 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

3 Nisan 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı olmanın ve hızlı düşünmenin gücüne yabancı değilsiniz ve bugün doğuştan gelen cesaretinizi kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Enerjik olarak kendi başınıza çalışabilir veya bir takımı herkes için en iyi şekilde yönetmeyi başarabilirsiniz. Adım atma sıranız geldiğinde taklit etmeye çalışmayın, unutmayın ki bugün burada olma sebebiniz siz olmanız!

3 Nisan 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınızı karşılama ihtiyacı içindesiniz. Ortak çalışma içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

3 Nisan 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

3 Nisan 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para konuları gündeminize gelirken, bir bütçe planı yapmak ve mali kararlarınıza odaklanmak için uygun bir gündesiniz. Günü bu alanda yeni fikirler geliştirmek ve planlar yapmak için değerlendirebilirsiniz.

3 Nisan 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz. Amirlerinizin sizden beklediği yeniliği, değişikliği yapmalısınız, hiçbir şey kaybetmeyecek, gönül kazanacaksınız. Birlik ve beraberlik, güvenli yaklaşım başarılı sonuçlar verecek. Bir gayrimenkul satış işinden beklediğiniz para bugün elinize geçiyor ve harcamalarınızda oldukça rahatlayacaksınız. Diş bakımına dikkat.

3 Nisan 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 55" R
Ay
Yay
03° 37' 23"
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
26° 08' 53"
Mars
Balık
26° 41' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 29"
Satürn
Balık
16° 13' 13"
Uranüs
Boğa
22° 07' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 05"
Lilith
Başak
22° 54' 03"
True Node
Koç
15° 32' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>