Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Temkinli Hareket Edeceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye öncelik vermek aranızda daha iyi bir etki bırakabilir. Aşka öncelik vermek demek büyük jestlerden de geçmez üstelik. Sakin ve huzurlu bir ortamda görüşebilmeniz size yetip artacak bugün.

Başınızın zonkladığını fark edebilirsiniz - fiziksel veya zihinsel olarak veya her iki şekilde de. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olmayabilir. Odağınızın çoğu, rasyonel olarak önemli olan düşünme beceriniz üzerinde olabilir. Ne yazık ki, düşüncelerinizi işleme koyma yeteneğinizi engelleyen büyük bir engel var. Dış meselelerle uğraşmadan önce bu iç engeli aşın.

Bugün işleri yoluna koyabileceksin. Eksik gedik bir şey kalmayacak. Ama yeni şeylere başlamak için bir başka günü beklemen gerekebilir. Gün içerisinde kendine fazlayükü ile abanmaman gerekecek.

Bugün kendini çok yormamalısın. Var olanyükünün üstüne başka şeyler koyup kendini zorlamaman gerekecek. Gün içerisinde dinlenebilmek önceliğin olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla sürekli bir iletişim halinde olabilirsin bugün. Çevrendeki insanlarla nasıl anlaşacağın bazı şeyleri tetikleyebilir. İletişim kanallarını açık tutup yapıcı konuşmalar yapmak sana pozitif bir etki bırakabilir.

8 Nisan 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yapacağın anlaşmalardaki bazı maddeler beklentilerinle uyuşmayabilir. Daha temkinli hareket etmek, avantajına olacaktır. Evin eksikleri için oluşturduğun listeyi evde unutman alışveriş yaparken, ihtiyacın dışındaki ürünleri almana sebep olabilir.

8 Nisan 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden tekrar geri dönüş alabilirsiniz. Sizinle irtibat kurmak isterken ikinci bir şans için sizleri baskı altında tutabilir. Kafanız şu an karışık ve baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Kendi kendinizi manipüle etmeyin. Çevrenizdeki insanların manipülatif davranışları ile karşılaşabilirsiniz.

8 Nisan 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konuların hassasiyet oluşturacağı bir gündesiniz. Gün içinde babanızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda çaba sarf etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde sanatsal aktivitelerde bulunmak için planlar yapabilirsiniz.

8 Nisan 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer yapmaya başlamadan önce alanıza tamamen hakim olma isteği ön plana çıkabilir. Duygusal açıdan sevilmek istediğiniz bir gündesiniz.

8 Nisan 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yararlı olma konusunda içgüdülerin bugün tavan yapabilir. Olağanüstü! Çevrenize bakmak için sadece bir dakikanı ayıracak olursan, bataklığa batmış ya da sinirli birini bulacaksın ve yardım eli teklifiniz çok takdir edilecek. Bu, "kendiniz hakkında iyi hisset" türünden bir gün ve yardım etmenin ödülünün bu işin kendisinden kaynaklandığını fark edeceksin. Oraya git ve yardım et. Bunu takdir edecekler.

8 Nisan 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça işler bir plan yaparak her şeyi kontrol edebileceğinizi düşünebilirsiniz ancak durum pek de öyle olmayacaktır. Zihniniz işe hazır ve çalışır durumda da olsa çevresel faktörler odağınızı etkileyebilir. Sevdiğiniz ve yardıma ihtiyacı olan birilerini geri çevirmek istemeseniz de sonrasında kendi planlarınızda geri kalmak onları suçlamanıza sebep olacaksa bu pekiyi sonuçlanmayacaktır.

8 Nisan 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranış şekillerinden anlamlar çıkarmanız mümkün.

8 Nisan 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

8 Nisan 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Mars ile Merkür arasında pozitif etkileşim var. Evinizle ilgili daha önce planlanmış tadilat gibi işleriniz varsa başlamak için ideal bir gün. Çalışıyorsanız evden çalışmak isteyebilirsiniz.

8 Nisan 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bazı ilkeleriniz size güçlük çıkartıyor. Siz bunları ara sıra sergilediğiniz sonradan kazanılmış alışkanlıklar gibi yaşasanız da, bunlar yapınızda var! Çalışma hayatında elinizdekiyle yetinmeyip daha da yükselmek istiyorsunuz. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Karşınıza her an bir fırsat çıkabilir. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

8 Nisan 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 11" R
Ay
Akrep
18° 39' 24" R
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
24° 40' 33"
Mars
Balık
25° 45' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 54"
Satürn
Balık
16° 06' 34"
Uranüs
Boğa
22° 03' 23"
Neptün
Balık
28° 44' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 58"
Lilith
Başak
22° 46' 06"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>