Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorguluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiye karşı empati yapabilirsin bugün. Onun hislerini ve düşüncelerini daha iyi anlayabilir, kendini onun yerine koyabilirsin. Bu durum ilişkide daha fazla uyum getirebilir.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Maddi açıdan içini sıkmayacağın, rahat bir gün olabilir. Beklentilerden uzak ve sahip olduklarına bolca şükrederek bir gün geçirmek sana daha iyi bir maddi enerji getirebilir.

Açık havada biraz yürümek sana iyi gelecek. Güzel bir müzik dinleyebilir, rahat bir yürüyüş yaparak nefes egzersizlerine odaklanabilirsin. Bunların etkisi daha iyi olabilir sende.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklına koyduğunu gerçekleştirebileceksin. Bu enerjiyi boş geçmemen çok önemli olabilir. Odaklanacağın konuları dikkatlice seçmek ve gününü sağlam bir biçimde şekillendirmek çok verimli sonuçlar almanı sağlayabilir.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda kendinize olan güveniniz o kadar yüksek ki, nihai hedefinize yaklaşmak için her şeyi riske atacaksınız. Yine de umursamaz olmayın. Hiçbir şekilde yenilmez değilsiniz ve zaten kendinizden çok fazla şey beklediğinizin işaretleri var.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim bugün senin için çok önemli. Bir süredir görüşmediğin arkadaşınla vakit geçirmek için gün boyunca telefon elinden düşmeyecek. Samimiyetini sorguladığın kişileri hayatından çıkarmak için ilk adımı sosyal medya üzerinden atacaksın.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizde yer alan kadınlardan eleştiriler alabilirsiniz. İletişim diliniz üzerinden sizleri kırmak isteyeceklerdir. Onların manipülasyonlarına gelmemeli ve onları söyledikleri ile kendinize yüklenmemelisiniz. Kendinizi bildiğiniz sürece sizi manipüle etmeleri öyle kolay olmayacaktır. Kendinizi tanıyın.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Oğlak’ta iken, kendinizi daha fazla sorumlu ve yüklü hissedebilirsiniz. Hafta sonu olsa da uğraştıran durumlar olabilir.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediklerinizi başaracak gücünüz var. Bazı konularda sonuçların olumsuz olduğunu gördüğünüzde yeniden değerlendirme yapmanız yerinde olacaktır.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

2 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha taze, yeni fikirlere daha açık hissedebilirsiniz. Bazı içsel konularda aydınlanma yaşayabilir ve sizi özellikle kariyerinizde başarılı kılabilecek zihinsel süreçler başlatabilirsiniz. Önünüze çıkabilecek fikirlere dikkat edin, muhtemelen bunların aklınıza gelmesi için çok iyi bir sebep vardır, bu yüzden bu fırsatı kaçırmayın!

2 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi planlamalı, önemsediğiniz konulara odaklanmalısınız. Ay, burcunuzda ilerliyor. Çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızla ilgili aldığınız kararları uygulamak konusunda istekli olabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek. Yöneticiniz Mars sizi destekliyor, ancak fevri davranışlardan uzak durun.

2 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişkinin günlük iniş çıkışlarını sıkıca izleyip, dengenizi korumaya çalışın. İlişkinizin tatlı yönünün tadını çıkarıyorken ilişkinizin pürüzlü yönlerini inceleyin. Bugünyoğunluğunuzun arttığını ve telefonlara yetişemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu yoğunluk sizi yoruyor olsa da yaratıcı fikirleriniz ve kendinden emin tavrınızla bütün işleri başarıyla tamamlayabileceksiniz. Beklediğiniz para, istediğiniz zamanda olmasa bile, kısa sürede geliyor. Kahve tüketimini azaltın.

2 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 29" R
Ay
Akrep
17° 01' 16" R
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
24° 30' 47"
Mars
Balık
25° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 04"
Satürn
Balık
16° 05' 49"
Uranüs
Boğa
22° 02' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 31"
Lilith
Başak
22° 45' 14"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>